- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.141
Keşke olsa başka alternatifim yok 0-3 yaş kreşlerini araştırdım 1 yaş altı olduüu için 27 bin istiyorlar o zamanda çalışmamın anlamı kalmıyor hayırlısı olsun artık napalımGeri dönebileceğin bir iş mi?
Yada bebek bakımı için başka alternatif var mi
Hayırlısı olsun bu zamanda işten çıkmak sıkıntı ama bırakma evladını yaa. Başka kimse yok mu diye sorasım geliyoda olsa kayınvalidene bırakmazsın
Benim bir arkadaşımında öyle oldu bi pozitif bi negatif bi pozitif geldi en son kan verdi hamileymiş hayırlısı olsunTesti tekrarladım ama negatif o gün ki test sıkıntılıydı heralde adet olmadım hala
Yaa evet işte kreş bakıcı fiyatları almış başını gitmiş çalışmaya değmiyo o zaman gerçekten kolay gelsinKeşke olsa başka alternatifim yok 0-3 yaş kreşlerini araştırdım 1 yaş altı olduüu için 27 bin istiyorlar o zamanda çalışmamın anlamı kalmıyor hayırlısı olsun artık napalım
Geliceği varsa geliyo demek kiBenim bir arkadaşımında öyle oldu bi pozitif bi negatif bi pozitif geldi en son kan verdi hamileymiş hayırlısı olsun
Aylik 27 bin cokmus hakkaten yaKeşke olsa başka alternatifim yok 0-3 yaş kreşlerini araştırdım 1 yaş altı olduüu için 27 bin istiyorlar o zamanda çalışmamın anlamı kalmıyor hayırlısı olsun artık napalım
O acıda bişeye benzemiyor verdiğin tepkiyi oyun sanıyor olabilir kaç dişi olduYav bu sıpa çok pis ısırıyor napcam ya çürük çarık içindeyim. Korkutmamak için az tepki veriyorum anlamıyor mu yoksa
Sol göğüsüm sizlere ömürO acıda bişeye benzemiyor verdiğin tepkiyi oyun sanıyor olabilir kaç dişi oldu
Allahım ellere bak pişi gibiSanki bu işte bir terslik var bana yedirmeye çalışıyorBlw oğlum kendi elinle kendini besleyeceksin diyorum iki eliyle birden uzatıyor benim ağzıma muzlu pankek yaptım eline hemen alıyor ama kendi ağzına götürmüyor ben onun elindeyken kolunu götürüyorum ısırıyor yiyor onu hımm hımm yapıyor hoşuna da gidiyor tekrar kendi ağzına götürmüyor oysa eline aldığı herşeyi ilk ağzına götürür
Sürekli yediğim için her yemek bana ait sandı şapşik galibaAllahım ellere bak pişi gibiişte anasını düşünen çocuk böyle olur işte feraset işte adamlık e bacım sana afiyet olsun
4 diş parçalamaya yeterSol göğüsüm sizlere ömürşşşş hayır ısırmak yok diye tepki veriyorum şşş kısmı vurgulu ciddi olduğumu anlıyo gülmüyo hemen tekrarlamıyo ama duruyo duruyo şak ısırıyo göğüsümü kolumu omzumu bacağımı nere denk gelirse 4 baba diş var iki tane daha geliyo
Ahahahha muzlu pankek çokzel yaaa bal kabaklıda baya iyi dene ahahaSürekli yediğim için her yemek bana ait sandı şapşik galibamuzlu pankekte güzeldi elime sağlık kendin pişir kendin ye benimki
Amiiin inşallah yaa ciddi canım çok yanıyo4 diş parçalamaya yeterşşşş kısmını anlıyor bence ama ısırdıktan sonra ısırmaması gerektiğini anlayana kadar memen umarım sağlam kalır
Kızlar geçenlerde işe başladığımdan dolayı eşimin annesine oğlumu bıraktığımı anlatmıştım. Pazartesi vd bugün hiç durmadığını sürekli ağladığını en son biraz susturduğunu fln anlattı kayınvalidem. Bende zannediyorum muhallebi fln yaptı susturdu nasıl susturdun anne dedim mememi verdim 10 dk sustu sonra sen olmadığımı anlayınca yine ağladı dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar öfkeliyim ki bu öfkemi eşimden de çıkarmak istemiyorum muhtemelen işten ayrılcam
Ablam şu an evden çalışıyor bebeği 6 aylık bakıcı tuttular asgari ücrete sigortası da yok kadın eytli olduğu için. Dediğinden on bin az istersen bunu da seçenek olarak değerlendirKeşke olsa başka alternatifim yok 0-3 yaş kreşlerini araştırdım 1 yaş altı olduüu için 27 bin istiyorlar o zamanda çalışmamın anlamı kalmıyor hayırlısı olsun artık napalım
Allah kolaylik versin sana ben bile gerildim okurken. Nasil ya meme vermek? Sınırlar cok onemli. Benim kayinvalidem de bi kac kezdir ben bakarim bunlara ne var kalsakar bile gece biberonla mamayi verdin mi tamamdir diyor. ( bi kac gün önce gece tam 12 kez kalkmisim saydım). Bi de eşime ben yokken "yazin siz ister gelin ister gelmeyim bebeklerden birini memelekete götüreceğim" demiş. Sinirlenmeyeyim diyorum şaka yapıyor diyorum ama tekrar tekrar bebekleri almakla ilgili cümleler beni aşırı rahatsiz ediyor.Kızlar geçenlerde işe başladığımdan dolayı eşimin annesine oğlumu bıraktığımı anlatmıştım. Pazartesi vd bugün hiç durmadığını sürekli ağladığını en son biraz susturduğunu fln anlattı kayınvalidem. Bende zannediyorum muhallebi fln yaptı susturdu nasıl susturdun anne dedim mememi verdim 10 dk sustu sonra sen olmadığımı anlayınca yine ağladı dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar öfkeliyim ki bu öfkemi eşimden de çıkarmak istemiyorum muhtemelen işten ayrılcam
Biz gectik cnm 15 gunü gecmistir geceliBebeği mama yiyen annişler 2 numara mamaya geçtiniz mi?
Benim bebekte öyle. 6.5 aylık salya var aylardır elleri ağzında ama diş yok umarım normaldirBenim bebemin hiç dişi çıkmadı herhangi bir belirtide yok salya dışında o da belirti değil çünkü 2 aylıktan beri aşırı salyalı bir bebek. Diş yerlerinde kabarma kızarıklık hiç bişey yok. 7,5 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?