2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Maşallah benim jki aşırı direniyor göz ovuşturma vs gelmesine rağmen
Ben 30dk uğraşıyorum uyumuyosa 10dk aydınlığa getiriyorum hafifçe kitap masal ayna dans falan sonra tekrar götürüyorum genelde ikinci götürüşümde uyuyo dene istersen

Vallahi ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor ki bak 4 aylık çıkaran da var yaşında çıkaran da var, kolayca çıksınlar inşallah

Bu sefer çok uzun sürdü biraz gaz da vardı pırtları attı rahatladı sanırım uyudu birax daha kucağımda tutup beşiğe yol alıcak minik kuşum o şekilde denemedim uykusu dağılır diye düşündüm ama deneyim 1 saat uğraşmaktan iyidir , güzel spor oluyor bana da
Ben 30dk uğraşıyorum uyumuyosa 10dk aydınlığa getiriyorum hafifçe kitap masal ayna dans falan sonra tekrar götürüyorum genelde ikinci götürüşümde uyuyo dene istersen

Soyle bir yazi okudum bugun diyor ki bebeklerin uykuya dalmasi 15/30 dk surebilir olmasi gereken budur . 5 dk icinde uykuya dalmasi cok yoruldugunu gosteriyormud ve bu istenmeyen bir seymis.

Soyle bir yazi okudum bugun diyor ki bebeklerin uykuya dalmasi 15/30 dk surebilir olmasi gereken budur . 5 dk icinde uykuya dalmasi cok yoruldugunu gosteriyormud ve bu istenmeyen bir seymis.
Oh zart zurt gittiyse rahat uyur inşallah yaa bebekler bizim gibi değil uykusu açıldı dağıldı pek fazla olmuyo eğer birden fazla uyaran içine düşmüyosa
Ben 5dk içinde uyuyamıyorum bebekten hemencecik uyumasını beklemek saçma. Zaten uykuya doyması için önce anneye doyacak. Meme koku kucak ninni neyse artık anneye doyunca uykuya geçiyo çocuk

Kesinlikle canim guzel verimli uykulari olsun insallah

İyi geceler hanımlar nasılsınız bakalım dış olayı hala bizde yok çıkmadı hala ama salya hala devam hiç durmadı durmayads nieti yok sizde durumlar ne

Haydi sağlıkla ağız tadıyla büyüsün doğsun bence bir beyefendi geliyor ikizlerim var dersin bu sefer ikili test dışında hiçbişey yaptırma bu arada yok yere canını sıktırma
Ayrıntılı hariç hiç birşey yaptirmiycam ikili test zaten beni üzüntüye sokmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…