• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Oy oy oy başıma gelenler bugün daha yeni kahvemi aldım kıçımın üstüne oturdum. Bambam ayağa kalkıyo nasıl oldu ne ara oldu hiç bir fikrim yok ama tutunuyo sehpaya koltuğa çekiyo kendini önce dizlerinin üstüne sonra ayağa kalkıyo eee denge 0 geriye devriliyo hemen kaç kere kafasını vurdu bugün bilmiyorum 😀 birde bababababa diye bağırmıyo mu deliricem onada bugün başladı dişleri rahatlayınca patladı gitti enerci 🤦🏻‍♀️ gerçekten peşine koşmaktan belim ağrıdı bugün iflahım kesildi bundan sonra hayat böyle mi benim için 😀 şunu sipariş verdim işe yararsa haber veririm
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun gazan mübarek ola!
Ben de almak istiyorum bunlardan ama acaba çocuğu geriye doğru çekip dengesini mi bozar diye de düşündüm
100 gr dahi bebeklerin dengesini olumsuz etkileyebilir ve belki yürümekten alıkoyabilir

Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı buna hiç hazır değilim şuan 😭😭😭bana akil verin 😔😔😔
🥲 kınadın mı kimseleri?

Çünkü ben çok kınadım da hala sürpriz gebelik çıkar mı diye diken üstünde bekliyorum (gerçi bunun için atraksiyon lazım )

Şaka bir yana Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin eğer pozitiflik doğruysa. Ah vah diyip keşkelerle vakit harcama. Elindeki ile mutlu ol bir de işten çık hem bebene hem kendine iyi bak 💓

Çift çizgi genelde doğru olur belki hazır değilsin buna ama olan olmuş gibi görünüyor az çok anlarsın sende, benimde oğluşum sürpriz bir bebekti hayatımın en olmayacak zamanında bomba gibi düştü hayatıma ilk şoku atlatınca gerisi daha kolay oluyor sonradan da diyorsun ki iyki olmuş iyki var diye, bir şekilde ona göre planlarda değişiklik yapıyorsun hayatını yeni bir düzen üzerine kuruyorsun.
Mide bulantısı herşeyi yaşıyorum yemek kokusu okadar bayiyorki tekrar yaşamak atlatmadan zor geliyor şuan okadar supriz olduki hiç beklemiyordum çünku ne bilim ya beynim durmuş durumda

Eklentiler

• IMG-20240123-WA0006.webp
    IMG-20240123-WA0006.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 67
🥲 kınadın mı kimseleri?

Çünkü ben çok kınadım da hala sürpriz gebelik çıkar mı diye diken üstünde bekliyorum (gerçi bunun için atraksiyon lazım )

Şaka bir yana Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin eğer pozitiflik doğruysa. Ah vah diyip keşkelerle vakit harcama. Elindeki ile mutlu ol bir de işten çık hem bebene hem kendine iyi bak 💓
Kuzum hiç kinamadim ama ilk iki doğumumdada aynı şeyi yaşamıştım kızım la oğlum arasında tam bir sene 13 gün var keşke Serdal biraz buyuseydi en azindan iki yaşında olsaydı sorun yapmazdim ama 4 çocuk zor benim gözümde eşime kalsa istiyor ban gelirsek istemiyorum aldiricam dedim tepki yedin

Sana geçmiş olsun canım, bambama hayırlı olsun yeni güncelleme yine bam bam diye devam ediyor😃
Bunu bende görmüştüm en azından kafasını vurmaz bundan sonra bikere yaptıysa hiç durmayacak demek sana kolaylıklar diliyorum 😃
Gerçekten tokatlıyor bu çocuk beni ua 😀 şuan kucağımda uyandı bağır çağır niye uykusunda kalkamamış beyim tövbeee hasbinallah
Allah razı olsun 😀

Kuzum hiç kinamadim ama ilk iki doğumumdada aynı şeyi yaşamıştım kızım la oğlum arasında tam bir sene 13 gün var keşke Serdal biraz buyuseydi en azindan iki yaşında olsaydı sorun yapmazdim ama 4 çocuk zor benim gözümde eşime kalsa istiyor ban gelirsek istemiyorum aldiricam dedim tepki yedin
Ben bu konuda anne ne istiyorsa o olmalı kafasındayım. Yani eşinin çok bi söz hakkı yok gözümde ki doğuracak bakacak olan sensin. Daha yeni atlattı beden hamilelik serüvenini şimdi sil baştan sen olacaksın. O sadece hoppala yapacak.
Eşini ikna edebilirsin istemiyorsan bebeği ama normalde de 4. Yü doğuracaktım diyorsan yazık bebişe:) doğur gitsin

Geçmiş olsun geçen gün benim kızımda geriye doğru düştü çok kötüydü ya ben hemen doktora gittim bu kadar pimpirik olmak istemiyorum ama çok korktum, bende baktım bu tarz ürünlere alıcam sanırım benim bir arkadaşımda kullanmıştı memnundu
Çoook teşekkürler 🙏 yaa oyun matına düşmese bende götürürüm güzel vurdu çünkü tüm gün. Ama direkt yere vurmasındansa baya hafifletiyo matın üzerinden çok ayırmıyorum o yüzden.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun gazan mübarek ola!
Ben de almak istiyorum bunlardan ama acaba çocuğu geriye doğru çekip dengesini mi bozar diye de düşündüm
100 gr dahi bebeklerin dengesini olumsuz etkileyebilir ve belki yürümekten alıkoyabilir
Aaa bak çok doğru dedin hiç akıl edemedim onu. Bi bakayım gelsin çok etkilerse kullanmam bende 👌🏻

Mide bulantısı herşeyi yaşıyorum yemek kokusu okadar bayiyorki tekrar yaşamak atlatmadan zor geliyor şuan okadar supriz olduki hiç beklemiyordum çünku ne bilim ya beynim durmuş durumda
Hayırlı olsun.
Sen baştan beri 4. Olma ihtimalinden korkuyor gibiydin. Biraz o korkuyu mu cahirdin ne yaptın

Ama 2 büyük 2 küçük bir arada büyüyecek
Senin yaşın da çok yok diye hatırlıyorum.
Maddi yönden sıkıntı yoksa aslında 4 çocuk iyidir ya kendi kendilerine hep bir arkadaş olarak buyurler

🥲 kınadın mı kimseleri?

Ben kınadım ve başıma geldi 40 yaşımda 🤣
Şaka bir tarafa kınamak değil tabiki de kazayla oldu diyenlere nasıl olur diye içimden inanmazdım benim niye olmuyor o zaman derdim ki çift korumayla oldu hemde kimi nasıl içten kınadıysam 🤣

Bebe burdayım diye çığırıyor fotoda da 😃
Anlıyorum seni tabi senin kararın ama geldiyse bir bildiği vardı demekki diye de düşünmeden edemiyorum
Ben büyük konuştum tükürdüğümü yaladım şahsen şimdi 3.ye Allah bilir diyorum 😃
Ben istemiyorsam bunun için korunup önlem alıyorsam ona rağmen geliyorsa başımın üstünde yeri var.
Şimdi çıldırıyoruz bebiş için bazen babayla paylaşamıyoruz sen çok sevdin ama banane kavgası var koca insanların bu evde.
Kritik karar 2.çocuk benim için yaşım senin gibi genç olsa 3.yü de düşünürdüm. 3.düşünüp doğuran 4.ye neden olmasın ki demez mi😃
Hakkında hayırlısı olsun bebek güzel şeydir evet zordur hamileliği ayrı dert doğurması büyümesi hastalığı ama ondan güzel bişeyde var mı bu dünyada.

Gerçekten tokatlıyor bu çocuk beni ua 😀 şuan kucağımda uyandı bağır çağır niye uykusunda kalkamamış beyim tövbeee hasbinallah
Allah razı olsun 😀
Böyle yapınca geri uyuması ne kadar sürüyor
Benimki bu saatte uyansın mesela 1 de ancak uyur. Benim erken uyutma sorunum yok aslında 8-9 gibi uyutuyorum da geri aynı dediğin gibi çılgınlar gibi uyanıyor geri uyutmak ne mümkün kapıya doğru bakıp ağlıyor çıkar beni kadın burdan dercesine adeta

Ben kınadım ve başıma geldi 40 yaşımda 🤣
Şaka bir tarafa kınamak değil tabiki de kazayla oldu diyenlere nasıl olur diye içimden inanmazdım benim niye olmuyor o zaman derdim ki çift korumayla oldu hemde kimi nasıl içten kınadıysam 🤣
Ya ama sizin olsun 2. Bebeler 3. Bebeler
Çok pozitiflik geliyor sizin evden bizim eve doğru. O pozitiflikte yetişen bebeyi düşününce içim mutlu oluyor:) keşke tüm bebekler böyle keyifle büyütülse büyüse

JustAurora JustAurora ya katılıyorum valla annenin kararı bir tık önde burda. Sen bakıcaksın evde 7/24 sen ilgileniceksin. Mutsuz bir anneyle büyümek istemez hiç bir çocuk. Hakkına girmek olur oda. Gönül ister ki doğur tabi rabbim vermiş. Ama diğer ihtimalde haklı sanki.

Böyle yapınca geri uyuması ne kadar sürüyor
Benimki bu saatte uyansın mesela 1 de ancak uyur. Benim erken uyutma sorunum yok aslında 8-9 gibi uyutuyorum da geri aynı dediğin gibi çılgınlar gibi uyanıyor geri uyutmak ne mümkün kapıya doğru bakıp ağlıyor çıkar beni kadın burdan dercesine adeta
10dk en fazla 20 dk sürüyo geri uyuması eğer ki daha ayılmadan yakalarsam direkt dalıyo geri 👌🏻 ama budizzz var onun etkisi çok büyük marifet onda 😀 beyaz gürültü yapıyo kolay dalıyo o yüzden

Ya ama sizin olsun 2. Bebeler 3. Bebeler
Çok pozitiflik geliyor sizin evden bizim eve doğru. O pozitiflikte yetişen bebeyi düşününce içim mutlu oluyor:) keşke tüm bebekler böyle keyifle büyütülse büyüse
Beni tanıyanlar çocuklara aşırı düşkün olduğumu bildikleri için tek çocuklu olmama hep şaşırırdı, hatta çocuğumun olmadığını düşünen dahi oluyordu ilki tedaviyle mi oldu diye soranlar mı dersin. İşte sadece kendi çocuğuma değil tüm çocukları çok sevdiğim için kılı kırk yarıp düşündüğüm için çocuklarla ilgili herşey bana dert oluyordu. Biz karı koca çok fazla kaptırıyoruz bebeye, bebe 12 yaşına gelmiş haberimiz yok 🤣Allah yolladı da 2.bebeyi büyük bebeyi bir tık saldık ama sadece bir tık🤣
13 e yaklaştı şimdi düş yakamdan anne Alper Gezeravcı uzaya gitti onun annesi sen olsan hayaldi diyor evet göndermem illa gidecekse bende giderdim uzaya 😃

Beni tanıyanlar çocuklara aşırı düşkün olduğumu bildikleri için tek çocuklu olmama hep şaşırırdı, hatta çocuğumun olmadığını düşünen dahi oluyordu ilki tedaviyle mi oldu diye soranlar mı dersin. İşte sadece kendi çocuğuma değil tüm çocukları çok sevdiğim için kılı kırk yarıp düşündüğüm için çocuklarla ilgili herşey bana dert oluyordu. Biz karı koca çok fazla kaptırıyoruz bebeye, bebe 12 yaşına gelmiş haberimiz yok 🤣Allah yolladı da 2.bebeyi büyük bebeyi bir tık saldık ama sadece bir tık🤣
13 e yaklaştı şimdi düş yakamdan anne Alper Gezeravcı uzaya gitti onu annesi sen olsan hayaldi diyor evet göndermem illa gidecekse bende giderdim uzaya 😃
Harikasınız bence! Ve doğru olan sizsiniz
Şu dönemde bebeler rahat bırakılmamalı ya
Biz evdeki büyüğe hala bebe muamelesi yapıyoruz o da hiç şikayetçi değil. Tam bir ponçik.
Sizinki erkek biraz daha raad olmak istiyo tabi

10dk en fazla 20 dk sürüyo geri uyuması eğer ki daha ayılmadan yakalarsam direkt dalıyo geri 👌🏻 ama budizzz var onun etkisi çok büyük marifet onda 😀 beyaz gürültü yapıyo kolay dalıyo o yüzden
İyi bari 10-20 dk çok değil. Bende beyaz gürültü açıyorum ama o bir süre sonra normal ses gibi geliyor dışarıdan ses duymayı engelliyor nasıl oluyorsa bazen uyanınca unutuyorum 1 saat açık kaldığı oluyor eşim diyorsa farkediyorum kapatınca kafa kazan olmuş meğer 🤣

İyi bari 10-20 dk çok değil. Bende beyaz gürültü açıyorum ama o bir süre sonra normal ses gibi geliyor dışarıdan ses duymayı engelliyor nasıl oluyorsa bazen uyanınca unutuyorum 1 saat açık kaldığı oluyor eşim diyorsa farkediyorum kapatınca kafa kazan olmuş meğer 🤣
Aspiratör gibi kapatana kadar ne olduğunu anlamaz ya kimse ahaha 😀

Hayırlı olsun.
Sen baştan beri 4. Olma ihtimalinden korkuyor gibiydin. Biraz o korkuyu mu cahirdin ne yaptın

Ama 2 büyük 2 küçük bir arada büyüyecek
Senin yaşın da çok yok diye hatırlıyorum.
Maddi yönden sıkıntı yoksa aslında 4 çocuk iyidir ya kendi kendilerine hep bir arkadaş olarak buyurler
Maddi yönden okadar kötü değilim çok şükür daha yaş 30 hayırlısı olsun ya diyicek birseyim yok şuan birinde doktora gidicem şuan hesabıma göre 6+2 haftalık daha

Back