- 9 Ekim 2024
- 274
- 282
- 18
- 43
O zararlı değilmiş ben bizzat sormuştum doktoraAaa ilkkez duydum canmm.. benim arkadaşımads ses olarak değil ekranda kalp atım ritmi oluyoryaa onu göstermişti ses olmadan oda zararlımı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zararlı değilmiş ben bizzat sormuştum doktoraAaa ilkkez duydum canmm.. benim arkadaşımads ses olarak değil ekranda kalp atım ritmi oluyoryaa onu göstermişti ses olmadan oda zararlımı acaba
Selam canım, ben her şekilde yatabiliyorum yüzüstü de dahil henüz böyle bir rahatsızlık yaşamadım. Ama bazen sağ tarafımda bazen de sol tarafımda keskin bir ağrı hissediyorum o zaman iki tarafa da dönemiyorum. Yastık konusu da ben belim tutulduğu için yastık almıştım hem ilerleyen haftalarda da kullanırım vs diye çok rahatlatmıştı beni.Kızlar siz yatışınıza dikkat ediyor musunuz sol yan yatış öneriyorlar ya. benim bebiş solda 10.haftamızdayız ben soluma asla yatamıyorum ağrıyor hatta gece yanlışlıkla dönsem uyanıyorum . hele bu gece kabus gibiydi. Ne sırt üstü ne yüz üstü ne sola yatabildim her pozisyonda ağrı saplandı sabaha dek döndüm yatakta. Yastıkla desteklemeye çalıştım belimi falan ama çok da işe yaramadı. bu haftalarda bu mümkün mü ben ileriki haftalarda olur böyle sanıyordum
Doğum.gunu kutlu olsun kucuk PaşanınKızlar günaydın. Hepimizin günü güzel geçer inşallah. Bu günlerde biraz yoğunum bu gun oglumun 1 yaş günü bu gunde yoğun olucam. O yuzden okumadığım sayfalar çok oldu. İnşallah hepiniz iyisinizdir![]()
Bende soluma yatamiyorum belim agriyarak uyaniyorum sabahKızlar siz yatışınıza dikkat ediyor musunuz sol yan yatış öneriyorlar ya. benim bebiş solda 10.haftamızdayız ben soluma asla yatamıyorum ağrıyor hatta gece yanlışlıkla dönsem uyanıyorum . hele bu gece kabus gibiydi. Ne sırt üstü ne yüz üstü ne sola yatabildim her pozisyonda ağrı saplandı sabaha dek döndüm yatakta. Yastıkla desteklemeye çalıştım belimi falan ama çok da işe yaramadı. bu haftalarda bu mümkün mü ben ileriki haftalarda olur böyle sanıyordum
Benim bi sıkıntım olmuyor ama sağ sol sırt üstü hiç dikkat etmiyorum. Son aylarda zaten zor olacak herşey o yüzden şuan yatabildipim gibi yatıyorum açıkcasıKızlar siz yatışınıza dikkat ediyor musunuz sol yan yatış öneriyorlar ya. benim bebiş solda 10.haftamızdayız ben soluma asla yatamıyorum ağrıyor hatta gece yanlışlıkla dönsem uyanıyorum . hele bu gece kabus gibiydi. Ne sırt üstü ne yüz üstü ne sola yatabildim her pozisyonda ağrı saplandı sabaha dek döndüm yatakta. Yastıkla desteklemeye çalıştım belimi falan ama çok da işe yaramadı. bu haftalarda bu mümkün mü ben ileriki haftalarda olur böyle sanıyordum
Doktorun biri instagramda karın büyüyüp gerginleşince önemli dedi, ama insan sakınıyor yine de dikkat etmek lazım yüzüstü konusunda. Sola yatmayı da dolaşım rahat diye öneriyorlar sanırım ama bu aylarda yine sorun olmaz diye düşünüyorum.Kızlar siz yatışınıza dikkat ediyor musunuz sol yan yatış öneriyorlar ya. benim bebiş solda 10.haftamızdayız ben soluma asla yatamıyorum ağrıyor hatta gece yanlışlıkla dönsem uyanıyorum . hele bu gece kabus gibiydi. Ne sırt üstü ne yüz üstü ne sola yatabildim her pozisyonda ağrı saplandı sabaha dek döndüm yatakta. Yastıkla desteklemeye çalıştım belimi falan ama çok da işe yaramadı. bu haftalarda bu mümkün mü ben ileriki haftalarda olur böyle sanıyordum
Oo maşallah valla baktım şimdi bende yok göbek çizgisi ve meme ucu kısmıKizlar bişey daha sorcam Gögüs ucumun iç kismi açilmaya başladi sizdede öylemi o kadar aciyo ki gogus ucu kremimi kullansam acaba![]()
Benim de çok acıyo akıntı da varKizlar bişey daha sorcam Gögüs ucumun iç kismi açilmaya başladi sizdede öylemi o kadar aciyo ki gogus ucu kremimi kullansam acaba![]()
Ben ıhlamur içiyorum canım ama yap demeyim. Çok minik zencefil bal ve limonu sıcak suya karıştırabilirsin bence yumuşatacaktır. Beyaz kuru dutu kaynatınca da çok iyi oluyor ama onu da gebelikte bilemiyorum. Geçmiş olsunKızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı
Ihlamur güvenli icecekte görünüyor onu yapacagim aslında beyaz dut kurusu var ama guvenemedim çünkü bı sitede içilir bı sitede içilmez diyorBen ıhlamur içiyorum canım ama yap demeyim. Çok minik zencefil bal ve limonu sıcak suya karıştırabilirsin bence yumuşatacaktır. Beyaz kuru dutu kaynatınca da çok iyi oluyor ama onu da gebelikte bilemiyorum. Geçmiş olsun![]()
Herkeste olmuyor o zaman benim cildim çok hashas ondanmi acabaOo maşallah valla baktım şimdi bende yok göbek çizgisi ve meme ucu kısmı
Beyazmi akinti canim.Benim de çok acıyo akıntı da var![]()
Süt gibi az daha şeffafBeyazmi akinti canim.