- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.121
Bizim doktorumuz gün aşırı yumurta her gün peynir yemesini söyledi onun dışında kendi kendine şekillendirebilirsin dedi ben bazen anne sütü kaşık maması avokado diğer meyvelerle falan çeşitlendirmeye çalışıyorum peyniri de labne ya da beyaz peynir veriyorum tuzsuzKızlar bu arada kahvaltıya geçtik biz de bana tarifler verir misiniz yumurta sarısı lor verdim bugün ama ne yapabilirim başka ? Avokado Labne de var aklımda ceviz var her gün aynı şeyleri de vermeyeyim diyorum ama
Benim bebeğimin de gündüz uykusu güzel destekle uyuyo ama ninni pişpiş şeklinde. Geceyse bir kez 4 5 saatlik uyku yapıyo sonrası hiç belli olmuyo ya 5 dkda bir kalkmalı ya da saatte bir kalkmalı. Sabaha kadar uyumalı olduğu gün sayısı çok az halaay o nasıl uzmanmış her çocuk aynımıki bunun aylara göre tablosu olsun valla kızım gece kalkmıyo ama kalksada emzirir yatırırım naaıl engellicwmki uyanmasını uykusu gelir uyuturum yok daha uyku saatin gelmedi desem ne anlicak bebekki her bebek farklı sen o uzmanı boşver bildiğin yoldan devam sallama kısmına gelince bende sallıyorum oğlumu sallamamak için kucakta gezerek uyutmaya alıştırmıştım burnumdan geldi sallayarak gayet rahatım biraz büyüyünce zaten kendi kendine uyur oğlum gezerek uyumayı bıraktıysa kızım sallanmayı hayli bırakır çocuğun ihtiyacını senden iyi kimse bilemez ne kadar uzmanda olsa allah öyle bir sezgi yetneği vermişki anneye sütün bile bebeğinin ihtiyacına göre şekilleniyo sen bildiğin yoldan devam
canım bence çok takılma en azından 4 5 saatlik uykusunda biraz uyursun ben oğlumda yarım saat aralıksız uyuyamıyodum hiç hemen uyanıyodu sabaha kadar odanın içinde gezdirdiğimi biliyorum bi süre sonra kendiliğinden toparlanıyo zaten kızım baya şansım oldu benim yine oğlumdaki gibi sabahlara kadar uyumamasından çok kotkuyodum ama çok şükür uyku konusunda çok rahatızBenim bebeğimin de gündüz uykusu güzel destekle uyuyo ama ninni pişpiş şeklinde. Geceyse bir kez 4 5 saatlik uyku yapıyo sonrası hiç belli olmuyo ya 5 dkda bir kalkmalı ya da saatte bir kalkmalı. Sabaha kadar uyumalı olduğu gün sayısı çok az halauykuya az destek vermeyi hallettim ama uyku süresini halledemiyorum
Aynen ihtiyacına göre hareket edicemay o nasıl uzmanmış her çocuk aynımıki bunun aylara göre tablosu olsun valla kızım gece kalkmıyo ama kalksada emzirir yatırırım naaıl engellicwmki uyanmasını uykusu gelir uyuturum yok daha uyku saatin gelmedi desem ne anlicak bebekki her bebek farklı sen o uzmanı boşver bildiğin yoldan devam sallama kısmına gelince bende sallıyorum oğlumu sallamamak için kucakta gezerek uyutmaya alıştırmıştım burnumdan geldi sallayarak gayet rahatım biraz büyüyünce zaten kendi kendine uyur oğlum gezerek uyumayı bıraktıysa kızım sallanmayı hayli bırakır çocuğun ihtiyacını senden iyi kimse bilemez ne kadar uzmanda olsa allah öyle bir sezgi yetneği vermişki anneye sütün bile bebeğinin ihtiyacına göre şekilleniyo sen bildiğin yoldan devam
Valla şu güne kadar araştırdıklarım doğrultusunda konuşuyorum uzmanı değilim cımbız tutuş gelişmeden minik parçalı şeyler vermemek gerek. Büyük avucunda kavrayabileceği ve iki parmak arasında çabucak ezilen gıdalar vermek lazım.Valla bizimkisi hiç bir şey demiyor sadece söyleniyor ııııı ıııııPheebs konudan bağımsız dün doktora gittik de kontrole minik minik yap önüne koy o eze eze yer dedi şimdi minik mi yapacağım bütün mü vereceğim çözemedim beb
Ya dimi çok robotik şeylerden bahsediyolar insanıda sürüncemede bırakıyolar ikileme düşüyosun. Tavana bakıp uyumakta güzelmiş sanki hayal kuruyorYa en sinir olduğum şeylerden biri oldu çocukları kalıba sokmak(gerçi benimki girmediği için olabilir) mesela hala yenidoğan gibi saatte bir iki saatte bir emmek istiyo.
Benimki sallanarak uyumuyo ama memede uyuyo, bi yandan bunu kesmek istiyorum ama yandan da çok rahat. Al memeye uyusunnbazen keyfi yerindeyse yanıma yatıp pışpışla uyuyo, bazen evi turlamamı istiyo, bazen tavana bakarak dalıyo. Tamamen keyfine göre yani. Ama her türlü destek istiyo ve ben normal karşılıyorum. Çünkü ben de destekle uyuyorum kendim bile desteksiz beceremiyorken daha yaşı bile olmayan bebeden beklemek biraz saçma geliyo.
Ay evet sonra avucunda bulamıyor saf saf bakıyorValla şu güne kadar araştırdıklarım doğrultusunda konuşuyorum uzmanı değilim cımbız tutuş gelişmeden minik parçalı şeyler vermemek gerek. Büyük avucunda kavrayabileceği ve iki parmak arasında çabucak ezilen gıdalar vermek lazım.
KıyamacıkAy evet sonra avucunda bulamıyor saf saf bakıyor
Neeeyyyy yani dicek bisey bulamadım ağzım açık okudum, bütün öfkeni sinirini anlıyorum, aşırı aşırı aşırı haklısın. Yerinde olsam bende işi bırakma noktasına gelirdim kesinKızlar geçenlerde işe başladığımdan dolayı eşimin annesine oğlumu bıraktığımı anlatmıştım. Pazartesi vd bugün hiç durmadığını sürekli ağladığını en son biraz susturduğunu fln anlattı kayınvalidem. Bende zannediyorum muhallebi fln yaptı susturdu nasıl susturdun anne dedim mememi verdim 10 dk sustu sonra sen olmadığımı anlayınca yine ağladı dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar öfkeliyim ki bu öfkemi eşimden de çıkarmak istemiyorum muhtemelen işten ayrılcam
Aaaa hadde bak yaa çok şaşırdım. Nasıl yani baya emzirmiş şoklar içindeyim. Yani bunu eşinle sonrada kayınvalidenle konuşmalısın kesinlikle. Bunun çok absürd saçma ve uygunsuz bişey olduğunu anlatmalısınızKızlar geçenlerde işe başladığımdan dolayı eşimin annesine oğlumu bıraktığımı anlatmıştım. Pazartesi vd bugün hiç durmadığını sürekli ağladığını en son biraz susturduğunu fln anlattı kayınvalidem. Bende zannediyorum muhallebi fln yaptı susturdu nasıl susturdun anne dedim mememi verdim 10 dk sustu sonra sen olmadığımı anlayınca yine ağladı dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar öfkeliyim ki bu öfkemi eşimden de çıkarmak istemiyorum muhtemelen işten ayrılcam
Aaaa hadde bak yaa çok şaşırdım. Nasıl yani baya emzirmiş şoklar içindeyim. Yani bunu eşinle sonrada kayınvalidenle konuşmalısın kesinlikle. Bunun çok absürd saçma ve uygunsuz bişey olduğunu anlatmalısınız
İkisiylede konuştum eşim anlayışla yaklaştı ve annesine çok kızdı sinirlendiNeeeyyyy yani dicek bisey bulamadım ağzım açık okudum, bütün öfkeni sinirini anlıyorum, aşırı aşırı aşırı haklısın. Yerinde olsam bende işi bırakma noktasına gelirdim kesin
Allah sana fazla fazla sabır versin. Gerçekten çok zor bi durum. Kayinvalidene akıl fikir versin, laftan anlaması lazım, sınırlara saygı duyması lazım. Umarım en olabilecek şekilde seni de zor durumda bırakmadan çözersiniz bu konuyu.İkisiylede konuştum eşim anlayışla yaklaştı ve annesine çok kızdı sinirlendi
kayınvalidem ne var bunda bizim zamanımızda herkes birbirinin çocuğunu emziriyordu bi çocuk sizde mi var dedi bende bu oğlumla aramdaki en özel durum en özel duygu başka birini dahil etmem her yönüyle mantıksız dedim ancak anlamıyor
Bide üstüne ne var bunda bizim zamanımızda masalı oooo Allah akıl versin ne diyim. Bugün bu sınırı çiğneyen yarın neler neler yapar. İmkanın varsa kayınvalidenle bebeğin arasına mesafe koy gözetiminde sevsin o kadar. Bebeğini kendi bebeği sanıyo heralde.İkisiylede konuştum eşim anlayışla yaklaştı ve annesine çok kızdı sinirlendi
kayınvalidem ne var bunda bizim zamanımızda herkes birbirinin çocuğunu emziriyordu bi çocuk sizde mi var dedi bende bu oğlumla aramdaki en özel durum en özel duygu başka birini dahil etmem her yönüyle mantıksız dedim ancak anlamıyor
Allah sana fazla fazla sabır versin. Gerçekten çok zor bi durum. Kayinvalidene akıl fikir versin, laftan anlaması lazım, sınırlara saygı duyması lazım. Umarım en olabilecek şekilde seni de zor durumda bırakmadan çözersiniz bu konuyu.
Umarım beni anlamaya çalışır ama oğlumla yalnız kaldıkları sürece her ne kadar bir daha yapmıcam desede yapacağına eminim dediğim dedik biriBide üstüne ne var bunda bizim zamanımızda masalı oooo Allah akıl versin ne diyim. Bugün bu sınırı çiğneyen yarın neler neler yapar. İmkanın varsa kayınvalidenle bebeğin arasına mesafe koy gözetiminde sevsin o kadar. Bebeğini kendi bebeği sanıyo heralde.
Hayırlısı olsun bu zamanda işten çıkmak sıkıntı ama bırakma evladını yaa. Başka kimse yok mu diye sorasım geliyoda olsa kayınvalidene bırakmazsınUmarım beni anlamaya çalışır ama oğlumla yalnız kaldıkları sürece her ne kadar bir daha yapmıcam desede yapacağına eminim dediğim dedik birine yazık ki işten ayrılcam bu durumda
Geri dönebileceğin bir iş mi?Umarım beni anlamaya çalışır ama oğlumla yalnız kaldıkları sürece her ne kadar bir daha yapmıcam desede yapacağına eminim dediğim dedik birine yazık ki işten ayrılcam bu durumda
Testi tekrarladım ama negatif o gün ki test sıkıntılıydı heralde adet olmadım halaPheebs sen ne yaptın tekrar test.yaptin mi uada adet belirtileri var mı?
Testlere de güven yok.Testi tekrarladım ama negatif o gün ki test sıkıntılıydı heralde adet olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?