- 12 Temmuz 2016
- 4.293
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.164
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.781
Daha yeniyse normal annesi zamanla öğrenecekler keşif vakti o zaman şimdiYeniyim daha ya ilk denememde köy yumurtası malum ağır kokulu baya zorladı, ikincide kontrollü denedim, bugün mesela ekmek koydum önüne en temelden gidelim dedim10 parçadan birini ağzına götürdü tam mutlu oluyordum dudaklarını kapadı parça dışarda kaldı
Heh işte ben buna hiç inanmazdım, bebiş sağolsun yaşattı ve inandırdı
Bide mesela rulo bez bişi ayarladık koyduk ne kadar genişlik kurtaracak, zaten öğün sonrası mutfakta soyup öyle odaya geçiyoruz çünkü kırıntılar saçına kadar çıkıyorkirletme menzilini kestiremiyorum, bakalım deneye deneye devam
Sabah sabah çok güldüm aynı benim kızBlw olayını çok istiyorum ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bide benimki hiç anlamıyor normalde her oyuncağı kıyafeti ne bulursa ağzına götüren bebe yemekleri hiç götürmüyor alıp yere atıyor saçına yüzüne sürüyor yanlışlıkla bile ağzına denk gelmiyor
Bugün eline patates verdim dakikalarca kımıldamadan eline baktı sanki dondu şoka girdiSabah sabah çok güldüm aynı benim kızbir de mama sandalyesinin her yerine bulaştırıyor onlarla oynuyor hem bebek hem mama sandalyesi temizlemece, hunileri takıcaz az kaldı
ahahha kıyamam benim kız ağzına götürüyor aslında ama ağzı dışındaki yerleriyle de yemek istiyor sanırımBugün eline patates verdim dakikalarca kımıldamadan eline baktı sanki dondu şoka girdi
Bir tek salatalığı ağzına götürüyor sanıyor ki bu dünyada tek salatalık
bizimde cikartmadi dahaMerhaba kızlar nasılsınız. Bebişinin dişleri çıkan var mı benimkinde hala birşey yok :)
alerjiye benziyoKızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?
Amin cnm inşallah sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil ama tarama teslerini bu sefer yaptirmiycam birdaha sitrese sokakmam kendimiKizlar merhaba bu aralar giremedim siteye
Hastaydim yeni kendime geldim
Gncgm28 hayirli olsun allah guc kuvvet versin cok zor olan olmuş saglikla gelir insallah
Pheebs Bambama bak sen masallah cok aceleci anne karninda da oyleydi normal dogum olmasina ragmen 36+6 geldi
Duse kalka ogrenecek yurumeyide
bizimki yeni surunuyor karniyladis desen yok
tahminimce iki ay daha cikartmaz
TabakhanePheebs Bambama bak sen masallah cok aceleci anne karninda da oyleydi normal dogum olmasina ragmen 36+6 geldi
Duse kalka ogrenecek yurumeyide
bizimki yeni surunuyor karniyladis desen yok
tahminimce iki ay daha cikartmaz
Aynı durumları bizee yaşıyoruz geçen öğleden son uykusu öğleden sonra 3'te yarım saat gece uyuması saat 12Bugün benim bebe kendi rekorunu kırdı sabah 8 de uyandı öğlen 12 de emerken uyukladı 10 dk kadar yerine koymadan uyandı sonra bidaha asla uyutamadım ne yaptıysam bu saate kadar 23.20 itibaren uyudu hastada da değil mızıklanmadı da kendini 7 aylık değilde 7 yaşında sanıyor herhalde bu neydi böyle
Ağzından bal akar gibi suyu akıyor ne bulursa bir sinirle ısırıyor ama bizimde hala Dis yok bir ara tam gelecek sanırdım dedim ishal falanda olunca yinede gelmedi cektiren ama gelmeyen dişten galiba..Merhaba kızlar nasılsınız. Bebişinin dişleri çıkan var mı benimkinde hala birşey yok :)
Haklisin dis cikartma sureci zorlu ama ne bileyimTabakhanemuhabbeti bizimki, ooo sürünme başladıysa az kaldı patır patır peşinize gelir aman yaaa çıkartmasın diş 1 yaşında çıksada olurmuş canımıza okudu
Pütürlü vermeye devam et çiğneme refleksi olsun gelişsin yeter damaklarıyla ezer alışırHaklisin dis cikartma sureci zorlu ama ne bileyim
yemek konusunda disleri ciksaydi daha iyi olurdu o bakimdan cikarmasini istiyorum ne yese bogazinda kaliyo dusun su bile verirken oyle
benim diger oglumda oyledi meger kalptenmis onunda kalp sorunu vardi
Uyumadıkça daha zor uyuyorlar benimki gece uyurken bile sürekli kımıldamıyor ayağıyla beşiğe vuruyor belli aralıklarla üst üste çıkan sestende abisi korkmuş hırsız var imdat diye bağırdı dün geceAynı durumları bizee yaşıyoruz geçen öğleden son uykusu öğleden sonra 3'te yarım saat gece uyuması saat 12dün sabah öğlen öğlede sonra bir saatden fazla uyudu çok şükür derkeeen akşaaam 12 oldu ancak uyudu veee sabah 4bçkda uyandııı sürekli bir mırıldanma huzursuzluk 6bçkda banyo yaptırdım 7de uyudu 9bçuğa kadar tabii yine sevnmeye korkuyorummm
Evet uykusuzluk uyumamayı tetikliyor ama uykusunu aldığı zaman bile şu sıralar uykuya geçişlermiz hep zor ağlamaklı ve inatUyumadıkça daha zor uyuyorlar benimki gece uyurken bile sürekli kımıldamıyor ayağıyla beşiğe vuruyor belli aralıklarla üst üste çıkan sestende abisi korkmuş hırsız var imdat diye bağırdı dün gece
Çok geçmiş olsun, sarımsak bal limon karıştırıp aklıma geldikçe yemiştim hasta olduğumda çok hızlı şekilde iyileşmiştimBebişi ve kendi hasta olan arkadaşlar ne yaptınız.Nebulizatör kullanıyoruz biz şimdide bana geçti tekrar korkuyorum bebeğe geçmesine toparlanmam lazım hemen.Zaten oda tam iyileşmedi öksürüyor.Tekrarlasın istemiyorum.
Uykuya direnç gösteriyorlar demekki bu ara benimkide aynı ama ağlamıyor benimki neyse ki bir erkek bebek için gayet uslu geliyor bana ama görenler çok yaramaz diyorEvet uykusuzluk uyumamayı tetikliyor ama uykusunu aldığı zaman bile şu sıralar uykuya geçişlermiz hep zor ağlamaklı ve inat
Maşallah kuzuya.Biz doktora gittik bugün. Artık keklere kreplere makarnalara başlayabilirsiniz dedişükür boyu kilosu gayet güzel bu kadar harekete ve dişe rağmen ben kilo vermiştir diye gittim.
Yarasın kuzuyaBlw ilk günden sesleniyorum çok keyifli ve güzel geçtişükür istediği gibi yedi içti dağıldık baya ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?