2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizde de oylr bana cok duskun oldu

Bu vakum molekül denen şey ne güzelmiş yaa üstünde gıdaya temasa uygundur yazdığı için verdim eline diş kaşıyıcı oldu bize sulu susuz oioi bile denedik hiç biri keyif vermemişti bu kadar bizim hanıma

Bu arada benim çocuklarım hep 12 de uyuyorlar gelişim sıkıntısı yaşamadım hiç anksiyeteden iyidir. Zorladığımda hep geri tepti çünkü çocukların da bir iç yapısı var birde fark ettim evde büyükler uyumadan bizim hanım uykuya geçmiyor şimdi 11 e çekmeye çalışıyorum büyüklerin uykusunu onlar ne zaman yatarsa yarım saat sürmeden bebe de uyuyor sonra artık emmesine göre 1 ya da 2 saate bir bağırıp meme istiyor ve artık en geç 9da ama 8de genelde uyanıyor. Dişler çıkıp katı beslenme başlasın gece emmesi bitsin yani 1 sene sonra herkes uyumaya başlar azıcık relax olalım sayılı gün çabuk geçermiş 1 sene uzun değil

Hangi marka aldın.
Ben oyuncakcilarda baktım bulamadım.
Netten sipariş vereceğim de hangisi kararsizim

Uyku kervanı helloooo biz geldik üst dişlerin yanındakiler gelmeye başladı bizimde uykular haram bu arada öğlen kadınbudu köfte verdim testten geçti et seviyosa bebişiniz tavsiyedir
Bakalim bu gece nasil olacak benim minigim 1.30 saat uyudu yine , suan gozler kapali emiyor insalllah gece uykusudur uzun uyud , 100ml muhallebu verdim bakalim sonuc ne olacak

Son düzenleme:
Bakalim bu gece nasil olacak benim minigim 1.30 saat uyudu yine , suan gozler kapali emiyor insalllah gece uykusudur uzun uyud , 100ml muhallebu verdim bakalim sonuc ne olacak
Haydi çok amiiin bende 8de yatırıcam bakalım son vakitler enerji patlaması yaşıyoruz

1.30 saattir uyuyor ama 4. Kez uyandi , meme ve sallama ile yeniden yatiriiom buyuk yanlis yapiom ama bulana kadar kizim buyumez umarim
Valla ben bişeyler deneme ümidimi kestim ne zaman niyetlensem yeni diş patlıyo başıma...yok yere mental olarak kendimi yoruyorum uyuttum bende haydi hayırlısı

22.10 da uyandı tekrar şimdi 22.30 da tekrar emip uyudu böyle sürekli uyuyp uyanıyor bizimki de sebebi ne bilmyorum.
Kesin bir sebep yok maalesef. Bu konuyu çok araştırdım ama yapacak bir şey yok. Anne sütü alan bebekler daha derin ve kaliteli uyuyor belki bu yüzden sık sık uyanıyorlar. Uyku eğitmenleri destek için sık uyanıidıklarını söylüyor ama bu da her durumda doğru değil. En iyisi kabullenmek ve bebişe uyum sağlamak.

8 aylık benim bebek. İyi haber yarım saat uyarlamaları azaldı ama hala gece 6-7 kez uyanıyor. Kötü haber 4-6 arası uykusu kaçıyor. Sabretmek lazım tek bildiğim bu.

Şimdi sende böyle yazınca evdeki atmosfere göre çocuklarda ayak uyduruyor galiba ikinci üçüncü çocuklar ilk çocuk gibi olmuyor. Dün bugün akışına bıraktım ikimizde mutluyuz normalde ağlayan bir bebek değil 2 gün uyutacam diye ağlamaktan perişan olmuştu, şimdi yeni yattık huzurlu bir şekilde uyudu çok şükür.

Sevgili anneler geçen hafta benim oğlanda uyumuyordu ruh gibiydim, bu hafta daha rahat uykuya dalıyor şükür, bakalım önümüzde ki hafta ne olacak böyle böyle büyüyorlar ya valla ne ara 7 aylık oldu ben anlamadım

Anneler, saç boyatmayi düşünen var mi? Aşırı aşırı aşırı beyazım var artık müdahale istiyor, uclara bi renk bi ışık biseylerde istiyorum ama sizce sorun olur mu? Yaptiraniniz var mi?
Birde günde ne kadar kahve içiyorsunuz? Ben bir filtre bir Türk kahvesi içiyorum ama artık arttirsak kafein miktarını biraz daha be olur ki?
Ve son olarak hiç alkol aldınız mi? Emzirme ve alkol arasında ki dengeyi nasıl yapabiliriz?
Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler

Benanne sütü verdim full 6 ay sonrası ek gıda ufaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…