2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor. sürekli gaz var ama kaka yok. Ocean kullanıyorduk bestirona geçtik ondan mı oldu katı gıdadan mı anlamadım. Napsam bir süre katı gıdaya ara mı versem bilemedim
Lifli şeyler yedir bu süreçte, evde kuru kayısı varsa haşla rendele yoğurtla karıştır yedir iyi geliyor

Oyy pheebs ya ne sevindim inan. Kimyasal olsa bile senin ikinci yakında el sallar gibi hissediyorum. Sen iki bebeyi de cok rahat bakarsin ben senden o vibe ı aldım bacım

Kızlar bebitomun birinin yanagında doküntü oldu ek gidadaki bir uründen ve maalsef yumurta sarisindsn supheleniyorum. Yumurta sarisi da yapar mi ki ya üzüldüm en saglam proteinlerden yumurta yiyememesi beni üzer. Yumurta yiyemesse kahvaltida ne vercem ben bu cocuga. Lor yaptim onu yiyor şükür ama meyve de sevmiyor elma, muzlu yogurt sevemedi bi türlü. Bi sebze corbasini yiyor severek.

Oyy pheebs ya ne sevindim inan. Kimyasal olsa bile senin ikinci yakında el sallar gibi hissediyorum. Sen iki bebeyi de cok rahat bakarsin ben senden o vibe ı aldım bacım
Amiiiin sağlıkla vaktiyle diliyorum bakarım valla bi şekilde ama ikiz oluyomuş bide ne gülerim kendime haaa

Benim bebekte öyle. 6.5 aylık salya var aylardır elleri ağzında ama diş yok umarım normaldir
1 yaşına kadar çıkarması bekleniyor, alt orta dişler 6-10 ay da çıkarırmış benimkinde hiç damakta kabarma da yok daha zamanı var anlaşılan bende sürekli diş kaşıyıcı alıyorum onu sevmedi bunu sever mi diye almadığım diş kaşıyıcı kalmadı en son anladım dişi kaşınmıyor ki

Kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor. sürekli gaz var ama kaka yok. Ocean kullanıyorduk bestirona geçtik ondan mı oldu katı gıdadan mı anlamadım. Napsam bir süre katı gıdaya ara mı versem bilemedim
Ek gıdada kabızlık yapar kan damlası da her çocukta farklı etki ediyor, biz her ikisinde de kabızlık sorunu yaşadık çok ciddi şekilde, ek gıdada geri vites yaptık kayısı hurma pişirip yedirdim içine zeytin yağı ilave ederek, bir kaç gün sadece yoğurt yedirdim tabi kayısıyla sonra armut elma bal kabağı havuç bunlarla yavaş yavaş düzeldi şimdi çok şükür muzda yese patateste yese normal yapıyor çok zor bacaklarını karnına çekerek kucağımda tutuyorum daha kolay yapıyor ıkınınca hemen o pozisyonda tutuyorum

Aaa çok iyimiş ama artık alamıyorum protesto ediyorum en son bıraktığımda bile 6,5 du ama molfix 2,5 alınca keşke öncedende bunu alsaydım dedim
E ebru1695 molfix normal yeni nesil olanı mı kullanıyorsun pure soft mu?
Ben molfix pure soft kullanıyorumda yeni nesilde sanki aynı gibi önceden yeşildi şimdi beyaz kanallı galiba merak ettim

Eğer ki tekrardan dönebileceğin bir iş ise kesinlikle düşünme işten ayrıl derim, ne münasebet bu yaa daha nelere şaşırabiliriz derken bu kayinvalideler üzerine koyarak level atlıyorlar, pess vallahi pess
Öyle haklısın ki..Bunuda yapmaz düşünmez herhalde dediğim ne varsa hepsini yaptı ve düşündü ücretsiz izne ayrılcam konuştum iş yeriyle

Benimki normalde 3 günde bir yapar katı gıdaya geçtiğimizden beri bazen her gün bazen 5 günde bir yapıyor 5 günü geçince kuru kayısıyı suda kaynatıyorum suyundan çok az veriyorum iyi geliyor, armutta iyi geliyor kakasını çıkarmasına tavsiye ederim

Kızlar benim bebenin ayak parmakları aynı hizada değil boyu değilde nasıl anlatayım bakınca üstten değişik görünüyor düzelir diye bekledim düzelmiyor doktora da sormuştum düzelir demişti

Bugün mercimek çorbası yedirdim tuzsuz baharatsız ayırdım şekersiz bebek bisküvisi attım içine 1 tanede kıvam versin tok tutsun diye severek yedi geçen ay kendim yesem gaz olur mu derken bebeye yedirdim ya zaman nasıl geçiyor bu arada benim bebenin doğdu doğalı gaz sıkıntısı olmadığı için yedirdim olanlar dikkatli olsun bikere de daha yedirmiştim azcık sıkıntı olmamıştı

Kızlar benim bebenin ayak parmakları aynı hizada değil boyu değilde nasıl anlatayım bakınca üstten değişik görünüyor düzelir diye bekledim düzelmiyor doktora da sormuştum düzelir demişti
Nasıl yani tam anlayamadım. Farklı boyda mı parmakları hizalı değil yani?

Döküntü olduğuna emin misin bende buraya fotoğraf atmıştım kızımın yanakları çok kızarmıştı armut alerjisi falan sanmıştım meğerse cildi çok kurumuş, nemlendirici kullanıyordum ama yeterli gelmemiş şimdi başka bir marka kullanıyorum ve sorun çözüldü. Meyveden muhallebi yaparak dene bir de, irmikle suyu karıştırıp pişir elma armut muz ne istersen pişirdikten sonra içine koy, benim kızım seviyor

Bizim doktora bikaç ürünün yanaklarında kızarıklık yaptığını söyledim tamam 2 hafta ara ver onlara sonra yine denicez dedi. Galiba şiddetli bir reaksiyon olmadığı takdirde üstüne gitmek gerekiyor. Yaş küçük olduğundan daha iyi tolere edebiliyolar. Danış doktoruna ama tekrar dene bence dediğin gibi yumurta kurtarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…