2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlae bebegim 18.40 da gece uykusuna gecmis olamaz degil mi
Sanmam.
Benim ki 7 gibi uyursa 1 saat uyuyor 11 e kadar uyanık. Hoş 9 da da uyusa 1 saat uyuyor 12 ye kadar yine uyanik kalıyor.
Biz uyku satın ayarlayamadik. (Düzeni demiyorum çünkü kızıma göre bu baya baya rutin bir düzen oldu)

İyi geceler. Mama sandalyesi alacağım tavsiyesi olan var mı ?
Joie mimzy lx var memnunum ama biraz hantal bi ürün, fazla yer kaplıyor.
Dinlemelik ben de açıyorum
Ben 90lar dinletiyorum fark bu haha. İş yaparken müziksiz olmaz:) seyretmemesi gerekiyor sadece
Görüntülü konuşma bizde de çok. Ona yapacak bişey yok. Çağın gerekliliği
Yaaa bizim oğlan da beatles queen falan dinliyor sakinleşiyor seviyor, hamileyken sabahtan akşama müzik dinlerdim, bi kaç kez konsere gittim, babası da gitar çalar şarkı söylerdi, simdi gitarın sesini duyunca çok mutlu oluyor. Ay umarım müzik kulağı iyidir de ilerde enstrüman çalar. Hayallerimiz bu yönde ama bakalım hayatlar ne olacak

Yaa eline saglik kofteler süper olmuş tarif istiyorum. Insta falan hic takip edemiyorum zaman yoklugundan resmen ne yapsam diye dusunuyorum bazen aklima bisey gelmiyor.

Yaa eline saglik kofteler süper olmuş tarif istiyorum. Insta falan hic takip edemiyorum zaman yoklugundan resmen ne yapsam diye dusunuyorum bazen aklima bisey gelmiyor.
Hiçbişey yok yaa bebek yemeklerinde bir avuç kuzu kıyma bir arpacık soğan (bambama arpacık soğan alıyorum hep kolay oluyo bi tane soğanı atıyorum yemeğine) bir çorba kaşığı tam buğday unu çok az zeytinyağı bir yumurta sarısı bitti gitti. Kızartmadım sert olmasın diye sahanın dibine su koydum öyle pişirdim köfteleri haşlama gibi. Bende çok düşünmüyorum valla sabah pankek omlet peynir avokado veriyorum öğlende sebze köftesi mücver veya köfte veriyorum yoğurtla beraber daha sonrada fileye meyve koyuyorum bol su öyle

Merhaba öncelikle maşallah hem size böylesine güzel mamalar hazırladığınız için hem Bebeğinize bu güzel mamaları yediği için.
Biz tam 6 aylık olduk.. Güzel yeme isteğimiz var bizimde ama daha 2-4 kaşık falan.. Sizin yaptıklarınız gibi hazırlasam yiyemez gibi geliyor bana... Zaten kucaktan indiği yok onları hazırlamam imkan vermez de neyse bakıcaz zamanla. Babamız işten geldikçe haşlayıp ezerek bişiler vermeye çalışıyorum bende.

Çok teşekkür ederim gayet yeterli 2 4 kaşık aslında biz bol hazırlıyoruz gözümüze hiç yememiş gibi geliyo o yüzden. Vaktin oluyosa eğer geceden yapıp gündüz öğünlere bölebilirsin çünkü yakında 2 öğüne çıkıcak mecbur yapmak zorunda kalacaksın birde bizim 4 tane dişimiz var o yüzden daha rahat davrandım açıkcası diş yoksa vermezdim heralde pütürlü pürelerle devam ederdim ama şimdi deneyince korkulacak birşey olmadığını gördüm gerçekten kendi kendilerine hallediyolar

Ay super cnm valla benimkilerde yemez gibi geliyor ama deneyecegim alissinlar. Simdi corbalari da tam püre yapmiyorum minik taneli birakıyorum alissinlar diye hic hoslanmiyirlar agizlarini burusturuyiorlar. Ek gida hazirlamak cok zor geliyor bana ya zaman yok en kolayi yogurt muz geliyor gecen yumurta sarisini yogurta katip verdim hic sevmediler. Daha dogrusu 2 gundur ne yapsam sevmiyolar. Bilmiyorum bu diş meseleleri etkiliyor mu birisi patlatti ama onun istahi daha az anlamadim gitti

Diş büyük etken gerçekten diş çıkarken sadece soğuk elma armut yoğurt yedi. 1 yaşına kadar temel besin kaynağı anne sütü ek gıda için zorlama diyince doktorumuz bu işe başladım bende yoksa ilerde başlamak daha zor. Yaa işte ne lazım protein karbonhidrat ve yağ. Ee meyvelerden vitamin. Dengeli vermeye çalışmak lazım. En azından yumurta avokado zeytinyağı biraz da patates yedirirsen sabahları güzel bi tabak olur. Pankeke alıştırırsan daha kolay. Sabah balkabaklı pankek yaptım ama içinde yumurta ruşeym pekmez ceviz peynir altı suyu yulaf unu ne ararsan vardı

gün içi saatler tutmuyor derken, gün içinde az uyuduysa gibi mi ? bir de ayağında sallayarak mı uyutuyorsun kucakta hoplatarak mı ?
Tabi canım yani genel çerçevede belli saatleri var ama her zaman uymuyor haftada 2 gün mutlaka apayrı saatlerde uyuyo şöyle ki 2 saat uyanık kalabiliyo son uykusundan en geç 5te uyanmış olması lazım ki 7 7.3ta uyusun. Bazen o saat kaçıyo denk getiremiyoruz. 40 dk uyuyo genelde ama işte denk geliyo 1 saat uyuyo veya 20 dk uyuyo saatler şaşıyo haliyle. Kucakta memede sallanarak uyuyo

Kızlar benim kızımın ön dişleri geliyor sanırım ama üstten geliyor, böyle bir şey olabilir mi ya ben alttan bekliyordum
Valla hiç fikrim yok ama hanımefendi aykırı çıktı bu arada şükür bizim üst dişler komple indi çok komik görünüyo davşanım o değil huysuzluk uyku problemleri iştahsızlık geriledi baya. Üst dişler biraz uzun sürüyor ama sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…