- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.061
Ben sezeryan olmadığım için bilmiyorum cnm ama bilen vardır teşekkür ederim bu arada nasip kısmet oğluşum şimdiden abi olduKızlar sezeryan sonrası ikinci için 2 yıl mı beklemek gerekiyor yoksa ben hurafe mi duydumbir de ikinciye iştahlananlardan biri de benim ama hamileyken bebeği kaldırabilir miyim, sorun yaşar mıyım bilmiyorum, ikinci bebişi olanlar aydınlatabilir mi
Bu aradaGncgm28 hayırlı olsuunnn
Hayirlisi canimKan vermedim yaa hava soğuk bebeyle çıkmayayım emin olmadan dedim sabah negatif çıktı. Hayırlısı tabiyok korunmuyorum
Sanırım testim hatalıymış kızlar bu sabah ki negatif çıktı
Genelde 2 yil bekleyin diyolar rahim toparlansin diye ama cevremde biri var 3 cude sezeryan 1 yili dolmadan hamile kaliyordu suan gorsen o kadar kilolu olmus ki gobegi oyle kalmis resmenKızlar sezeryan sonrası ikinci için 2 yıl mı beklemek gerekiyor yoksa ben hurafe mi duydumbir de ikinciye iştahlananlardan biri de benim ama hamileyken bebeği kaldırabilir miyim, sorun yaşar mıyım bilmiyorum, ikinci bebişi olanlar aydınlatabilir mi
Bu aradaGncgm28 hayırlı olsuunnn
Masallah allah bozmasinkızlar uyku düzeniniz nasıl bizim çok muhteşem gidiyo ( maşallahh) gece 11 emiyo sabah 7-8 uyanıyo sizde durumlar ne ay inşallah böyle devam eder diyorum ama acaba sorun olurmu diyede korkuyorum oğlum yarım saatte bir saatte kalkıyodu
ben emzik hiç vermedim ama arada elini emiyo uyanıkken her dakka emmek istiyodu ama artık etraf daha çok dikkatini çekiyo o yüzden acıktıkça emiyo allah kolaylık versin ben oğlanda uykuya hasrettim kucağımda gezdirirken uyu yodum resmen beni mahfetmişti o yüzden kızım çok kolay geliyo bana inşallah allah bozmasın böyle devam edelimMasallah allah bozmasin
Bizimki affedersin bok gibi uykuya hasret kaldim surekli uyaniyor emmek istiyor beni cikardigimdada agliyo
ilk once emzik tutuyordu onuda artik tutmuyor
Aynen aynen prolaktin engelliyor gebeliği emzirmeye bağlı tabi odaHayirlisi canim
Genelde diyolar emzirdiginde gec hamile kalabiliyormus sut hormonu hamileligi engeliyormus
AmiiinBöylesi hayırlı imiş diyelim o zaman ama birkaç aya kalmadan sizin adınıza güzel haberler alacakmişiz gibi geliyor bana
Burdan estetik başlıklarına transfer olurum deseneGenelde 2 yil bekleyin diyolar rahim toparlansin diye ama cevremde biri var 3 cude sezeryan 1 yili dolmadan hamile kaliyordu suan gorsen o kadar kilolu olmus ki gobegi oyle kalmis resmen
Burdan estetik başlıklarına transfer olurum desenegerçekten sezeryandan sonra sarkık kaldı göbüşüm, ya yeni bebişe niyetleneceğim ya da estetikle ufak bi toparlamaya gireceğim çünkü yaşam kalitemi de etkiledi
ben emzik hiç vermedim ama arada elini emiyo uyanıkken her dakka emmek istiyodu ama artık etraf daha çok dikkatini çekiyo o yüzden acıktıkça emiyo allah kolaylık versin ben oğlanda uykuya hasrettim kucağımda gezdirirken uyu yodum resmen beni mahfetmişti o yüzden kızım çok kolay geliyo bana inşallah allah bozmasın böyle devam edelim
kız olduğundanmı orasını bilmiyprum ama oğlumda 1 saat aralıksız uyuduğumu hiç bilmiyorum belkide allah birinde o halimi çektirdi ikincisinde rahat ediyorum çok şükürMaşallah diyelim, böyle bebekler büyük şans vallaBenim çevremdeki insanlar da erkek bebek zor derler, ben bebek de kız ama gece ortalama 1.5-2 saatte bir kalkıyor
1,5 2 saat uyuyorsa güzelMaşallah diyelim, böyle bebekler büyük şans vallaBenim çevremdeki insanlar da erkek bebek zor derler, ben bebek de kız ama gece ortalama 1.5-2 saatte bir kalkıyor
1,5 2 saat uyuyorsa güzel
Şuan biz yarım saatte bir kalkıyoruz ve üstelik çoğunlukla emerek uyuyor
1,5 saat boyunca emerek uyumuş kolumun uyuşma ağrısına uyandım öyle böyle değil
Ama geçici :) ben seviyorum yaaaa ilk bebem de böyleydi uyku saatleri şaşmaz ama hep koynumda emerek uyku isterdi
Amiiin aminMesajları ancak okudumPheebs hayırlısı olsun canım her şeyin inşallah sağlıkla gönlünce olur en kısa zamanda. Ben hayal edemiyorum ikinciyi ama sen bana cesaret veriyorsun ne yalan söyleyeyim smothee tarifini de verir misin senin tarifleri not ediyorum güzel besleyici
İnşallah teşekkür ederiimMesajları şimdi okudumPheebs ay hayırlısı olsun ben tekte defteri kapattım gibi
Bizim de diş sancısı var, damak biraz şiş ama diş yok. Sırt üstü yatırınca bacaklarını havaya kaldırıp yana dönebiliyor. Elinden tutarsam işte yüz üstü dönüyor. Yüz üstünden sırt üstü 2 sefer falan döndü ama aşırı üşengeç bir oğlum var. Ana da üşengeç, baba da. Normal gözüyle bakıyorum o yüzdengece uykumuz yok gibi bir şey. Saat başı uyanıyor. Hala yenidoğan gibi 2 saatte bir emiyor. Hiç durmadan emiyor. Pijamamın düğmesini kapatmıyorum bile yani. Bu durum beni bir miktar endişelendiyor.
Ek gıda yiyor, üstüne yine emmek istiyor. Ek gıdada da eğer beğendiyse miktar dinlemiyor. Midesi dolana kadar yiyor. Şu ana kadar bi yoğurdu tam sevmedi. Tekrar denicem yarın bakalım.
Günler geçmiyor ama aylar çooook hızlı geçiyor ya.
Yapmıyo amaİnşallah teşekkür ederiimyaaa yapmıyo etmiyo diş yok dedin ya 1 2 hafta sonra pişman eder seni hepsini peşpeşe yaparak iştahlı maşallah ama meme sadece süt değil biliyosun güven mutluluk sakinlik her şey onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?