- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.921
Ben zaten o bye bye, gel gel sevmiyor diye göstermeyi tamamen bırakmıştım. Doktora bunu da söyledim ama yapması lazımdı sen öğretmesen bile çevresinde görüp yapar dedi. Bir nesneyi alıp atıyorum topu babana götür dediğinde alıp babasına götürmesi gerekir dedi bunları yapmıyor. Şimdi bol bol bye bye, gel gel çalıştırmaya çalışıyorum ama inat ediyor, elini bye bye gibi yaptırmaya çalışınca alkış yapıyor tek elini tutunca alkış yapamasın diye bağırıyor. Yerinde durmuyor evet sürekli hareket halinde, otursun asla istemiyor. Oyun grubu buldum eve uzak ama taksiye binip gideriz artık haftaya başlayacak inşallah olumlu sonuç alırım ordan. Doktoru amcasının hastanesinde iyi bilinen bir doktor ama taşınma bahanesiyle onu da değiştireceğim yavaş yavaş.Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum, canını hiç boşuna sıkma, erkek çocuk hareketli olmaya müsait oldugu için dikkatini kız bebeklere göre daha zor topluyor dil gelişimi daha geç oluyor ki seninki maşallah ayına çok çok da normal
Biz sana ne kadar söylesekte belki senin içini rahatlatamayacağız o nedenle hiç zaman kaybetmeden başka bir doktora götür emin ol bizim söylediklerimizi aynen sana söyleyecek