• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Kızlar benim göbek deliğim hassaslasti bu gün hafif şişlik olmuş biraz da ateşi ver gibi birde içine çekilmiş sanki kordon gelişiyor ondan mı acaba?
Lioo Lioo oğluşunun doğum günü kutlu olsun 🌹🥰♥️🥳

Kızlar siz yatışınıza dikkat ediyor musunuz sol yan yatış öneriyorlar ya. benim bebiş solda 10.haftamızdayız ben soluma asla yatamıyorum ağrıyor hatta gece yanlışlıkla dönsem uyanıyorum . hele bu gece kabus gibiydi. Ne sırt üstü ne yüz üstü ne sola yatabildim her pozisyonda ağrı saplandı sabaha dek döndüm yatakta. Yastıkla desteklemeye çalıştım belimi falan ama çok da işe yaramadı. bu haftalarda bu mümkün mü ben ileriki haftalarda olur böyle sanıyordum
Selam canım, ben her şekilde yatabiliyorum yüzüstü de dahil henüz böyle bir rahatsızlık yaşamadım. Ama bazen sağ tarafımda bazen de sol tarafımda keskin bir ağrı hissediyorum o zaman iki tarafa da dönemiyorum. Yastık konusu da ben belim tutulduğu için yastık almıştım hem ilerleyen haftalarda da kullanırım vs diye çok rahatlatmıştı beni.

Kızlar günaydın. Hepimizin günü güzel geçer inşallah. Bu günlerde biraz yoğunum bu gun oglumun 1 yaş günü bu gunde yoğun olucam. O yuzden okumadığım sayfalar çok oldu. İnşallah hepiniz iyisinizdir 🤲🙃🤗🥰❤️❤️💕💕💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️
Doğum.gunu kutlu olsun kucuk Paşanın❤️ Rabbim nice nice guzel,sağlıklı,mutlu yaşlar versin🤲Anasına,Babasına hayırli evlat olsun inşallah❤️

Kızlar siz yatışınıza dikkat ediyor musunuz sol yan yatış öneriyorlar ya. benim bebiş solda 10.haftamızdayız ben soluma asla yatamıyorum ağrıyor hatta gece yanlışlıkla dönsem uyanıyorum . hele bu gece kabus gibiydi. Ne sırt üstü ne yüz üstü ne sola yatabildim her pozisyonda ağrı saplandı sabaha dek döndüm yatakta. Yastıkla desteklemeye çalıştım belimi falan ama çok da işe yaramadı. bu haftalarda bu mümkün mü ben ileriki haftalarda olur böyle sanıyordum
Bende soluma yatamiyorum belim agriyarak uyaniyorum sabah 😔

Benim bi sıkıntım olmuyor ama sağ sol sırt üstü hiç dikkat etmiyorum. Son aylarda zaten zor olacak herşey o yüzden şuan yatabildipim gibi yatıyorum açıkcası

Doktorun biri instagramda karın büyüyüp gerginleşince önemli dedi, ama insan sakınıyor yine de dikkat etmek lazım yüzüstü konusunda. Sola yatmayı da dolaşım rahat diye öneriyorlar sanırım ama bu aylarda yine sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kızlar gecen haftalarda grıp olmustum haftalardır burun tıkanıklıgım gecmıyor burnumun ıcı hep kuru agzımdan nefes almak zorunda kalıyorum. cok zorluyo bu durum benı

Kizlar bişey daha sorcam Gögüs ucumun iç kismi açilmaya başladi sizdede öylemi o kadar aciyo ki gogus ucu kremimi kullansam acaba 😔

Benim 5.haftadan beri aşırı kusma ve bulantı devam ediyor ilaçlara rağmen tecrübeli olanlar varsa bu konuda birşey yapılabilir mi
Henüz hiç kilo almadım günde 1 rahat kusuyorum dayanamayıp

Kızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı

Kızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı
Ben ıhlamur içiyorum canım ama yap demeyim. Çok minik zencefil bal ve limonu sıcak suya karıştırabilirsin bence yumuşatacaktır. Beyaz kuru dutu kaynatınca da çok iyi oluyor ama onu da gebelikte bilemiyorum. Geçmiş olsun ❤️

Ben ıhlamur içiyorum canım ama yap demeyim. Çok minik zencefil bal ve limonu sıcak suya karıştırabilirsin bence yumuşatacaktır. Beyaz kuru dutu kaynatınca da çok iyi oluyor ama onu da gebelikte bilemiyorum. Geçmiş olsun ❤️
Ihlamur güvenli icecekte görünüyor onu yapacagim aslında beyaz dut kurusu var ama guvenemedim çünkü bı sitede içilir bı sitede içilmez diyor 🙈 20 gün önce aynı sikintiyi yaaadim ağır grip geçirdim ventolin pof verdi günde bir pof olabildiğince az kullandım ondan vücut atamadı belki 🎀 çok teşekkür ederim canım

Merhaba kızlar ben de inşallah tahmini 18 Ekim’de doğum yapacağım. Tüp bebek tedavisi görmüştüm devlette, şimdi doğum takibine özelde devam edeceğim. Doğum paketleri doğum fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Ankaradayım.

Back