- 12 Temmuz 2016
- 4.290
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.164
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #34.041
Evet evet çok tükettim böyle tepki görmedim bambamda. Anladım o zaman sadece oğluşa ara vericez.Sen şimdiye kadar tüketiyordun değil mi? Bir tepki yoktu. O zaman sadece 1 yaşı bekle tekrar dene.
Benim kızın şuanki armut alerjisi gibi. Ben tüketince sorun yok çünkü benim bağırsaklarım geçirgen değil güzelce emilim sağlanıyor. Ama bebem daha yeni bedene sahip geçirgenliği fazladır o sebeple içerik rahatsız ediyordur.
1 yaş sonrasında yine kızarırsa yanaklar o zaman alerji testine başvurursunuz. Çünkü alerjik bebeklerde alerjen ürün devamlı kullanılırsa adenoid sıkıntısı oluyor sonra geniz eti problemi baş gösteriyor.
Evet evet 1 haftadır kahvaltısında kullandım pırasadan sandım başta üst üste denk geldi dün tam buğday verdim sorun yoktu bugün smoothie yaptım blw yaptığımız için çok fazla katı gıda yiyo diye yulafla hazırladım kızardı yanaklar. Şimdi pırasayı tekrar denicem bakalım belki sorun yokturBu arada Pheebs ben yanaklar hafif kızarsa bile düzeldikten sonra yine vermeyi deniyorum. Üçüncüsünde de misal tepki veriyorsa o zaman kesiyorum.
Yulaf çok kullandın mı birkaç kez daha dene istersen

Afiyet bal şeker kilo olsunBu arada bugün pankek yaptım bebem için, aşşşırı sevdi.
Yumurta sarısı
Tam yulaf unu
Azıcık kabartma tozu ve şekerli vanilya koydum (evet koydum çünkü çok tatsız olacaktı)
Süt yerine bildiğiniz su koydum
Veeeee yarım yerli muz
Hepiciğini elcağzımla çırptım pişti yedi.
Pheebs cimin öncülüğünde
![]()