2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Keşke olsa başka alternatifim yok 0-3 yaş kreşlerini araştırdım 1 yaş altı olduüu için 27 bin istiyorlar o zamanda çalışmamın anlamı kalmıyor hayırlısı olsun artık napalım

Keşke olsa başka alternatifim yok 0-3 yaş kreşlerini araştırdım 1 yaş altı olduüu için 27 bin istiyorlar o zamanda çalışmamın anlamı kalmıyor hayırlısı olsun artık napalım
Yaa evet işte kreş bakıcı fiyatları almış başını gitmiş çalışmaya değmiyo o zaman gerçekten kolay gelsin
Benim bir arkadaşımında öyle oldu bi pozitif bi negatif bi pozitif geldi en son kan verdi hamileymiş hayırlısı olsun
Geliceği varsa geliyo demek ki ben bir silik pozitif gördüm sonra iki test negatifti bıraktım peşini nasip artık

Sanki bu işte bir terslik var bana yedirmeye çalışıyor Blw oğlum kendi elinle kendini besleyeceksin diyorum iki eliyle birden uzatıyor benim ağzıma muzlu pankek yaptım eline hemen alıyor ama kendi ağzına götürmüyor ben onun elindeyken kolunu götürüyorum ısırıyor yiyor onu hımm hımm yapıyor hoşuna da gidiyor tekrar kendi ağzına götürmüyor oysa eline aldığı herşeyi ilk ağzına götürür

Eklentiler

• IMG_20240208_142435.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 61
O acıda bişeye benzemiyor verdiğin tepkiyi oyun sanıyor olabilir kaç dişi oldu
Sol göğüsüm sizlere ömür şşşş hayır ısırmak yok diye tepki veriyorum şşş kısmı vurgulu ciddi olduğumu anlıyo gülmüyo hemen tekrarlamıyo ama duruyo duruyo şak ısırıyo göğüsümü kolumu omzumu bacağımı nere denk gelirse 4 baba diş var iki tane daha geliyo

Allahım ellere bak pişi gibi işte anasını düşünen çocuk böyle olur işte feraset işte adamlık e bacım sana afiyet olsun

4 diş parçalamaya yeter şşşş kısmını anlıyor bence ama ısırdıktan sonra ısırmaması gerektiğini anlayana kadar memen umarım sağlam kalır

Merhaba kızlar Prima bez kullananlarınız varsa eğer premium carelarda indirim var tanesi 5 tlye falan geliyor :)

Sürekli yediğim için her yemek bana ait sandı şapşik galiba muzlu pankekte güzeldi elime sağlık kendin pişir kendin ye benimki
Ahahahha muzlu pankek çokzel yaaa bal kabaklıda baya iyi dene ahaha
4 diş parçalamaya yeter şşşş kısmını anlıyor bence ama ısırdıktan sonra ısırmaması gerektiğini anlayana kadar memen umarım sağlam kalır
Amiiin inşallah yaa ciddi canım çok yanıyo

Eğer ki tekrardan dönebileceğin bir iş ise kesinlikle düşünme işten ayrıl derim, ne münasebet bu yaa daha nelere şaşırabiliriz derken bu kayinvalideler üzerine koyarak level atlıyorlar, pess vallahi pess

Ablam şu an evden çalışıyor bebeği 6 aylık bakıcı tuttular asgari ücrete sigortası da yok kadın eytli olduğu için. Dediğinden on bin az istersen bunu da seçenek olarak değerlendir

Allah kolaylik versin sana ben bile gerildim okurken. Nasil ya meme vermek? Sınırlar cok onemli. Benim kayinvalidem de bi kac kezdir ben bakarim bunlara ne var kalsakar bile gece biberonla mamayi verdin mi tamamdir diyor. ( bi kac gün önce gece tam 12 kez kalkmisim saydım). Bi de eşime ben yokken "yazin siz ister gelin ister gelmeyim bebeklerden birini memelekete götüreceğim" demiş. Sinirlenmeyeyim diyorum şaka yapıyor diyorum ama tekrar tekrar bebekleri almakla ilgili cümleler beni aşırı rahatsiz ediyor.

Benim bebekte öyle. 6.5 aylık salya var aylardır elleri ağzında ama diş yok umarım normaldir

Kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor. sürekli gaz var ama kaka yok. Ocean kullanıyorduk bestirona geçtik ondan mı oldu katı gıdadan mı anlamadım. Napsam bir süre katı gıdaya ara mı versem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…