- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.121
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.641
Yeğenim bence asla evlenip çoluk çocuğa karışmamalı çünkü boşanır kesssinbiraz dolduruyor olabilirim çünkü doluyum
Mesela akşam makineyi açıyorum 10 gibi o saatten sonra bile sabaha kadar bir makinelik bulaşık çıkıyor. 3 çocuk onların fiziksel ruhsal ihtiyaçları hepsi bana bakıyor babamız hep yorgun boş bulduğu her an yatar bende o yokken baban doğru örnek değil onun gibi olursan seninde arkandan konuşurlar diyorum.
Yeğenin bence evlenip çocuk yapmalı karışmak gibi olmasın ama onun zamanı gelmiş
Ya cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Annelik gerçekten zor nerede yanlış yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi... Ben daha sebze verdim ve bir yemek kaşığı kadar portakal suyu. (armutta tattı ama dilim olarak ağzına tuttum kemirir gibi) 2 haftadır ve 2 haftadırda bacaklar böyle.. Hangisi yaptı nereden bilicem peki?Kendim anladım, irmikli armutlu muhallebi yapmıştım. Daha önce yemişti armut yine yüzü gözü kızarmıştı ama bu sefer coştu. Doktor daha önce alerjik bir bebek olduğunu söylemişti ama benim ikinci bebeğim ve ilki de atopik dermatit idi. O çok ileri seviye yaşadı gıda alerjisini. O sebeple biraz tecrübeliyim alerjiye
İlk çocuğumda bacaklarda karın bölgesinde eklemlerde de oluşuyordu. Hatta yüzden önce ilk o kısımlardan başlamıştı alerjik döküntü
Hahaha biz sevgiliyken kaç kere sinemaya gidip sonunu göremeden çıktı beni bırakıpYeğenim bence asla evlenip çoluk çocuğa karışmamalı çünkü boşanır kesssinyeni yüzük attı ya tek takılsın.
Yani ben şuan böyle babaları çemkirmek istiyorum. Ölür müsün öldürür müsün? Diğerleri ile oyun oynaması lazım ne zaman tanışacak babaları ile bu çocuklar?
Sinema bileti alıp çocuklar ile babayı ctesi ya da pazar avmye yolla? Ya da tiyatroya. Herşeyi halledersen (evet yine kadına bakıyor her detay farkındayım) hayır diyemez. En azından çocuklar kaliteli zaman geçirir
Portakaldan şüphelendim ben sanki erken olmuşYa cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Annelik gerçekten zor nerede yanlış yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi... Ben daha sebze verdim ve bir yemek kaşığı kadar portakal suyu. (armutta tattı ama dilim olarak ağzına tuttum kemirir gibi) 2 haftadır ve 2 haftadırda bacaklar böyle.. Hangisi yaptı nereden bilicem peki?
Aaaa ciddi mi? Verilmez mi portakal? Düzelmez mi bacakları acaba?Portakaldan şüphelendim ben sanki erken olmuş
Bu çocuğa göre değişir aslında bende veriyorum ince dilim yapıp emiyor demir takviyesi verirken yapıyorum daha iyi emilsin diye biz bir etkisini görmedik.ama sütlü pirinçli arı mama almıştım geçenlerde sebze verirken katılaştırmak için suyunu içine koyarımd diye ilk sade olarak verdim kaşıkla ağzının kenarları kızardı bıraktım sonra ondan mı diye başka zaman yine denedim aynısı oldu attım hemen artık içindeki neye böyle tepki verdi bilmiyorum ama sütlü pirinçli kaşık mamasıydı vazgeçtim bende.Aaaa ciddi mi? Verilmez mi portakal? Düzelmez mi bacakları acaba?
Bariz net 2 haftadır böyle. Pamuk gibiydiPortakaldan şüphelendim ben sanki erken olmuşama 2 haftada sürmez heralde besin alerjisi emin olamadım
Hepsini kesin baştan yine başlayınYa cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Annelik gerçekten zor nerede yanlış yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi... Ben daha sebze verdim ve bir yemek kaşığı kadar portakal suyu. (armutta tattı ama dilim olarak ağzına tuttum kemirir gibi) 2 haftadır ve 2 haftadırda bacaklar böyle.. Hangisi yaptı nereden bilicem peki?
Yani ben 6 ay kontrolünde sordum bodrumdan meyve gelicekti ilaçsız vereyim diye portakal mandalina için erken alerjik meyveler dedi ona istinaden söyledim. Bak bi bakalım bir iki gün verme bişey sonra tekrar dene istersenBariz net 2 haftadır böyle. Pamuk gibiydi
Hiçbirşey vermeyeyim bakayım. 1 hafta sonra kontrolümüz var. 2 güne azalma olmazsa kontrolü beklemem
Benim kız dün itibariyle başladı emeklemeye ama öyle hızlı hızlı değil anca kalkıyor bir iki emekliyor hop bırakıyor kendini bakalım ne zaman peşinde koşacağımKızlar bebişlerimizi ne zaman emeklemeye başladı bizim minik sürünerek her yere gidiyorama tam emekleme denmez de göbekle ittire ittire gidiyor
Hadi afiyet bal olsunYarın sabah kahvaltıya başlıyoruz, kahvaltıya neler veriyorsunuz bebişlere tavsiyelere ihtiyacım var. Bugün köye gittim yumurta ve süt aldım, sütten labne ve lor yaptım. Yarın yumurtanın sarısından çok az ve labne peynirinden vermeyi düşünüyorum
Çok sağolHadi afiyet bal olsunbizim fiks kahvaltımız yumurta sarısı + avokado + labne + pekmez/ceviz şeklinde bazen hepsini yiyo bazen yarısını bazen bir kaşık ama her sabah aynı biraz yemeye alışana kadar böyle vermeye karar verdim
Sevgililik dönemiHahaha biz sevgiliyken kaç kere sinemaya gidip sonunu göremeden çıktı beni bırakıpgeçen bir akrabası çağırdı bebekle ben hastaydık siz gidin dedim de ayyyy millet karın nerede demiş diye durmadan onu söyledi çocuklarla markete gönderemiyorum onu neymiş idare edilmiyolarmış ben 3 üyle birden gidiyorum amaan bizimkini böyle yetiştirmişler ama hiç belli etmedi bu huylarını hatta bana vaadleri bile vardı işte haftasonu ben süpürürüm sen silersin filan çocuklar büyüyünce onu evde bırakıp gezeceğmiz günlerin hayaliyle yaşıyorum. Ben genç kızken çok söyleniyordum ondan Rabbim şükürsüz olmayım diye vermiş belli inşallah ilerde o da gelişir ne diyeyim. bi de evlendikten sonra şeker hastalığı çıktı eşimde ondan huyları değişti diyorum.
Yeğenin inşallah değişir zor olur belki ama inşallah o akıllanma çağını pas geçmez.
Bizimki asssssla emeklemiyor ama sıralıyorKızlar bebişlerimizi ne zaman emeklemeye başladı bizim minik sürünerek her yere gidiyorama tam emekleme denmez de göbekle ittire ittire gidiyor
Üzüm ve karadut verdim şimdiye kadar birde keçiboynuzu vericem bakalımÇok sağolNe pekmezi veriyorsun? Avokado aklımdaydı bak unutmuşum teşekkürler
Çok çocuklu ve yardımsız annenin aklı yerindeyse heryeri dağınık olabilir. Elbet toplanıyor sonuçta azıcık beklesinSevgililik dönemineyse en azından güzel günler görmüşsün. Şeker hastalığı kesinlikle huy değiştiriyor ve sabırsız bir insan haline getiriyor. Biraz hak verdim eşine ama azıcık şu kadancık hala sen favori ebeveynimsin eheheh.
Yeğenim için inşallah diyorum. Çoook akıllı işini iyi biliyor aslında. Ama benim öğrendiğim bir şey var ki o da bireysel yaşam alanını idame edemiyorsan istersen apple şirketine CEO ol. Cidden beceriksiz bir kimse oluyorsun.
Bir insan kendi alanını temiz tutabilmeli (dedi tüm odaları dağınık olan kadın)şu cümlemi bitiremiycem zira mutfakta bulaşıklar hala duruyor ahsöflwşxmaiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?