- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.881
Gece sayamıyorum artık uyanmalarınıValla hiç fikrim yok ama hanımefendi aykırı çıktıbu arada şükür bizim üst dişler komple indi çok komik görünüyo davşanım o değil huysuzluk uyku problemleri iştahsızlık geriledi baya. Üst dişler biraz uzun sürüyor ama sabır
Ayyy inşallah tek tek gelir o ne öyle kamikaze gibiGece sayamıyorum artık uyanmalarınıüstler çok daha beyaz ve çok sert henüz diş görünmedi ama üstten geliyor gibi annemde diyor altlar yetişir hepsi birlikte çıkar öyleyse vay halime
ahhaha zaten halim duman korkutma beniAyyy inşallah tek tek gelir o ne öyle kamikaze gibibi daha doğurdum dersin bak
Yaa altlar gerçekten çok daha kolay eğer onlar gelirse çünkü minik minik dişler. Üstler maşallah yalı kazığıahhaha zaten halim duman korkutma benidaha bu saat oldu ilk uykusuna yeni yatırabildim
Valla üstten mi alttan mı hepsi bir mi bilmiyorum ama gelsin artık yeter kaç aydır her şeye acaba diş mi diyordum kiii gerçek diş çıkarmayı görene kadarYaa altlar gerçekten çok daha kolay eğer onlar gelirse çünkü minik minik dişler. Üstler maşallah yalı kazığıo yüzden dişin eni ne kadarsa çıkana kadar rahatsız ediyo.
Korkma üzülme yalnız değilsin bizimde iki üç gün oldu diş rahatladı bir nefes alıcaz dedim ayrılık kaygısı başladı. Ve acaba bu ayrılık kaygısı mı diye sormaya bile gerek yok asssla kucağımdan inmiyo yerde oyun oynarken bile 10 sn oyuncağına gidiyo bakmış kucağımda değil hemen geri tepeme deli evi gibi olduk
Haydi gazan mübarek olsunValla üstten mi alttan mı hepsi bir mi bilmiyorum ama gelsin artık yeter kaç aydır her şeye acaba diş mi diyordum kiii gerçek diş çıkarmayı görene kadarAy kıyamam ya ayrılık kaygısını yesinler yapışık ikiz gibi gezmeye devam
Bugünde buna gülerim artık aklıma geldikçeHaydi gazan mübarek olsunhiç güzellemesini yapamicam valla g.tle don gibiyiz
Öyle bi video vardı instada bulursam atarımBugünde buna gülerim artık aklıma geldikçe
Öyle bi ihtimal var, ben de ilk üstleri çıkarmışımKızlar benim kızımın ön dişleri geliyor sanırım ama üstten geliyor, böyle bir şey olabilir mi ya ben alttan bekliyordum
merhaba doktor hakknda araştırma yapıyorum ben henüz gebe değilim ama artık bebek istediğimize karar verdik öncesinde genel kontroller için doktorumu bulup gitmeye başlmak istiyorum ve aylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorumİlk oğlumu Aylin hocayla gerçekleştirmiştir çok iyi bir doktor kiloya takıntısı var diye bu sefer tercih etmedim ama çok ilgili bir doktordu
merhaba doktor hakknda araştırma yapıyorumaylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorumCanım ben Medical parka aldım ilk defa gidiyorum öyle tavsiyede bulunamam sadece doktorumu önceden tanıyordum ve güvendiğim için basladim
Ya pheebs ahahha sen çok yaşaHaydi gazan mübarek olsunhiç güzellemesini yapamicam valla g.tle don gibiyiz
ay ayy bakalım benim kızın hangi diş kazanacak hepsi inatla çıkmaya çalışıyor gibi bebeğimin dengesi şaştıÖyle bi ihtimal var, ben de ilk üstleri çıkarmışım
ay ayy bakalım benim kızın hangi diş kazanacak hepsi inatla çıkmaya çalışıyor gibi bebeğimin dengesi şaştı
Peki mesela en son 17.00 de uyandı kızım şuan 2 saat 10 dk geçti ama sinyal yakalamadım göz ovuşturma esneme vs ama aradan yeterli miktar zaman geçtiği için uyutma denenmeli mi sence yoksa ille de sinyal beklemek mi doğru olur ?Tabi canım yani genel çerçevede belli saatleri var ama her zaman uymuyor haftada 2 gün mutlaka apayrı saatlerde uyuyoşöyle ki 2 saat uyanık kalabiliyo son uykusundan en geç 5te uyanmış olması lazım ki 7 7.3ta uyusun. Bazen o saat kaçıyo denk getiremiyoruz. 40 dk uyuyo genelde ama işte denk geliyo 1 saat uyuyo veya 20 dk uyuyo saatler şaşıyo haliyle. Kucakta memede sallanarak uyuyo
Yani uzmanı değilim asla bebişkonun mizacınıda bilmiyorum ama bizim bugünümüzü söyleyeyim 5.15te uyandı şuan gece uykusu için sallıyorum kucağımda. 6.30ta mızmıza başladı halbuki 7.15te odaya götürecektim anca 8e doğru tam uyumuş olucaktı. 7ye doğru götürdüm. Yoruldu çünkü. Diğer günler gibi olsa 5.15te kalkmış olsa uyku belirtisini 7.30 7.40 gibi verirdi ama ben yinede 2 saat dolunca götürürüm. Hatta 10 15dk erken bile götürürüm ki mayışmaya vakit olsun.Peki mesela en son 17.00 de uyandı kızım şuan 2 saat 10 dk geçti ama sinyal yakalamadım göz ovuşturma esneme vs ama aradan yeterli miktar zaman geçtiği için uyutma denenmeli mi sence yoksa ille de sinyal beklemek mi doğru olur ?
Doğru söylüyorsun canım ben de 1 deneyeyim şimdi dediğim gibi mayışma da bir süre alıyor sonuçtaYani uzmanı değilim asla bebişkonun mizacınıda bilmiyorum ama bizim bugünümüzü söyleyeyim 5.15te uyandı şuan gece uykusu için sallıyorum kucağımda. 6.30ta mızmıza başladı halbuki 7.15te odaya götürecektim anca 8e doğru tam uyumuş olucaktı. 7ye doğru götürdüm. Yoruldu çünkü. Diğer günler gibi olsa 5.15te kalkmış olsa uyku belirtisini 7.30 7.40 gibi verirdi ama ben yinede 2 saat dolunca götürürüm. Hatta 10 15dk erken bile götürürüm ki mayışmaya vakit olsun.
Uyuttuktan sonra emmek için kaçta kalkıyor genelde ?Yani uzmanı değilim asla bebişkonun mizacınıda bilmiyorum ama bizim bugünümüzü söyleyeyim 5.15te uyandı şuan gece uykusu için sallıyorum kucağımda. 6.30ta mızmıza başladı halbuki 7.15te odaya götürecektim anca 8e doğru tam uyumuş olucaktı. 7ye doğru götürdüm. Yoruldu çünkü. Diğer günler gibi olsa 5.15te kalkmış olsa uyku belirtisini 7.30 7.40 gibi verirdi ama ben yinede 2 saat dolunca götürürüm. Hatta 10 15dk erken bile götürürüm ki mayışmaya vakit olsun.
Birde benim bebeğimin net uykuya gidiyorum dediği an ayna karşısında dans ettiğimiz an. Eğer uyku belirtisi yoksa ama rutine başlayınca uykuya gitmek istiyosa omzuma yatıyo istemiyosa ayna karşısında müzik dans cilvePeki mesela en son 17.00 de uyandı kızım şuan 2 saat 10 dk geçti ama sinyal yakalamadım göz ovuşturma esneme vs ama aradan yeterli miktar zaman geçtiği için uyutma denenmeli mi sence yoksa ille de sinyal beklemek mi doğru olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?