- 11 Eylül 2018
- 269
- 423
- 27
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.881
Benimki de topladığımı gördüğüm anda hepsini boşaltıyor asla ortalık toplu kalmıyor hadi gel toplayalım diyorum kaçıveriyorBen içerken görürse yanıma gelip kuş gibi uzatıyor ağzınıya da ağzını şapırdatıp şişeyi bardağı gösteriyor benzer kelimeler söylüyor b ile başlayan
Oyun oynuyor kendince :) ben oyuncakları seleye koymasını öğretirken yaşadım aynısını başlarda aldı dışarı attı ya da kaçtı ama kendi haline bırakınca 1-2 gün seleye koymaya başladı tek tek şükür. Annem diyor ki ben sana öğretmiştim bu yaşta oyuncaklarını kendin topluyordun
Bencede normal için rahat değilse kadın doğum uzmanı gidebilirsinKızlar hâlâ adet görmeyen var mı bu arada ? Doktorum bana emzirdiğin süre boyunca görmemen normal dedi ama artık patlayacak gibi hissediyorum :/
Ben de görmedim biraz lekelenme gibi bir şey oldum ama çok az .Kızlar hâlâ adet görmeyen var mı bu arada ? Doktorum bana emzirdiğin süre boyunca görmemen normal dedi ama artık patlayacak gibi hissediyorum :/
Bayada kusmuş ne kadar olmuştu yemek yiyeli?Kizlar benim oğlum yemekten sonra 5 kere kustu bol su veriyorum bide şurup verdim kusmamasi için yarın böyle devam ederse acile goturcem
Sizce yemek mi dokunmuştur?
Bı saat oldu üst üste kusmalar başladıBayada kusmuş ne kadar olmuştu yemek yiyeli?
Geçmiş olsunBı saat oldu üst üste kusmalar başladı
Metpamid şurup verdim geçti kusmalari durdu
Bakacam tekrar kusarsa gotururum doktora
Ben de saydım 22 kelime var bizimdeşu an kaç aylık ve ne tarz kelimeler? bnm oğlumun sadece 3 kelimes var çok şaşırdım
ben de mutlaka okuyorum konuşuyorum vs ama baştan beri çok yavaş ilerliyorBen de saydım 22 kelime var bizimdeher gün kitap okumaya özen gösteriyorum ve dışarı çıkıp parka götürüyorum eğer bir yere gitmiyorsak
Şu an için 1-6 kelime normal diye biliyorum yavaş ilerliyor diye düşünme yaniben de mutlaka okuyorum konuşuyorum vs ama baştan beri çok yavaş ilerliyor
Bence de normal kesinlikld bir de sayarken her ses sayılıyormuş mesela kurt uluması uuuu gibi yada hav hav demesi her şey sayıyoruz.Şu an için 1-6 kelime normal diye biliyorum yavaş ilerliyor diye düşünme yani
ben de mutlaka okuyorum konuşuyorum vs ama baştan beri çok yavaş ilerliyor
Bizimde çok az genel olarak sesler köpek kedi kuş ördek ayı aslan maymun falan var düşme sesleri araba sesleri falan ama son iki üç gündür hız kazandı tamam mı diyorum tamam diyo şapşal kendinden büyük bir çocukla geçirdi bir hafta abla dedik durduk şimdi nerde diye sorunca abla diyo suratıma bakıyo falan bence bir büyüme atağındayız mesela dil gelişimi olarak zamanla yavaş yavaş kazanacaklar işteŞu an için 1-6 kelime normal diye biliyorum yavaş ilerliyor diye düşünme yani
Bence uyut ben olsam.uyuturum ama sinyali de takip et tabi kiKizlar selam kizim 2 saat uyudu soktayim 11 ile 13 arasinda somdi gece uykusu oncesi uyutmalo miyim sizde yine ???
Uyutmaya calistim ama gozler kapandi kapandi acildiBence uyut ben olsam.uyuturum ama sinyali de takip et tabi ki
O zaman gece uykusuna erken yatar bisey olmaz canım artık yavaş yavaş tek uykuya geçiş yapar bebekler bazen benimki de tek uyku yapıyoUyutmaya calistim ama gozler kapandi kapandi acildi
Kac gibi yatirsam az uyanjr acaba ya geceleri bizim uykularr baya kalkmali oluyor malesefO zaman gece uykusuna erken yatar bisey olmaz canım artık yavaş yavaş tek uykuya geçiş yapar bebekler bazen benimki de tek uyku yapıyo