2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gece sayamıyorum artık uyanmalarını üstler çok daha beyaz ve çok sert henüz diş görünmedi ama üstten geliyor gibi annemde diyor altlar yetişir hepsi birlikte çıkar öyleyse vay halime

Gece sayamıyorum artık uyanmalarını üstler çok daha beyaz ve çok sert henüz diş görünmedi ama üstten geliyor gibi annemde diyor altlar yetişir hepsi birlikte çıkar öyleyse vay halime
Ayyy inşallah tek tek gelir o ne öyle kamikaze gibi bi daha doğurdum dersin bak

ahhaha zaten halim duman korkutma beni daha bu saat oldu ilk uykusuna yeni yatırabildim
Yaa altlar gerçekten çok daha kolay eğer onlar gelirse çünkü minik minik dişler. Üstler maşallah yalı kazığı o yüzden dişin eni ne kadarsa çıkana kadar rahatsız ediyo.
Korkma üzülme yalnız değilsin bizimde iki üç gün oldu diş rahatladı bir nefes alıcaz dedim ayrılık kaygısı başladı. Ve acaba bu ayrılık kaygısı mı diye sormaya bile gerek yok asssla kucağımdan inmiyo yerde oyun oynarken bile 10 sn oyuncağına gidiyo bakmış kucağımda değil hemen geri tepeme deli evi gibi olduk

Valla üstten mi alttan mı hepsi bir mi bilmiyorum ama gelsin artık yeter kaç aydır her şeye acaba diş mi diyordum kiii gerçek diş çıkarmayı görene kadar Ay kıyamam ya ayrılık kaygısını yesinler yapışık ikiz gibi gezmeye devam

Haydi gazan mübarek olsun hiç güzellemesini yapamicam valla g.tle don gibiyiz

İlk oğlumu Aylin hocayla gerçekleştirmiştir çok iyi bir doktor kiloya takıntısı var diye bu sefer tercih etmedim ama çok ilgili bir doktordu
merhaba doktor hakknda araştırma yapıyorum ben henüz gebe değilim ama artık bebek istediğimize karar verdik öncesinde genel kontroller için doktorumu bulup gitmeye başlmak istiyorum ve aylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorum

Canım ben Medical parka aldım ilk defa gidiyorum öyle tavsiyede bulunamam sadece doktorumu önceden tanıyordum ve güvendiğim için basladim
merhaba doktor hakknda araştırma yapıyorumaylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorum

ay ayy bakalım benim kızın hangi diş kazanacak hepsi inatla çıkmaya çalışıyor gibi bebeğimin dengesi şaştı

Sizler bile beklemedesiniz, benim kız sizlerinkine göre bayağı küçük, benimki de 1 aydır elleri yumru halinde ağzında, salyalı, yakalık yetiştirmeye çalışıyorum ha çıktı ha çıkacak diye bakıp duruyorum, yerleri bayağı kabardı gibi ama hala yok

Peki mesela en son 17.00 de uyandı kızım şuan 2 saat 10 dk geçti ama sinyal yakalamadım göz ovuşturma esneme vs ama aradan yeterli miktar zaman geçtiği için uyutma denenmeli mi sence yoksa ille de sinyal beklemek mi doğru olur ?

Yani uzmanı değilim asla bebişkonun mizacınıda bilmiyorum ama bizim bugünümüzü söyleyeyim 5.15te uyandı şuan gece uykusu için sallıyorum kucağımda. 6.30ta mızmıza başladı halbuki 7.15te odaya götürecektim anca 8e doğru tam uyumuş olucaktı. 7ye doğru götürdüm. Yoruldu çünkü. Diğer günler gibi olsa 5.15te kalkmış olsa uyku belirtisini 7.30 7.40 gibi verirdi ama ben yinede 2 saat dolunca götürürüm. Hatta 10 15dk erken bile götürürüm ki mayışmaya vakit olsun.

Doğru söylüyorsun canım ben de 1 deneyeyim şimdi dediğim gibi mayışma da bir süre alıyor sonuçta

Uyuttuktan sonra emmek için kaçta kalkıyor genelde ?

Birde benim bebeğimin net uykuya gidiyorum dediği an ayna karşısında dans ettiğimiz an. Eğer uyku belirtisi yoksa ama rutine başlayınca uykuya gitmek istiyosa omzuma yatıyo istemiyosa ayna karşısında müzik dans cilve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…