- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #34.001
Ne cehennemi kız cennet cennet cennet kokulu zamana geri saracaz sonrada tekrar kusmuklu kokuya gececezCehenneme arkadaş bulmuş gibi ne bu tepki kız Hahaja![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cehennemi kız cennet cennet cennet kokulu zamana geri saracaz sonrada tekrar kusmuklu kokuya gececezCehenneme arkadaş bulmuş gibi ne bu tepki kız Hahaja![]()
Ben hiç kusmuk görmedim biliyo musun çocuk sünger gibi çekti her şeyiNe cehennemi kız cennet cennet cennet kokulu zamana geri saracaz sonrada tekrar kusmuklu kokuya gececez![]()
Bizimkinde her ikiside var hiç durmuyor helekiBen hiç kusmuk görmedim biliyo musun çocuk sünger gibi çekti her şeyiama çok
görmüşlüğüm var
hadi bakalım nasipte varsa inşallah netleşir bir haftaya
Kiz ben unuttum gebe olduğumu ciğer yedim inşallah birşey olmazBen hiç kusmuk görmedim biliyo musun çocuk sünger gibi çekti her şeyiama çok
görmüşlüğüm var
hadi bakalım nasipte varsa inşallah netleşir bir haftaya
Yaa nedense çok sevindimHer an bir gebelik haberi verebilirim bendegünüm geçti silik bir testim var ama bolca kimyasal silik test ama kanda negatif yaşadığım için beklicem bir hafta on gün bakalım nasip
![]()
Olmaz nolucak ki ciğerdenKiz ben unuttum gebe olduğumu ciğer yedim inşallah birşey olmaz
YaaaaYaa nedense çok sevindimgünün belkide çok geçmediği için silik çıkıyor doğumdan sonra düzensiz olunuyor ya, bir hasta on gün bekleme biz çatlarız meraktan
inşallah pozitif sonuç çıkar çok çocuk istediğin için bu yorumu yapıyorum sana annelik çok yakışıyor
![]()
Belirtin var mı daha önce Bambam da yaşadığın belirtiler gibi, hava soğuk doğru bir kaç gün sonra sabahtan bidaha yap gün içinde silik çıkan sabah ilk idrarda belirgin çıkıyorYaaaaçok teşekkür ederim sarıldım
evet belkide ondandır eski düzenime göre hesaplıyorum çünkü ben. Valla bende meraktayım ama güzel bir çizgi görmek istiyorum kan vermeye gitmek için zira hava soğuk bebeyle yollara düşmek sıkıntı
inşallah evet yaa vaktiyse sağlıkla
![]()
Aynen öyle yani bi sorun yoksa sevinirim sadece gecikmeye göre biraz silik bi çizgi o yüzden kimyasal olma ihtimalini düşündüm bakalım nasipte varsa inşallahevet yaaa bambam gibi bir bebişim daha olursa idare ederim bir şekilde grupta okuduklarıma nazaran çok çok daha kolay bir bebek çünkü haaaaydi hayırlısı
![]()
Biraz tansiyon düşüklüğüm var ara sıra baş dönmesi yaşıyorum ama bu sıpa belirtisiz gelmişti hatta test yapmıştım ki negatifi göreyim de bu ayın peşini bırakayım diyodum pozitif görüp şok geçirmiştimBelirtin var mı daha önce Bambam da yaşadığın belirtiler gibi, hava soğuk doğru bir kaç gün sonra sabahtan bidaha yap gün içinde silik çıkan sabah ilk idrarda belirgin çıkıyor
Ayynen eğer varsa inşallahAmaninnnn bile isteye bir gebelik haberi gelecek o zaman dogru mudur![]()
Haydiiii hayırlı olsun başladı mı uyurken birden kalkıp yatakta tutunup kalkmalar sonra uyandığı için ağlamalar ahahaMerhaba kızlar gebe olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum bir suredir giremiyordum buralara benim bebis artık cok yaramaz oldu tutunup ayağa kalkıyor cok korkuyorum düşecek diye çekmece karıştırma levelini açtık![]()
Yaa hayırlı olsunAynen öyle yani bi sorun yoksa sevinirim sadece gecikmeye göre biraz silik bi çizgi o yüzden kimyasal olma ihtimalini düşündüm bakalım nasipte varsa inşallahevet yaaa bambam gibi bir bebişim daha olursa idare ederim bir şekilde grupta okuduklarıma nazaran çok çok daha kolay bir bebek çünkü haaaaydi hayırlısı
![]()
Ayy evet dün saçlarımı kurutuyordum beşiğe donuk şekilde oğlumda beşikteydi bir anda yatak sallandı korktum deprem oldu diye arkamı döndüm beşiğinden tırmanmış benim yatağı sallıyorHaydiiii hayırlı olsun başladı mı uyurken birden kalkıp yatakta tutunup kalkmalar sonra uyandığı için ağlamalar ahaha![]()
DeliliiiiqueYaa hayırlı olsunçok cesursunuz temmuz anaları
![]()
İnsan kendinde bariz bir değişiklik hissediyor aslında benim hamileliğin tüm belirtileri vardı da kendime konduramamıştım sonradan anladım bebe usg de el sallayacaktı nerdeyse kadın ben burdayım diyeBiraz tansiyon düşüklüğüm var ara sıra baş dönmesi yaşıyorum ama bu sıpa belirtisiz gelmişti hatta test yapmıştım ki negatifi göreyim de bu ayın peşini bırakayım diyodum pozitif görüp şok geçirmiştimo yüzden belirtilere çok takılmıyorum gecikme daha mühim benim için
![]()
Ay yok artık az daha beklesen cinsiyetle falan öğrenicekmişsin ahahahİnsan kendinde bariz bir değişiklik hissediyor aslında benim hamileliğin tüm belirtileri vardı da kendime konduramamıştım sonradan anladım bebe usg de el sallayacaktı nerdeyse kadın ben burdayım diyegecikme mi ona bile takılmadım 10 haftalıkkken öğrendim
![]()
Aa hayırlıı olsunn varsaw adet olmuş muydun canımmHer an bir gebelik haberi verebilirim bendegünüm geçti silik bir testim var ama bolca kimyasal silik test ama kanda negatif yaşadığım için beklicem bir hafta on gün bakalım nasip
![]()
ayy bayadır giremiyodum hayırlı olsu canımDeliliiiiqueteşekkür ederim
![]()