- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.821
Ben de TV açmıyorum oyuncaklardan çok yardım alıyorum nefes almak için köpekçik bir de kaktüs çok işime yarıyor tavsiye ederim sesle ışık bir arada olunca ilgisi ona çok kayıyo ben de wcye öyle gidiyorum 10 dk duruyo benceHiç açmıyorum hatta kendim bile bir şey izlemiyorum.
Bu tarz insanlı içerikler sadece bebekler için değil küçük çocuklar için de zararlılar. Doyumsuz ve memnuniyetsizliğin yanı sıra gerçeklik algılarını da bozuyoruz. Naçizane sonradan pişman olmamak için başkalarının hazırladığı içerikleri açmayın.
Çok mu bunalttı? WC molası mı istiyorsunuz? Açın videolardan kendinizi ya da bebişi 1-2 dakika kendisini sizi kardeşimi amcasını teyzesini izlesin. Ona da için el vermiyor ama illa bir nefes alayım derseniz fikir.
Merhaba bastan sona izledim icerik temiz aslinda ingilizce icin alt yapi olussun kulak dolgunlugu olsub diye dusundum, ablam da zamaninda oyle yapmis ve bir kac tanidigim da oyle ve suan ingilizceleei hakkaten iyi . Doktorlar onermiyor biliyorum ama o kadar cok fikir degistiriliyor ki insan ne yapacagini sasiriyorHiç açmıyorum hatta kendim bile bir şey izlemiyorum.
Bu tarz insanlı içerikler sadece bebekler için değil küçük çocuklar için de zararlılar. Doyumsuz ve memnuniyetsizliğin yanı sıra gerçeklik algılarını da bozuyoruz. Naçizane sonradan pişman olmamak için başkalarının hazırladığı içerikleri açmayın.
Çok mu bunalttı? WC molası mı istiyorsunuz? Açın videolardan kendinizi ya da bebişi 1-2 dakika kendisini sizi kardeşimi amcasını teyzesini izlesin. Ona da için el vermiyor ama illa bir nefes alayım derseniz fikir.
Gece bizim de 5. Aaydan sonra cok fazla kalkis oldu umarim dis belirtisidirNormale göre biraz geç oldu tabi 18.20 de 3. Uykudan kalktı. Ama 10 dakika önce gece uykusuna yattı.
1 saat sonra uyanır emer geri uyur diye tahmin ediyorum. Şimdi sabaha kadar böyle 1-2 saate bir kalkar beni yanında ister. Gece uyuyamıyorum maalesef ama gündüz bugün bir şok oldum tabi. Maks 2 buçuk saat uyuyordu. Bugün bildiğin günü bitirdi
Tipik kaynana isteKızlar çok gerginim haftada 3 gün sadece 2 saatlik işe gidip geliyorum, oğluma eşim evdeyken eşim bakıyordu işe gittiğinde işe götürüyordum. Havalar soğuk olduğu için kayınvalidemden gelip gitmesni istedik. Sağolsun geldi ama gelir gelmez bu çocuk doymuyor ben ona bi muhallebi yapıyım nasıl doyacak bak gör dedi muhallebiyi nasıl yapıcaksın anne dedim mısır unu pirinç unu tam buğday unu karıştırıp vercem dedi ben böyle bir tarif hiç bir yerde okumadım çok sağlıksız geldi açıkçası. ben muhallebisini kendim yapar koyarım yedirirsin anne dedim senin yaptıkların doyurucu olmuyor dedi delircem
Ay ne güzel belirti sus nazar değdirmekızlar diş çıkarma belirtisi olarak uykuya düşme var mı?
Gece saat başı uyanıyor, bugün 12 de öğlen uyudu 15.50 de uyandı (arada bir kez emzirdim uyandı sanarak)
Şimdi tekrar uyuyor
Hasta değil. Arada öksürük ile hapşırık gibi karışık bişy oluyor ilk kez tecrübe ediyorum.
Pati pat evde yürüyoruz ellerden tutup o da yoruyor olabilir tabi ama ağzından sular seller gibi salya akıyor. Çıksa da kurtulsak
Çok görüyorum bunu yabancı annelerde teşekkürler rachel diye diye izletiyolar evin ikinci annesi diyekizlar bebegim icin soyle bir ingilizce kanal buldum baya tepki veriyor. Siz hic mi izleymiyorsunuz izletenlere sorum gulme var mi tv deki kisiyr bakip , benim kizim asagidaki videodaki kiza baya tepkiler veriyor . Bu arada sadece bu hafta izlettim oncesinde ben hic baktirmadim. Mesela bu saate kadar da hic tv acmadik
Bizde böyle çok woooww uykulara sahip değiliz, gündüz bazen 4 uyku yarımşar saat uyuyoBenim oğlumda da diş belirtisi var gibi uykusu arttı dediğin gibi. Dün gece 1e kadar uyutamadım 1den sonra da kalkıp durdu bugün ilk kez 4. Uykusuna yattı yarım saattir uyuyo bu onun için büyük gelişme. Gece uykusuna yattı demek çok isterdim ama 8de gece uykusu bizim için hayal gibi ne yazık ki. En azından gündüz uykusunda dinlenme fırsatı bulduk boşver iyi olmuş. Ben de yürütüyorum evde bayılıyo yürümeye yoruluyo da haliyle ama ilk kez böyle oldu
Hahaha ya ama uzun uyuduğu her defasında niye bu böyle diye korkuyorumAy ne güzel belirti sus nazar değdirmekeşke hızlandırmanın yolu olsa o mücadeleyi görünce insanın içi acıyo valla
Paytak yürüme işini bizde yapıyoruz bil bakalım iki gecedir nasıl uyanıyo ahahaha dönmeyi öğrendiklerinde gece dönüp uyandırıyolardı ya kendilerini artık uyanıyo ayağa kalkıyo yatağın kenarına tutunup uyandığı için ağlıyo ahahaha uyuttuğumdan beri üçüncüye gidiyorum geri uyutmaya bu nasıl iş be yav
Uygulamaya yönlendirdi ama sayfayı açmadı tekrar paylaşır mısın?Bebişleri biraz oyalamak için tavsiyem var ben en azından akşam yemeğini halledebiliyorum böylelikle. Yapıştırıyorum bunu buzdolabına takılıyo o kendi kendine.
ThinkMaster Pop Dart Vakum Molekül Oyuncak Pop Dart Oyunu 10 6 Parça Popit Dart Oyunu Duyusal Eğitici Oyuncak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ThinkMaster Pop Dart Vakum Molekül Oyuncak Pop Dart Oyunu 10 6 Parça Popit Dart Oyunu Duyusal Eğitici Oyuncak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yazdım ulaştım bizimki de bayılır benceBebişleri biraz oyalamak için tavsiyem var ben en azından akşam yemeğini halledebiliyorum böylelikle. Yapıştırıyorum bunu buzdolabına takılıyo o kendi kendine.
ThinkMaster Pop Dart Vakum Molekül Oyuncak Pop Dart Oyunu 10 6 Parça Popit Dart Oyunu Duyusal Eğitici Oyuncak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ThinkMaster Pop Dart Vakum Molekül Oyuncak Pop Dart Oyunu 10 6 Parça Popit Dart Oyunu Duyusal Eğitici Oyuncak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Manyak etti bu bebeler bizi ahahaha uyusa niye uyudu uyansa niye uyumuyoBizde böyle çok woooww uykulara sahip değiliz, gündüz bazen 4 uyku yarımşar saat uyuyo
Bazen 3 uyku 45 er dkka ya da 1 er saatten uyuyor.
Annenin stresi hadi uyu uyu hissi bebeğe geçiyor o zaman zorlanıyor bebekler uyumakta (ilk bebemde
uyuyan bir bebek olmasına rağmen bu sıkıntıları yaşadım) bunda uyuyo mu uyusun, kalkıyor mu e hadi takılsın bizimle. Gece uyandı ağlamıyorsa babayla aramızda takılıyor, saçımızı burnumuzu çekiyor ama gece uykusu diye biz yatmaya devam ediyoruz.
Her şeye rağmen bazı bebekler sevmiyor uykuyu anacım. Yani yapılarında yok. Sal gitsin minicik
Hahaha ya ama uzun uyuduğu her defasında niye bu böyle diye korkuyorum
O kadar belleğime işlemiş ki bebek uyumaz diye
Ya bambamın totosunu ısırırım. Sen böyle anlatınca gözümde canlandı da hahaha. Bizim kız çok garip pheebs. Dönüyor istediği yere dönerek gidebiliyor ama gitmiyor. Elden tutunca yürüyor ama kendi kendisine kalkmıyor.
Korktuğum başıma geliyor galiba azzzzzcüüüük tembel bir yengeç burcu bu:)
Yaa kesinlikle materyal gıdaya uygun silikondan. Ve çok cüzi bir ücrete baya zaman kazandırıyo. Parkeye yapışmıyo sadece diğer yüzeylere ve birbirine yapışıyoYazdım ulaştım bizimki de bayılır bence
Vay arkadaş yaaaManyak etti bu bebeler bizi ahahaha uyusa niye uyudu uyansa niye uyumuyoçok komik gerçekten yaa
Ahahaha ay sana bi haberim var bir yengeç olarak söylüyorum bunu pratiğe başla sen "hadi kızım hadi annem kalk hadi bebeğim git hadi gel artık hadiiiii haaadi" ahahaha30 yaşındayım hala oturma yatma şansım varsa oğlumu tanımam ahaha
Amaaaan pırt ana kız kahvenizi koyup birer koltukta yayılır sülalenin dedikodusunu yaparsınız işte ahahahVay arkadaş yaaa
Yani bende çok atik sayılmam aslında ama hırsım inadım dışarıya belli etmez bu halimi. Elaleme laf söyletmem ama evde de totoyu büyütürüm. Hem anası böyle hem yengeç burcu.
Dediğini yapayım bari alıştırayım
Evet senin şansına bambam ikizler oldu. Çoook hareketli bir hayat seni bekliyor ve tabi ki müstakbel karısını.Amaaaan pırt ana kız kahvenizi koyup birer koltukta yayılır sülalenin dedikodusunu yaparsınız işte ahahahkesinlikle yengeç efekti ve burçların karaktere etkisine inanıyorum. Bak bambam ikizler bikaç günle yengeci kaçırdı erken gelince. Yengeç olaydı yayılırdık tüm gün hep ikizler olduğu için oluyo bunlar
Şaka maka bu grubun bebeleri zaten aylarından önce yapıyo her şeyi mesela işte dönme işi 8.aya kadar limiti var zaten normal tablo içinde hepsi dönüyo maşallah sadece kimisi daha hareketli sürekli dönmek istiyo kimisi daha sakin ihtiyaç halinde dönüyo
Ay Allah rahmet eylesin babacığına yattığı yer incitmesin inşallah hareketli olsun sağlıklı olsunlarda yeter ki yorgunluk geçiyo dinleninceEvet senin şansına bambam ikizler oldu. Çoook hareketli bir hayat seni bekliyor ve tabi ki müstakbel karısını.
Cağnım babacım ikizlerdi. Nasssıl hareketli bir adamdı. Ölmeden kısa süre önce bile herkesle esprili dilde konuşurdu hastanede. Hiçbşr şey engel olamıyor ikizlerin enerjisine. Ne kadar güzel
Valla bitane büyüttüm öyle “ anne bana kendi yaptığı.çn kahvende yapar mısın karşılıklı içelim” diyorşuan daha dedikoduya tam geçemedik ama bilmeceler bulmacalar Çarpma işlemleri yapıp zaman geçiriyoruz. Acayip hırslı o. Bakalım yengeç burcum ne olacak. Umru olmaz dünya yansa gibime geliyor
Canım malesef anneanneler babaannelere göre bebekler doymuyor bebek hapşırsa soğuk aldı hasta olacak galiba kussa üşütdü şeklindee sıralanıp gidiyor yemeye içmeye gelince bazen eski usüller işe yarıyor zararlı olmuyor benm kayınvalidem mesela bebeğime 2 aylıkken su vermek istemişti bezinde kan görüyorduk ve ultrasonda böbreğinde taş görülmüştü bense yok doktorlar 6 aydan evel vermezler diyordum bi gün yanımda doktora sordu doktor bebek sıvıyı anne sütünden alıyor dedi ama benm bebeğim hiç anne sütü içmiyordu bu kezde doktor içdiği sütten alıyor demişti çok az versek zararımı var diye sorunca ne zararı var ne yararı verebilirsiniz demişti ve biz iki aylıkdan bir kaç damla şeklinde su vermeye başlamıştık her gün bir iki kez sonuç bezdeki kan gitdi böbrekteki taşda o yüzden bazende eskileri dinlemek gerek diye düşünüyorumKızlar çok gerginim haftada 3 gün sadece 2 saatlik işe gidip geliyorum, oğluma eşim evdeyken eşim bakıyordu işe gittiğinde işe götürüyordum. Havalar soğuk olduğu için kayınvalidemden gelip gitmesni istedik. Sağolsun geldi ama gelir gelmez bu çocuk doymuyor ben ona bi muhallebi yapıyım nasıl doyacak bak gör dedi muhallebiyi nasıl yapıcaksın anne dedim mısır unu pirinç unu tam buğday unu karıştırıp vercem dedi ben böyle bir tarif hiç bir yerde okumadım çok sağlıksız geldi açıkçası. ben muhallebisini kendim yapar koyarım yedirirsin anne dedim senin yaptıkların doyurucu olmuyor dedi delircem
Ben izletmiyorum şarkı dinlemesini istediğim zaman tvye youtubede siyah ekran bebek şarkıları yazıyorum şarkılar çalıyor ekran aiyah veyaa bir sayfada görmüştüm yine youtubeye baby sensory diye yazıyorum bu kezde bu aylarına uygun siyahla kırmızıyı algıladıkladıkalrı için siyahlı kırmızılı şekilli olan şarkılı sayfalar çıkıyor tabii yinede tv olduğu için kısa süre açıyorum oda arada hergünde değil telefonda işe musictube programını indirdim orsada yine müziği açıyorum programdan çıksam bile şarkı devM ediyor öyle oluncada eğer yanında açacaksam açıp hemn tuşu kilitliyorum yine sadece ses duyuyor eğer telefonu masaya bir yere koyacaksam görmeyceği için rahatım ekran açık olsada sıkıntı değil çünkü bakmıyorkizlar bebegim icin soyle bir ingilizce kanal buldum baya tepki veriyor. Siz hic mi izleymiyorsunuz izletenlere sorum gulme var mi tv deki kisiyr bakip , benim kizim asagidaki videodaki kiza baya tepkiler veriyor . Bu arada sadece bu hafta izlettim oncesinde ben hic baktirmadim. Mesela bu saate kadar da hic tv acmadik
Diş mi geliyo acaba hassasiyet varsa red yapabiliyorMerhaba kızlar 2 gündür meme reddi yaşıyorum normal mi? Çok üzgünüm nasıl tekrar verebilirim ve bu blw yönteminden ben çok korkuyorum hadi bebeğim koparırda boğazına kaçırırsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?