• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sen şimdiye kadar tüketiyordun değil mi? Bir tepki yoktu. O zaman sadece 1 yaşı bekle tekrar dene.
Benim kızın şuanki armut alerjisi gibi. Ben tüketince sorun yok çünkü benim bağırsaklarım geçirgen değil güzelce emilim sağlanıyor. Ama bebem daha yeni bedene sahip geçirgenliği fazladır o sebeple içerik rahatsız ediyordur.

1 yaş sonrasında yine kızarırsa yanaklar o zaman alerji testine başvurursunuz. Çünkü alerjik bebeklerde alerjen ürün devamlı kullanılırsa adenoid sıkıntısı oluyor sonra geniz eti problemi baş gösteriyor.
Evet evet çok tükettim böyle tepki görmedim bambamda. Anladım o zaman sadece oğluşa ara vericez.
Bu arada Pheebs ben yanaklar hafif kızarsa bile düzeldikten sonra yine vermeyi deniyorum. Üçüncüsünde de misal tepki veriyorsa o zaman kesiyorum.

Yulaf çok kullandın mı birkaç kez daha dene istersen
Evet evet 1 haftadır kahvaltısında kullandım pırasadan sandım başta üst üste denk geldi dün tam buğday verdim sorun yoktu bugün smoothie yaptım blw yaptığımız için çok fazla katı gıda yiyo diye yulafla hazırladım kızardı yanaklar. Şimdi pırasayı tekrar denicem bakalım belki sorun yoktur🙏🏻
Bu arada bugün pankek yaptım bebem için, aşşşırı sevdi.
Yumurta sarısı
Tam yulaf unu
Azıcık kabartma tozu ve şekerli vanilya koydum (evet koydum çünkü çok tatsız olacaktı😅)
Süt yerine bildiğiniz su koydum
Veeeee yarım yerli muz
Hepiciğini elcağzımla çırptım pişti yedi.

Pheebs Pheebs cimin öncülüğünde 🤩
Afiyet bal şeker kilo olsun 😍😍

Ben mutlaka havlu çorap giydiririm eğer yatak dışına çıkarıyorsam. Dikkat etmediğim gün ciddi pırtlar karşılar bizi, karnını ve ayağını sıcak tutmak lazım.
Anne olarak gaz damlası rahatlatıyo gibi geliyorsa rahatlatıyordur. Gazı hazımsızlığı olur bizde de var o. Reflü de var ya bizde ama hiç ilaç kullanmıyoruz. Kullanmadık da.
Şuan ek gıdalar da gaz yapar ama çorap mutlaka giysin patikli içine. Uykularda çıkarırsınız
tamam canım patik içine çorap giydireyim inşallah işe yarar peki gece yatarken kullanmıyorsun sanırım ?

tamam canım patik içine çorap giydireyim inşallah işe yarar peki gece yatarken kullanmıyorsun sanırım ?
Yok gece çorapsız yatırıyorum kendim gibi düşünüyorum
Ama bazen hani biz de üşütür hasta oluruz ya ısınamayız bir türlü işte öyle zamanlarda giydiririm
Vücut ısısı olması gereken düzeye gelince yine çıkarırım

Hayırlısı olsun sen yine bi hafta sonra tekrarla testi
Negatif yanlış çıkar ama pozitif asla yanlış çıkmaz diye biliyorum kaset testlerde
Öyle diyolarda gel 2 sene yaptığım testlere anlat 😀 aslında direkt kana gitmek lazım testle uğraşmadan aynen bakalım tekrarlıcam

Hemen hamile kalmak istediğini bilmiyordum ben şok 😮 bir kaç gün sonra tekrarlarsın yine belli olmaz, hangisi senin için hayırlıysa öyle olsun 🙏
Amiin 🙏🏻 evet yaa ben bu zorluğu uzun vade de yaşamak istemiyorum önümüzdeki 10 yılı hibe ettim çoluğa çocuğa 😀

Amiin 🙏🏻 evet yaa ben bu zorluğu uzun vade de yaşamak istemiyorum önümüzdeki 10 yılı hibe ettim çoluğa çocuğa 😀
Pheeps ben de senin gibi dusunuyorum zor ama sonraya birakirsam benim zor gibi baya hem yas hem isten dolayi ama hayirlisi Allahtah bir yandan istiyorum ama bir yandan da zor geliyor 😂😂😂 ama tek cocuk da az gibi ama hayirlisi bakalim

Tam dicektim hayirli olsun msjini gordum
canim kanda negatifse hamilelik yoktur bu kaset testler yaniltiyor
Hakinda hayirlisi canim suan korunuyormusunuz?
Kan vermedim yaa hava soğuk bebeyle çıkmayayım emin olmadan dedim sabah negatif çıktı. Hayırlısı tabi 🙏🏻 yok korunmuyorum

😀 Çay kaşığı sürttünüz mü damaklarına
Yok ya sürtmedim hiç bir de onu deneyim bakalım 😂 bu arada senin köfte tarifinden sonra kendimde kafama göre malzemelerle bir köfte yaptım bakalım birazdan yediricem inş beğenir yoksa o kadar emek beni bir tık sinir edebilir 😂

Eklentiler

• IMG_6678.jpeg
    IMG_6678.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 44
Pheeps ben de senin gibi dusunuyorum zor ama sonraya birakirsam benim zor gibi baya hem yas hem isten dolayi ama hayirlisi Allahtah bir yandan istiyorum ama bir yandan da zor geliyor 😂😂😂 ama tek cocuk da az gibi ama hayirlisi bakalim
Yani kardeş konusunda netsen bencede bekleme zira kolaylaşmıyor 😀 nasıl olsa girdil o hengameye geriside gelir

Yok ya sürtmedim hiç bir de onu deneyim bakalım 😂 bu arada senin köfte tarifinden sonra kendimde kafama göre malzemelerle bir köfte yaptım bakalım birazdan yediricem inş beğenir yoksa o kadar emek beni bir tık sinir edebilir 😂
Ajajahh ooh afiyet olsun şimdiden bizede tarif ver🙏🏻

Nooolur deneyin şunu 😍 tatlı patates + tam buğday unu + lor peyniri + peyniraltı suyu + zeytinyağ. Köfte şeklinde 180 derece 20 dk. Böyle bir yeme şekli yok emerek yedi bitirdi bende baktım tadına çok güzel 👏🏻👌🏻 püre veren un koymasın patatesleri haşla karıştır malzemelerin geri kalanını afiyet olsun. Fırınla uğraşmayayım diyen de kıvamı sıvı tutsun pankek gibi tavada çevirsin. Ama deneyin bunu ya benim ki çok sevdi dicem bende sevdim 😀
Senin bu tarifin gibi tatlı patates yerine balkabağı patates havuç , tam buğday unu yerine yulaf unu kullandım

Nasil kullanicaz peki kehribar tasi mi alicaz
Yeni girebildim yoğun bir hsonuydu, kehribar kolyeler var alıp boynuna takıyorsun ama ben panikli ataklı insan olduğum için zıbının kenarına içe yerleştiriyorum ya da tulumunun içine atıyorum
Kiz ben unuttum gebe olduğumu ciğer yedim inşallah birşey olmaz
Ben 3 4 kere yemişimdir 😅 doğuma 3 ay kala öğrendim, aaa zararlıymış dedim, sorun yaşamadık şükür
benim daha ameliyat yerim ağrıyo aynı durumu yaşayan varmı kızlar bide dişler ne durumda bizde daha diş falan yok ve hala dönemiyo kızçem ama destekli bir şekilde ayakta duruyo 😅 galiba dönmeden emeklemeden direk yüricek hiç çabalamıyo dönmek için yatırıyorum öylece duruyo sırtüstüde yatırsam yüzüstüde yatırsam fark etmiyo
Ay bende de uzun süre sıkıştırınca acıyor 😔

Kızlar sezeryan sonrası ikinci için 2 yıl mı beklemek gerekiyor yoksa ben hurafe mi duydum 🙄 bir de ikinciye iştahlananlardan biri de benim ama hamileyken bebeği kaldırabilir miyim, sorun yaşar mıyım bilmiyorum, ikinci bebişi olanlar aydınlatabilir mi ☺️

Bu arada Gncgm28 Gncgm28 hayırlı olsuunnn ☺️🎉

Back