2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Daha yeniyse normal annesi zamanla öğrenecekler keşif vakti o zaman şimdi ben yemeyeceğini biliyorum ona rağmen başlamak istiyorum çünkü benim zorla yedirmem yedirmeye çalışmam daha doğrusu hiçbişey katmıyo ama en azından kendi denerse doku öğrenir beceri geliştirir + bişey olur kesin

Sabah sabah çok güldüm aynı benim kız bir de mama sandalyesinin her yerine bulaştırıyor onlarla oynuyor hem bebek hem mama sandalyesi temizlemece, hunileri takıcaz az kaldı

Sabah sabah çok güldüm aynı benim kız bir de mama sandalyesinin her yerine bulaştırıyor onlarla oynuyor hem bebek hem mama sandalyesi temizlemece, hunileri takıcaz az kaldı
Bugün eline patates verdim dakikalarca kımıldamadan eline baktı sanki dondu şoka girdi
Bir tek salatalığı ağzına götürüyor sanıyor ki bu dünyada tek salatalık yenir

Bugün eline patates verdim dakikalarca kımıldamadan eline baktı sanki dondu şoka girdi
Bir tek salatalığı ağzına götürüyor sanıyor ki bu dünyada tek salatalık
ahahha kıyamam benim kız ağzına götürüyor aslında ama ağzı dışındaki yerleriyle de yemek istiyor sanırım

Kizlar merhaba bu aralar giremedim siteye
Hastaydim yeni kendime geldim
Gncgm28 hayirli olsun allah guc kuvvet versin cok zor olan olmuş saglikla gelir insallah
Pheebs Bambama bak sen masallah cok aceleci anne karninda da oyleydi normal dogum olmasina ragmen 36+6 geldi
Duse kalka ogrenecek yurumeyide
bizimki yeni surunuyor karniyladis desen yok
tahminimce iki ay daha cikartmaz

Amin cnm inşallah sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil ama tarama teslerini bu sefer yaptirmiycam birdaha sitrese sokakmam kendimi

Pheebs Bambama bak sen masallah cok aceleci anne karninda da oyleydi normal dogum olmasina ragmen 36+6 geldi
Duse kalka ogrenecek yurumeyide
bizimki yeni surunuyor karniyladis desen yok
tahminimce iki ay daha cikartmaz
Tabakhane muhabbeti bizimki, ooo sürünme başladıysa az kaldı patır patır peşinize gelir aman yaaa çıkartmasın diş 1 yaşında çıksada olurmuş canımıza okudu

Bizdede diş yok henüz kaşınmalar var ama diş yok emekleme yok ben yüz üstü koyuyorum o ısrarla sırt üstü dönüyor destekli oturuyor mama sandalyesinede oturuyor arada biraz sağa sola meyil veriyor ek gıdaya yeni geçtik daha blw yapamıyorum damağından dolayı ama inşallah ameliyatından sonra onuda yapıcaz

Aynı durumları bizee yaşıyoruz geçen öğleden son uykusu öğleden sonra 3'te yarım saat gece uyuması saat 12 dün sabah öğlen öğlede sonra bir saatden fazla uyudu çok şükür derkeeen akşaaam 12 oldu ancak uyudu veee sabah 4bçkda uyandııı sürekli bir mırıldanma huzursuzluk 6bçkda banyo yaptırdım 7de uyudu 9bçuğa kadar tabii yine sevnmeye korkuyorummm

Merhaba kızlar nasılsınız. Bebişinin dişleri çıkan var mı benimkinde hala birşey yok :)
Ağzından bal akar gibi suyu akıyor ne bulursa bir sinirle ısırıyor ama bizimde hala Dis yok bir ara tam gelecek sanırdım dedim ishal falanda olunca yinede gelmedi cektiren ama gelmeyen dişten galiba..

Bebişi ve kendi hasta olan arkadaşlar ne yaptınız.Nebulizatör kullanıyoruz biz şimdide bana geçti tekrar korkuyorum bebeğe geçmesine toparlanmam lazım hemen.Zaten oda tam iyileşmedi öksürüyor.Tekrarlasın istemiyorum.

Tabakhane muhabbeti bizimki, ooo sürünme başladıysa az kaldı patır patır peşinize gelir aman yaaa çıkartmasın diş 1 yaşında çıksada olurmuş canımıza okudu
Haklisin dis cikartma sureci zorlu ama ne bileyim
yemek konusunda disleri ciksaydi daha iyi olurdu o bakimdan cikarmasini istiyorum ne yese bogazinda kaliyo dusun su bile verirken oyle
benim diger oglumda oyledi meger kalptenmis onunda kalp sorunu vardi

Pütürlü vermeye devam et çiğneme refleksi olsun gelişsin yeter damaklarıyla ezer alışır bambam pipetli içiyo mesela yarısı üstünde yarısı ağzında öksüre aksıra tıksıra alıştı şimdi şükür
Nasıl oldu peki durum ne şimdi ?

Uyumadıkça daha zor uyuyorlar benimki gece uyurken bile sürekli kımıldamıyor ayağıyla beşiğe vuruyor belli aralıklarla üst üste çıkan sestende abisi korkmuş hırsız var imdat diye bağırdı dün gece

Evet uykusuzluk uyumamayı tetikliyor ama uykusunu aldığı zaman bile şu sıralar uykuya geçişlermiz hep zor ağlamaklı ve inat

Çok geçmiş olsun, sarımsak bal limon karıştırıp aklıma geldikçe yemiştim hasta olduğumda çok hızlı şekilde iyileşmiştim
Evet uykusuzluk uyumamayı tetikliyor ama uykusunu aldığı zaman bile şu sıralar uykuya geçişlermiz hep zor ağlamaklı ve inat
Uykuya direnç gösteriyorlar demekki bu ara benimkide aynı ama ağlamıyor benimki neyse ki bir erkek bebek için gayet uslu geliyor bana ama görenler çok yaramaz diyor

Biz doktora gittik bugün. Artık keklere kreplere makarnalara başlayabilirsiniz dedi şükür boyu kilosu gayet güzel bu kadar harekete ve dişe rağmen ben kilo vermiştir diye gittim.
Maşallah kuzuya.
Ek gıdanın kaçıncı günü canım?
Bizim ek gıda öok kötü. Hiçbir şey yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…