- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.841
Oyle yapiyorum zaten esim bana kiziyor verme diyor ben diyorum yemek kokusu gidiyr ona oda yemek istiyorPütürlü vermeye devam et çiğneme refleksi olsun gelişsin yeter damaklarıyla ezer alışırbambam pipetli içiyo mesela yarısı üstünde yarısı ağzında öksüre aksıra tıksıra alıştı şimdi şükür
Nasıl oldu peki durum ne şimdi ?
Hadi yaaOyle yapiyorum zaten esim bana kiziyor verme diyor ben diyorum yemek kokusu gidiyr ona oda yemek istiyor
ikizlein bi tanesinde hala bi deligi aktifti bakalim onuda bu oglumuda ramazandan sonra goturcem normalde 1 yaş olunca getir dedi ama ben 2 ay kala goturcem cunku gecen sefere gore kalp deligi kalbi ile buyumus o canimi sıkıyor
Bem kesinlükle tavsite etmiyorum o kadını hakkımda haram olsun ilk doğumum o yaptı yanlış dikiş attığı için iç kısımımdaki dikiş patlamış ve iltihap yapmış ben 12 gün boyunca ambulans çağırdım eve öğle böle çekmedüm ikincü dr orta doğuda hande hanıma gittim doğumdan 2 gün sonra cam siliyodum birde o aylünün aşırı kilo takıntısı var az külo al ünsanı pisikolojikman yıpratıyormerhaba bende medikal parka gitmeyi düsünüyorum önermezmisniz? aylin ayrım iyi bir doktor mu gerçekten başlamalımıyım
ve ben bu sorunu doktordan olduğunu 2 ci doğum ywptıktan sonra hande hanım beni keserken senün alt tabakanın dikişi atmış attığı gibi kaynamış dedi biz öğle fark ettik aylin karısıda sende kasık varisi olmui diyr geçistirmişti hapbuki ben de iyi dr sanıyodum doğum yapana kadar tavsiye etmem o kadınımerhaba bende medikal parka gitmeyi düsünüyorum önermezmisniz? aylin ayrım iyi bir doktor mu gerçekten başlamalımıyım
Ayy sanırım dişlerde geliyor hıhhh tamda dediğin gibi ayakta hopluyorum zıplıyorum 2 dk tuttu bugun ikisini toplamda 5 dk ama buna da şükür inşallah geçicidir. Bazen yüreğim ağzımda bense yemek yerken bakıyorum boğazına kaçsa naparım diye allahım tüm bebişlerimzii korusunDiş mi geliyo acaba hassasiyet varsa red yapabiliyorhoplaya zıplaya boynuna oyuncaklar asarak evi turlayarak yatarak veya bebişi oturtarak kısaca amuda kalkarak her şeyi deniceksin tüm tuşlara bas
İkinci günümüzdü bugün blw. Evet benim için çok gergin bu sebepten ama net söyleyebilirim bebeğimi mama sandalyesinde bu kadar keyifli hiç görmedim 2 aydır ek gıda alıyor. Gülüyo oynuyo yiyo kahkahalar atıyoAğzına koooocaman bir parça köfte aldı ve 5dk çevirdi bugün. İpte cambaz izledim resmen öyle gergin dakikalar çiğnedi çiğnedi tetikte bekledim hepsini çıkarttı ama sonra. İki parmağının arasınsa eziliyosa büyük parçayı da yutuyolar korkma. Eğer öksürüyosa öğürüyosa hava yolu açık demektir sessiz tepkisiz kalırsa bil ki boğazına kaçmıştır.
Şuan 30 Milyon Kelimeyi okuyorum anne babaların başucu kitabı olması gereken bir kitap ona bakabilirsin, aslında bildiğimiz şeyler ama uygulamada zorluk çektiğimiz basit detayları hatırlatıp kendimizi sorgulatarak doğruyu uygulamamızı sağlayan bir kitap diyebilirim.Kızlar özgüvenli çocuk yetiştirme konusunda bir kitap arayışındayım var mı tavsiye ?
İkea kullanıyorum memnunumİyi geceler. Mama sandalyesi alacağım tavsiyesi olan var mı ?
Kanz'ın campo modelini aldım çok memnunum.İyi geceler. Mama sandalyesi alacağım tavsiyesi olan var mı ?
Suan takipteyiz ama boyle devam ederse mudahale yada ilac verebilirlerHadi yaapeki tedavi gerektiriyor mu yoksa takipte kalıp yaş büyüdükçe kapanıyo mu kendiliğinden
Amiiin inşallah Allah şifa versin kuzuyaSuan takipteyiz ama boyle devam ederse mudahale yada ilac verebilirler
Bidaki kontrolde buyume olursa ozaman kesinlesir ne yapacaklari insallah dahada buyumez
Çook yeni bir de hanımefendinin bir olayı sindirip alışması için haliyle çok daha zaman gerekiyor her bebiş gibiDaha yeniyse normal annesi zamanla öğrenecekler keşif vakti o zaman şimdiben yemeyeceğini biliyorum ona rağmen başlamak istiyorum çünkü benim zorla yedirmem yedirmeye çalışmam daha doğrusu hiçbişey katmıyo ama en azından kendi denerse doku öğrenir beceri geliştirir + bişey olur kesin
Ayy günde 2 şarkı hakkı verdim kriz anlarında kullanırız diye, wc molasında anneanneyle dedeyi görüntülü arıyoruzHiç açmıyorum hatta kendim bile bir şey izlemiyorum.
Bu tarz insanlı içerikler sadece bebekler için değil küçük çocuklar için de zararlılar. Doyumsuz ve memnuniyetsizliğin yanı sıra gerçeklik algılarını da bozuyoruz. Naçizane sonradan pişman olmamak için başkalarının hazırladığı içerikleri açmayın.
Çok mu bunalttı? WC molası mı istiyorsunuz? Açın videolardan kendinizi ya da bebişi 1-2 dakika kendisini sizi kardeşimi amcasını teyzesini izlesin. Ona da için el vermiyor ama illa bir nefes alayım derseniz fikir.
Ben bunları ağzına sokar diye korkumdan çıkarmamıştım ya çıkarayım akşama bulupYaa kesinlikle materyal gıdaya uygun silikondan. Ve çok cüzi bir ücrete baya zaman kazandırıyo. Parkeye yapışmıyo sadece diğer yüzeylere ve birbirine yapışıyo
OlabilirKizlae bebegim 18.40 da gece uykusuna gecmis olamaz degil mi
Dinlemelik ben de açıyorumAyy günde 2 şarkı hakkı verdim kriz anlarında kullanırız diye, wc molasında anneanneyle dedeyi görüntülü arıyoruzalıştılar artık
Maşallah bir blwci bebe daha deseneÇook yeni bir de hanımefendinin bir olayı sindirip alışması için haliyle çok daha zaman gerekiyor her bebiş gibi2 günde 1 deniyorum şimdilik ama kuzenlere yemeğe gittiğimizde oradaki çocuklarla aynı sofrada yerken kendisi yedi kardeş şart valla
Ayy günde 2 şarkı hakkı verdim kriz anlarında kullanırız diye, wc molasında anneanneyle dedeyi görüntülü arıyoruzalıştılar artık
Ben bunları ağzına sokar diye korkumdan çıkarmamıştım ya çıkarayım akşama bulup
Benim kız da 90lar bebesi.Dinlemelik ben de açıyorum
Ben 90lar dinletiyorum fark bu haha. İş yaparken müziksiz olmaz:) seyretmemesi gerekiyor sadece
Görüntülü konuşma bizde de çok. Ona yapacak bişey yok. Çağın gerekliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?