- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.059
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.181
1 yaşına kadar çıkarması bekleniyor, alt orta dişler 6-10 ay da çıkarırmış benimkinde hiç damakta kabarma da yok daha zamanı var anlaşılan bende sürekli diş kaşıyıcı alıyorum onu sevmedi bunu sever mi diye almadığım diş kaşıyıcı kalmadı en son anladım dişi kaşınmıyor ki
yediklerine hep zeytinyağı koyuyorum. Tam kayısı falan deneyeyim dedim dün patlattıEk gıdada kabızlık yapar kan damlası da her çocukta farklı etki ediyor, biz her ikisinde de kabızlık sorunu yaşadık çok ciddi şekilde, ek gıdada geri vites yaptık kayısı hurma pişirip yedirdim içine zeytin yağı ilave ederek, bir kaç gün sadece yoğurt yedirdim tabi kayısıyla sonra armut elma bal kabağı havuç bunlarla yavaş yavaş düzeldi şimdi çok şükür muzda yese patateste yese normal yapıyor çok zor bacaklarını karnına çekerek kucağımda tutuyorum daha kolay yapıyor ıkınınca hemen o pozisyonda tutuyorum
Buraya yazdıktan sonra kayısı deneyecektim baktım yapmış çok mutlu oldum. Bu duruma bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdimBenimki normalde 3 günde bir yapar katı gıdaya geçtiğimizden beri bazen her gün bazen 5 günde bir yapıyor 5 günü geçince kuru kayısıyı suda kaynatıyorum suyundan çok az veriyorum iyi geliyor, armutta iyi geliyor kakasını çıkarmasına tavsiye ederim
Oh gözünüz aydınyediklerine hep zeytinyağı koyuyorum. Tam kayısı falan deneyeyim dedim dün patlattıbugünde yapmış rahatladım uğraştırmadığı için
Hiç endişelenme yan dönüyorsa hiç beklemediğin bir an yüzüstü de dönüveriyor yere yatırıp ilgisini çekecek şeyler koy yakınına mesela bizimki de yan dönüyor yüzüstü dönmüyorken abisi kumandayı koymuş yere bu döne döne gidiyor kumandayaMerhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim
endişelenme hiç benim kızımda 13 gün sonra 8 aylık olucak hala dönmüyo uğraşmıyoda oğlum 5 aylık anca vardı dönmeye başladığında her çocuğun gelişim aüreci farklıMerhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim
Benimkide öyle hatta sağına dönüyor soluna dönmüyor ben döndürüyorum orayada alışsın diye tam dönmeyi 9.aya kadar normal karşılıyor doktorlar.Merhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim
Sebze çorbasına neler koyuyorsun canım tarif verebilir misinKızlar bebitomun birinin yanagında doküntü oldu ek gidadaki bir uründen ve maalsef yumurta sarisindsn supheleniyorum. Yumurta sarisi da yapar mi ki ya üzüldüm en saglam proteinlerden yumurta yiyememesi beni üzer. Yumurta yiyemesse kahvaltida ne vercem ben bu cocuga. Lor yaptim onu yiyor şükür ama meyve de sevmiyor elma, muzlu yogurt sevemedi bi türlü. Bi sebze corbasini yiyor severek.
Merhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim
Benim bebeğim de yüzüstü dönüyor ama sırtüstüne kendini geri asla ceviremiyo. Desteksiz uzun süre oturuyo doktor bir sonraki aşamayı yaptığı için sorun yok diyo. Ben de fizyoterapistim bence de sorun yok emeklemeden yürüyecek bence asıl neden buMerhabaa bebegim 7 aylik oldu ama hala tam dönmuyor. Yanlara donuyor ama yuzustune hic gecmiyor. Ben calistigimda da direniyor. Endiselenmeli miyim
Ben patates havuç mutlaka koyuyorum kereviz de çok seviyo onu da çoğu zaman koyuyorum ve yanına bir sebze daha kabak, balkabağı, brokoli vs. Bir köfte büyüklüğünde pişmiş etle hepsini haşlıyorum düdüklüde az suyla sonra da blenderdan geçirip çorba yapıyorum doktor bu şekilde olmasını söylediSebze çorbasına neler koyuyorsun canım tarif verebilir misin
Gündüz ne kadar uyuyo? Eğer 20 30 dk uyuyosa veya 2 saati geçiyosa gece kısa uyku yaparKızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorumvar mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo
Gündüzü nasıl? Bir günlük herşeyiyle rutininizi yazar mısın? Kalkış aktivite vs vsKızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorumvar mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo
Benimki de hep sizin gibi 12 den önce uyumuyor sonrada sürekli uyanıyordu dün ilk defa 20.30 da uyudu gece uykusuna geçti ilk 2 saat sonra uyandı sonra 1 saat sonra 2 saat 1 saat diye her seferinde emzirdim geri uyudu sabah 8 de tam uyandı belki 10 kere uyandı ama olsun erken uyuması mucizeydi gündüz her zaman ki gibi geçmişti inşallah bugünde uyur, sizinde düzelir bebek içinde anne için de çok çok yıpratıcı uykusuzluk. Havalar ısınıyor temiz hava daha iyi gelecek bebişlereKızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorumvar mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo
Canım aç olabilir mi muhallebi mi yappsan gece uyumadan 1 saat önceKızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorumvar mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo
Gümdüz uyuyor mu bemim kızım da gündüz bu aralar toplam 1.5 saat uyuyor baya az geliyir ama bilmiyorumKızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorumvar mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo
Emip uyuyorrsa iyi bence benim kiz da bazenn coook kalkiyor ama emip uyursa sikinti olmuyor benim icin etken uyusundaBenimki de hep sizin gibi 12 den önce uyumuyor sonrada sürekli uyanıyordu dün ilk defa 20.30 da uyudu gece uykusuna geçti ilk 2 saat sonra uyandı sonra 1 saat sonra 2 saat 1 saat diye her seferinde emzirdim geri uyudu sabah 8 de tam uyandı belki 10 kere uyandı ama olsun erken uyuması mucizeydi gündüz her zaman ki gibi geçmişti inşallah bugünde uyur, sizinde düzelir bebek içinde anne için de çok çok yıpratıcı uykusuzluk. Havalar ısınıyor temiz hava daha iyi gelecek bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?