2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba canım sanırım 2022 temmuz annelerine yazacktın burdaki bebekler 6,7 aylık .

Tetagil bitkisel içerikli toz, küçük küçük paketlerde 36 tane var içinde yanlış hatırlamıyorsam, kimi bebişin ağzına döküyor, ben hepsini avcuma döküp parmağımı hafif ıslatıp 3-4 seferde bitecek şekilde masaj yaparak uyguluyorum, eczacı önermişti bize bide hemşire arkadaşlar
Süper. Bugün hemen edineceğim.
Umarım rahatlatmıştır bebişi

Ya biraz dert dökmek gibi olacak ama tahammülü azalmış hisseden sadece ben miyim
İçinden çıkamadığım bi kısır döngüye mecburum gibi hissediyorum bir kaç aydır, kendim için birşeyler yapmayı özledim, yani kendim için derken mesela yemek yerken bebişe de tattır, su içerken bebişe de tattır, vermezsem zaten ağlamalar başlıyor. Bebiş uyudu çamaşır bulaşık hallet hâlâ uyanmamışsa biraz uyu ya da ses çıkarmadan takıl yoksa uyanıyor eşim ilgili birisi şükürler olsun ama beni görmüyor gibi ya da her şey üstüme gelmeye başladı bilmiyorum, bebeğimi tabi ki çok seviyorum sadece kendim olmayı unuttum gibi böyle şeyler yaşayıp atlatanlar nasıl atlattınız acaba

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, sende kaç çocuk var bilmiyorum ama bende 2 tane çocuk var büyük kızım 6.5 yaşında eşim ile ben dönüşümlü hayatımızın merkezi onlar oldu resmen (sallıyorum küçük ile ben ilgilensem eşim büyük ile ilgileniyor çünkü o da daha çocuk ilgi istiyor doğal olarak)
Hepimiz aynıyız malum bazen 20dk uyutmaya çalışıyoruz tam uyudu yatağa koydum derken ev işi yemek işine mi girişeyim büyük kızım ile mi ilgileneyim oluyorum
O nedenle her zaman söylüyorum aralarında yaş farkı az olan annelere yada ben 3te yaparım 4te diyenlere hayranlıkla izliyorum 2 tanesi eşim ile beni kitledi resmen

Ya eğer çok büyük yaşam enerjisine sahip değilsen ki bence bu ülke şartlarında çok zor öyle olmak normal bence. Daha önce bahsettiğim gibi geleceği düşünüp kendinizi motive edin. Doğan büyüyor çünkü ve o zamanda farklı ihtiyaçları olmasına rağmen bağımsız hareket edebildiği için bu sıkışmış hal bitiyor hatta sonra neden öpmeme izin vermiyor vs başlıyor ve o zaman başka bebek yapıyorsun analık delilik diye boşa demiyorlar
Bi 2 sene filan ben kimim neyim diye sorguluyorsun ama sonra herkesin kendine göre bir düzeni oluşuyor. Yani o zamana kadar kafayı kırmayın sonrası açık deniz. Evde minik bir insan oluyor kendi fikri olan, tarzı olan, istekleri olan hatta bazen öyle şeyler söyleyip yapıyolar ki alla halla sen bunu nasıl düşündün diyorsun.
O zaman naaapıyoruz you go girl diyoruz sen bunu yaparsın diyoruz, sen şimdiye kadar neleri aştın bu ne ki üstelik senden bir parça diyoruz.

Ay durun azıcık gülün eşim kızımla geçen ' siz kadınlar ' diyor bizim ki hemen susturuyor babasını ben kocaman değilim ki küçük bir prensesim bana öyle söyleme diyor eşimi bozuyor. Bir de ben hala kilo veremediğim için alyans bile takmıyorum, bu hanımda 3 yaşına kadar toka bile taktırmazdı 3 yaşından sonra takı toka istemeye başladı kuyumcunun önünden geçerken ağzının suları akıyor filan dün benden altın bileklik ve kolye istedi bir de kalpli olacakmış diyemedim ki kızım ananda yok bunlar sen nereden bildin de istiyorsun.

Daha ilk çocukta böyleyim ama hareketli, eve akşamdan akşama girdiğim bi hayattan bir anda böyle geçiş yaşayınca sanırım kaldıramadım biraz
Yaaa sen beni güldürdün Allah'ım da seni güldürsün

Sizin düzeniniz aynı bizim düzenimiz 3 saate çekmeye çalışıyorum uyku süresini uzatmaya çalışıyorum ama şu anlık sadece sallamayi bırakmayı başarabildim inşallah yavaş yavaş düzene gireriz

Benim bebede 5 saate çekmeye çalışıyor uyku arasını şaka gibi maşallah sallamayı bıraktıysanız o da büyük bişey

Evet iki kere oldum hasta bende diyorum oğlum beni neden emmiyor die goguslerimde hafif ağrı var sağ kasigim sizliyo
Çift çizgi genelde doğru olur belki hazır değilsin buna ama olan olmuş gibi görünüyor az çok anlarsın sende, benimde oğluşum sürpriz bir bebekti hayatımın en olmayacak zamanında bomba gibi düştü hayatıma ilk şoku atlatınca gerisi daha kolay oluyor sonradan da diyorsun ki iyki olmuş iyki var diye, bir şekilde ona göre planlarda değişiklik yapıyorsun hayatını yeni bir düzen üzerine kuruyorsun.

Oy oy oy başıma gelenler bugün daha yeni kahvemi aldım kıçımın üstüne oturdum. Bambam ayağa kalkıyo nasıl oldu ne ara oldu hiç bir fikrim yok ama tutunuyo sehpaya koltuğa çekiyo kendini önce dizlerinin üstüne sonra ayağa kalkıyo eee denge 0 geriye devriliyo hemen kaç kere kafasını vurdu bugün bilmiyorum birde bababababa diye bağırmıyo mu deliricem onada bugün başladı dişleri rahatlayınca patladı gitti enerci gerçekten peşine koşmaktan belim ağrıdı bugün iflahım kesildi bundan sonra hayat böyle mi benim için şunu sipariş verdim işe yararsa haber veririm

Eklentiler

• Screenshot_20240121-223426_ebebek.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
Sana geçmiş olsun canım, bambama hayırlı olsun yeni güncelleme yine bam bam diye devam ediyor
Bunu bende görmüştüm en azından kafasını vurmaz bundan sonra bikere yaptıysa hiç durmayacak demek sana kolaylıklar diliyorum

Geçmiş olsun geçen gün benim kızımda geriye doğru düştü çok kötüydü ya ben hemen doktora gittim bu kadar pimpirik olmak istemiyorum ama çok korktum, bende baktım bu tarz ürünlere alıcam sanırım benim bir arkadaşımda kullanmıştı memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…