- 12 Temmuz 2016
- 4.290
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.164
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #33.901
İşte ortalama 9.30 10 gibi sonra 12 1 gibi 2ve 4te gece istiyo 6da uyanıyoruz zatenUyuttuktan sonra emmek için kaçta kalkıyor genelde ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ortalama 9.30 10 gibi sonra 12 1 gibi 2ve 4te gece istiyo 6da uyanıyoruz zatenUyuttuktan sonra emmek için kaçta kalkıyor genelde ?
Hadi kolay gelsinDoğru söylüyorsun canım ben de 1 deneyeyim şimdi dediğim gibi mayışma da bir süre alıyor sonuçta![]()
Maşallah benim jki aşırı direniyor göz ovuşturma vs gelmesine rağmenHadi kolay gelsinbenim ki uyudu
![]()
Ben 30dk uğraşıyorum uyumuyosa 10dk aydınlığa getiriyorum hafifçe kitap masal ayna dans falan sonra tekrar götürüyorum genelde ikinci götürüşümde uyuyo dene istersenMaşallah benim jki aşırı direniyor göz ovuşturma vs gelmesine rağmen
Vallahi ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor ki bak 4 aylık çıkaran da var yaşında çıkaran da var, kolayca çıksınlar inşallahSizler bile beklemedesiniz, benim kız sizlerinkine göre bayağı küçük, benimki de 1 aydır elleri yumru halinde ağzında, salyalı, yakalık yetiştirmeye çalışıyorum ha çıktı ha çıkacak diye bakıp duruyorum, yerleri bayağı kabardı gibi ama hala yok![]()
Ben 30dk uğraşıyorum uyumuyosa 10dk aydınlığa getiriyorum hafifçe kitap masal ayna dans falan sonra tekrar götürüyorum genelde ikinci götürüşümde uyuyo dene istersen
Soyle bir yazi okudum bugun diyor ki bebeklerin uykuya dalmasi 15/30 dk surebilir olmasi gereken budur . 5 dk icinde uykuya dalmasi cok yoruldugunu gosteriyormud ve bu istenmeyen bir seymis.Bu sefer çok uzun sürdü biraz gaz da vardı pırtları attı rahatladı sanırım uyudu birax daha kucağımda tutup beşiğe yol alıcak minik kuşumo şekilde denemedim uykusu dağılır diye düşündüm ama deneyim 1 saat uğraşmaktan iyidir , güzel spor oluyor bana da
![]()
Bu sefer çok uzun sürdü biraz gaz da vardı pırtları attı rahatladı sanırım uyudu birax daha kucağımda tutup beşiğe yol alıcak minik kuşumo şekilde denemedim uykusu dağılır diye düşündüm ama deneyim 1 saat uğraşmaktan iyidir , güzel spor oluyor bana da
![]()
Oh zart zurt gittiyse rahat uyur inşallahSoyle bir yazi okudum bugun diyor ki bebeklerin uykuya dalmasi 15/30 dk surebilir olmasi gereken budur . 5 dk icinde uykuya dalmasi cok yoruldugunu gosteriyormud ve bu istenmeyen bir seymis.
Kesinlikle canim guzel verimli uykulari olsun insallahOh zart zurt gittiyse rahat uyur inşallahyaa bebekler bizim gibi değil uykusu açıldı dağıldı pek fazla olmuyo eğer birden fazla uyaran içine düşmüyosa
Ben 5dk içinde uyuyamıyorum bebekten hemencecik uyumasını beklemek saçma. Zaten uykuya doyması için önce anneye doyacak. Meme koku kucak ninni neyse artık anneye doyunca uykuya geçiyo çocuk![]()
Ayy bizde de öyle, inciler dizildiii ama patlama vs yok, 2 gün kehribarı kayıptı canımıza okudu bulunca rahatladı şüküray ayy bakalım benim kızın hangi diş kazanacak hepsi inatla çıkmaya çalışıyor gibi bebeğimin dengesi şaştı![]()
Bizde de yok disİyi geceler hanımlar nasılsınız bakalım dış olayı hala bizde yok çıkmadı hala ama salya hala devam hiç durmadı durmayads nieti yok sizde durumlar ne
Kehribar nedirAyy bizde de öyle, inciler dizildiii ama patlama vs yok, 2 gün kehribarı kayıptı canımıza okudu bulunca rahatladı şükür![]()
Bende kehribar kolyesi alıcam diyorum hep unutuyorum işe yarıyor mu gerçekten ya, bugün doktor kontrolü var evden çıkmışken alayım bariAyy bizde de öyle, inciler dizildiii ama patlama vs yok, 2 gün kehribarı kayıptı canımıza okudu bulunca rahatladı şükür![]()
Desene.bizim dişler geç cikicak![]()
Hadi kese tahmini yapmakMehter yazdın ise görmemişim ne yaptın, doktora gittin? Bebiş kesinleşti mi?
Haydi sağlıkla ağız tadıyla büyüsün doğsun bence bir beyefendi geliyor ikizlerim var dersinHadi kese tahmini yapmak![]()
Ayrıntılı hariç hiç birşey yaptirmiycam ikili test zaten beni üzüntüye sokmuştuHaydi sağlıkla ağız tadıyla büyüsün doğsun bence bir beyefendi geliyor ikizlerim var dersinbu sefer ikili test dışında hiçbişey yaptırma bu arada yok yere canını sıktırma
Hadi yaa ben detaylı sanıyodum yaa tabi herşey Allahtan bende usulen yaptırmıştım ikiliyi açıkcasıAyrıntılı hariç hiç birşey yaptirmiycam ikili test zaten beni üzüntüye sokmuştu![]()