2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Oyle yapiyorum zaten esim bana kiziyor verme diyor ben diyorum yemek kokusu gidiyr ona oda yemek istiyor
ikizlein bi tanesinde hala bi deligi aktifti bakalim onuda bu oglumuda ramazandan sonra goturcem normalde 1 yaş olunca getir dedi ama ben 2 ay kala goturcem cunku gecen sefere gore kalp deligi kalbi ile buyumus o canimi sıkıyor

Hadi yaa peki tedavi gerektiriyor mu yoksa takipte kalıp yaş büyüdükçe kapanıyo mu kendiliğinden

merhaba bende medikal parka gitmeyi düsünüyorum önermezmisniz? aylin ayrım iyi bir doktor mu gerçekten başlamalımıyım
Bem kesinlükle tavsite etmiyorum o kadını hakkımda haram olsun ilk doğumum o yaptı yanlış dikiş attığı için iç kısımımdaki dikiş patlamış ve iltihap yapmış ben 12 gün boyunca ambulans çağırdım eve öğle böle çekmedüm ikincü dr orta doğuda hande hanıma gittim doğumdan 2 gün sonra cam siliyodum birde o aylünün aşırı kilo takıntısı var az külo al ünsanı pisikolojikman yıpratıyor

merhaba bende medikal parka gitmeyi düsünüyorum önermezmisniz? aylin ayrım iyi bir doktor mu gerçekten başlamalımıyım
ve ben bu sorunu doktordan olduğunu 2 ci doğum ywptıktan sonra hande hanım beni keserken senün alt tabakanın dikişi atmış attığı gibi kaynamış dedi biz öğle fark ettik aylin karısıda sende kasık varisi olmui diyr geçistirmişti hapbuki ben de iyi dr sanıyodum doğum yapana kadar tavsiye etmem o kadını

Ayy sanırım dişlerde geliyor hıhhh tamda dediğin gibi ayakta hopluyorum zıplıyorum 2 dk tuttu bugun ikisini toplamda 5 dk ama buna da şükür inşallah geçicidir. Bazen yüreğim ağzımda bense yemek yerken bakıyorum boğazına kaçsa naparım diye allahım tüm bebişlerimzii korusun

Kızlar özgüvenli çocuk yetiştirme konusunda bir kitap arayışındayım var mı tavsiye ?
Şuan 30 Milyon Kelimeyi okuyorum anne babaların başucu kitabı olması gereken bir kitap ona bakabilirsin, aslında bildiğimiz şeyler ama uygulamada zorluk çektiğimiz basit detayları hatırlatıp kendimizi sorgulatarak doğruyu uygulamamızı sağlayan bir kitap diyebilirim.

Hadi yaa peki tedavi gerektiriyor mu yoksa takipte kalıp yaş büyüdükçe kapanıyo mu kendiliğinden
Suan takipteyiz ama boyle devam ederse mudahale yada ilac verebilirler
Bidaki kontrolde buyume olursa ozaman kesinlesir ne yapacaklari insallah dahada buyumez

Çook yeni bir de hanımefendinin bir olayı sindirip alışması için haliyle çok daha zaman gerekiyor her bebiş gibi 2 günde 1 deniyorum şimdilik ama kuzenlere yemeğe gittiğimizde oradaki çocuklarla aynı sofrada yerken kendisi yedi kardeş şart valla
Ayy günde 2 şarkı hakkı verdim kriz anlarında kullanırız diye, wc molasında anneanneyle dedeyi görüntülü arıyoruz alıştılar artık
Yaa kesinlikle materyal gıdaya uygun silikondan. Ve çok cüzi bir ücrete baya zaman kazandırıyo. Parkeye yapışmıyo sadece diğer yüzeylere ve birbirine yapışıyo
Ben bunları ağzına sokar diye korkumdan çıkarmamıştım ya çıkarayım akşama bulup

Kızlar kehribar diş olayını rahatlatıyor genel anlamda, yani en azından delirmeleri azalıyor öyle diyeyim tetagil bizi kurtarıyor bir de emzirmeden 5 dk önce uyguluyorum sonra altını değiştir üstünü giydir derken emzirip yatırıyorum.
Benim merak ettiğim kısım bu dişlerin ne zaman patlayacağı, bu sefer patlayacak diye diye huzursuzluk seviyesinin kalıcı olarak artmasını izliyorum var mı net bir işareti bişeyi

Ayy günde 2 şarkı hakkı verdim kriz anlarında kullanırız diye, wc molasında anneanneyle dedeyi görüntülü arıyoruz alıştılar artık
Dinlemelik ben de açıyorum
Ben 90lar dinletiyorum fark bu haha. İş yaparken müziksiz olmaz:) seyretmemesi gerekiyor sadece
Görüntülü konuşma bizde de çok. Ona yapacak bişey yok. Çağın gerekliliği

Maşallah bir blwci bebe daha desene uzun parçaları veriyorum bende küçükleri kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…