- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.021
ay sendemi hamilesiinn hayırlı olsun ben bayadır giremiyorum hiç neler olmuş guruptaHahahah gel peşimden ne mutlu oldum ama şuan varya temmuz ayından tek yeniden gebe kalan ben olmiycam
bişey olmaz ya ben oğluma hamileyken ciğer kebabı aiermiştim afiyetle yemiştim zararlı olduğunu falan bilmiyodum bişeyde olmadıYürek değil de ben. Bugün unuttum gittim arnavut ciğeri yedim
Tabi tabi bambam 4 aylıktı adet olmaya başladımAa hayırlıı olsunn varsaw adet olmuş muydun canımm
Net değil henüz bakalım varsa inşallahayy bayadır giremiyodum hayırlı olsu canım
istiyosan ve hayırlısıysa inşallah vardır canımNet değil henüz bakalım varsa inşallah
Evet doktorda aynısını demiştiAy yok artık az daha beklesen cinsiyetle falan öğrenicekmişsin ahahah
Çok mantıklıEvet doktorda aynısını demiştikucağımda nur topu gibi kanıtla bence doğum kontrol şirketlerine dava açsam kazanırım parasıyla da bez alırdım
Aynen canım hamileyim başka kim var ki hamileay sendemi hamilesiinn hayırlı olsun ben bayadır giremiyorum hiç neler olmuş gurupta
bişey olmaz ya ben oğluma hamileyken ciğer kebabı aiermiştim afiyetle yemiştim zararlı olduğunu falan bilmiyodum bişeyde olmadı
Aynen canım hamileyim başka kim var ki hamile
Sen şimdiye kadar tüketiyordun değil mi? Bir tepki yoktu. O zaman sadece 1 yaşı bekle tekrar dene.Kızlar ne sorucam size. Oğlana yulaf verdiğimde yanakları egzama gibi kızarıyo intoleransı var belli ki. Şimdi bu durumda benimde mi tüketmemem gerekiyor?? Aşırı bir alerjik reaksiyon yok ama yinede
Diş olmadığına emin misin?Merhaba kızlar hala gazı olan bebek var mı grupta ve hala nurse harvey kullanan var mı ? varsa kaç damla kullanıyorsunuz internette 20 damlaya kadar kullanılabilir diyor toplamda ben 7-8 damla gece verdim bazen az geliyor gibi geliyor ama kullanmanın da sakıncası olur mu emin olamadım. Bizim gece uykularımız baya kötüleşti malesef bazen emip uyuyor ama bazen sallayarak uyutmam gerekebiliyor, bazen uyuyor 10 dk içinde yeniden uyanıyor filan. bir de gece maması yapan, yapıp ta verim alan var mı ?
Bu arada Pheebs ben yanaklar hafif kızarsa bile düzeldikten sonra yine vermeyi deniyorum. Üçüncüsünde de misal tepki veriyorsa o zaman kesiyorum.Kızlar ne sorucam size. Oğlana yulaf verdiğimde yanakları egzama gibi kızarıyo intoleransı var belli ki. Şimdi bu durumda benimde mi tüketmemem gerekiyor?? Aşırı bir alerjik reaksiyon yok ama yinede
emin değilim ama gözleri kapalı ağlıyor ve genelde de ya pırt atıyor ya gaz çıkarıyor o yüzden gaz olduğunu düşündüm bir de 5.ay bırakmıştık gaz damlasını geçen akşam kullanınca iyi geldi emip uyumak istedi. eğer vermezsem daha problemli oluyor diye acaba hala gaz mı diye düşünmeden edemiyorum. karın ayak üşütmesi durumunda ne yapmam gerekiyor acba gün içerisinde patikle mi dolaştırmalıyım ilave olarak ayaklı pijama yada tulum giydiriyorm ama ekstra çorap patik giydirmiyorum.Diş olmadığına emin misin?
Bir de belki karnını ayaklarını üşütüyordur?
Benim bebe de sürekli uyanıyor. Önce 2 saat uyuyordu en azından. Şimdi saat başı ya da yarım saatte bir emmek istiyor. Açlıktan değil rahatlamak için. Bazen ağlıyor için için sonra susup uyuyor geri. Bunlar hep diş emaresi.
Bunlara yapacak bi şey yok şu dönemde maalesef. Diş süreci ilk azılar çıkana kadar böyle. Sonra az çok laf anlar dert anlatır oluyorlar.
Ben mutlaka havlu çorap giydiririm eğer yatak dışına çıkarıyorsam. Dikkat etmediğim gün ciddi pırtlar karşılar bizi, karnını ve ayağını sıcak tutmak lazım.emin değilim ama gözleri kapalı ağlıyor ve genelde de ya pırt atıyor ya gaz çıkarıyor o yüzden gaz olduğunu düşündüm bir de 5.ay bırakmıştık gaz damlasını geçen akşam kullanınca iyi geldi emip uyumak istedi. eğer vermezsem daha problemli oluyor diye acaba hala gaz mı diye düşünmeden edemiyorum. karın ayak üşütmesi durumunda ne yapmam gerekiyor acba gün içerisinde patikle mi dolaştırmalıyım ilave olarak ayaklı pijama yada tulum giydiriyorm ama ekstra çorap patik giydirmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?