2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
bende öyle bunu beğenmedi bunu sevmedi diye diye birçok model aldım hiç birini sevmedi oyuncak ve parmak ile devam ediyor. Kaşındığı belli bizimkinin emziğini bile çıkarıp onunla kaşımaya çalışıyor bazen. Bekleyelim bakalım ne zaman gelecekler

yediklerine hep zeytinyağı koyuyorum. Tam kayısı falan deneyeyim dedim dün patlattı bugünde yapmış rahatladım uğraştırmadığı için

Buraya yazdıktan sonra kayısı deneyecektim baktım yapmış çok mutlu oldum. Bu duruma bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim armutta aklımda bulunsun teşekkür ederim

Merhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim

Merhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim
Hiç endişelenme yan dönüyorsa hiç beklemediğin bir an yüzüstü de dönüveriyor yere yatırıp ilgisini çekecek şeyler koy yakınına mesela bizimki de yan dönüyor yüzüstü dönmüyorken abisi kumandayı koymuş yere bu döne döne gidiyor kumandaya

endişelenme hiç benim kızımda 13 gün sonra 8 aylık olucak hala dönmüyo uğraşmıyoda oğlum 5 aylık anca vardı dönmeye başladığında her çocuğun gelişim aüreci farklı

Benimkide öyle hatta sağına dönüyor soluna dönmüyor ben döndürüyorum orayada alışsın diye tam dönmeyi 9.aya kadar normal karşılıyor doktorlar.

Sebze çorbasına neler koyuyorsun canım tarif verebilir misin

Hiç endişelenmene gerek yok, benim ilk kızım sallıyorum emekleri diye sevinirken akranları yürüyordu demem o ki çoook normal

Benim bebeğim de yüzüstü dönüyor ama sırtüstüne kendini geri asla ceviremiyo. Desteksiz uzun süre oturuyo doktor bir sonraki aşamayı yaptığı için sorun yok diyo. Ben de fizyoterapistim bence de sorun yok emeklemeden yürüyecek bence asıl neden bu

Sebze çorbasına neler koyuyorsun canım tarif verebilir misin
Ben patates havuç mutlaka koyuyorum kereviz de çok seviyo onu da çoğu zaman koyuyorum ve yanına bir sebze daha kabak, balkabağı, brokoli vs. Bir köfte büyüklüğünde pişmiş etle hepsini haşlıyorum düdüklüde az suyla sonra da blenderdan geçirip çorba yapıyorum doktor bu şekilde olmasını söyledi

Kızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorum var mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo

Gündüz ne kadar uyuyo? Eğer 20 30 dk uyuyosa veya 2 saati geçiyosa gece kısa uyku yapar ama söylediğin çok çoook yorucu gerçekten. Bence acilen uyku eğitimi almalısın.

Gündüzü nasıl? Bir günlük herşeyiyle rutininizi yazar mısın? Kalkış aktivite vs vs

Benimki de hep sizin gibi 12 den önce uyumuyor sonrada sürekli uyanıyordu dün ilk defa 20.30 da uyudu gece uykusuna geçti ilk 2 saat sonra uyandı sonra 1 saat sonra 2 saat 1 saat diye her seferinde emzirdim geri uyudu sabah 8 de tam uyandı belki 10 kere uyandı ama olsun erken uyuması mucizeydi gündüz her zaman ki gibi geçmişti inşallah bugünde uyur, sizinde düzelir bebek içinde anne için de çok çok yıpratıcı uykusuzluk. Havalar ısınıyor temiz hava daha iyi gelecek bebişlere

Canım aç olabilir mi muhallebi mi yappsan gece uyumadan 1 saat önce

Gümdüz uyuyor mu bemim kızım da gündüz bu aralar toplam 1.5 saat uyuyor baya az geliyir ama bilmiyorum

Emip uyuyorrsa iyi bence benim kiz da bazenn coook kalkiyor ama emip uyursa sikinti olmuyor benim icin etken uyusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…