2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yeğenim bence asla evlenip çoluk çocuğa karışmamalı çünkü boşanır kesssin yeni yüzük attı ya tek takılsın.

Yani ben şuan böyle babaları çemkirmek istiyorum. Ölür müsün öldürür müsün? Diğerleri ile oyun oynaması lazım ne zaman tanışacak babaları ile bu çocuklar?
Sinema bileti alıp çocuklar ile babayı ctesi ya da pazar avmye yolla? Ya da tiyatroya. Herşeyi halledersen (evet yine kadına bakıyor her detay farkındayım) hayır diyemez. En azından çocuklar kaliteli zaman geçirir

Ya cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Annelik gerçekten zor nerede yanlış yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi... Ben daha sebze verdim ve bir yemek kaşığı kadar portakal suyu. (armutta tattı ama dilim olarak ağzına tuttum kemirir gibi) 2 haftadır ve 2 haftadırda bacaklar böyle.. Hangisi yaptı nereden bilicem peki?

Hahaha biz sevgiliyken kaç kere sinemaya gidip sonunu göremeden çıktı beni bırakıp geçen bir akrabası çağırdı bebekle ben hastaydık siz gidin dedim de ayyyy millet karın nerede demiş diye durmadan onu söyledi çocuklarla markete gönderemiyorum onu neymiş idare edilmiyolarmış ben 3 üyle birden gidiyorum amaan bizimkini böyle yetiştirmişler ama hiç belli etmedi bu huylarını hatta bana vaadleri bile vardı işte haftasonu ben süpürürüm sen silersin filan çocuklar büyüyünce onu evde bırakıp gezeceğmiz günlerin hayaliyle yaşıyorum. Ben genç kızken çok söyleniyordum ondan Rabbim şükürsüz olmayım diye vermiş belli inşallah ilerde o da gelişir ne diyeyim. bi de evlendikten sonra şeker hastalığı çıktı eşimde ondan huyları değişti diyorum.

Yeğenin inşallah değişir zor olur belki ama inşallah o akıllanma çağını pas geçmez.

Portakaldan şüphelendim ben sanki erken olmuş ama 2 haftada sürmez heralde besin alerjisi emin olamadım

Son düzenleme:
Aaaa ciddi mi? Verilmez mi portakal? Düzelmez mi bacakları acaba?
Bu çocuğa göre değişir aslında bende veriyorum ince dilim yapıp emiyor demir takviyesi verirken yapıyorum daha iyi emilsin diye biz bir etkisini görmedik.ama sütlü pirinçli arı mama almıştım geçenlerde sebze verirken katılaştırmak için suyunu içine koyarımd diye ilk sade olarak verdim kaşıkla ağzının kenarları kızardı bıraktım sonra ondan mı diye başka zaman yine denedim aynısı oldu attım hemen artık içindeki neye böyle tepki verdi bilmiyorum ama sütlü pirinçli kaşık mamasıydı vazgeçtim bende.

Portakaldan şüphelendim ben sanki erken olmuş ama 2 haftada sürmez heralde besin alerjisi emin olamadım
Bariz net 2 haftadır böyle. Pamuk gibiydi
Hiçbirşey vermeyeyim bakayım. 1 hafta sonra kontrolümüz var. 2 güne azalma olmazsa kontrolü beklemem

Hepsini kesin baştan yine başlayın
Portakal suyu genelde pişik yapar ama alerjik mi bilmiyorum
Armut alerji yapma ihtimali yüksek bir meyveymiş fakat siz sadece ağzına değirmişsiniz o tam yemek değil bence

Bariz net 2 haftadır böyle. Pamuk gibiydi
Hiçbirşey vermeyeyim bakayım. 1 hafta sonra kontrolümüz var. 2 güne azalma olmazsa kontrolü beklemem
Yani ben 6 ay kontrolünde sordum bodrumdan meyve gelicekti ilaçsız vereyim diye portakal mandalina için erken alerjik meyveler dedi ona istinaden söyledim. Bak bi bakalım bir iki gün verme bişey sonra tekrar dene istersen

Kızlar bebişlerimizi ne zaman emeklemeye başladı bizim minik sürünerek her yere gidiyor ama tam emekleme denmez de göbekle ittire ittire gidiyor
Benim kız dün itibariyle başladı emeklemeye ama öyle hızlı hızlı değil anca kalkıyor bir iki emekliyor hop bırakıyor kendini bakalım ne zaman peşinde koşacağım bu arada bende uykuyu 7ye çektim, ama gündüz uykularımız bozuldu. Sabah 8 gibi kalkıyor ve gün boyu toplasam 1-1,5 saat anca uyuyor

Hadi afiyet bal olsun bizim fiks kahvaltımız yumurta sarısı + avokado + labne + pekmez/ceviz şeklinde bazen hepsini yiyo bazen yarısını bazen bir kaşık ama her sabah aynı biraz yemeye alışana kadar böyle vermeye karar verdim

Çok sağol Ne pekmezi veriyorsun? Avokado aklımdaydı bak unutmuşum teşekkürler

Sevgililik dönemi neyse en azından güzel günler görmüşsün. Şeker hastalığı kesinlikle huy değiştiriyor ve sabırsız bir insan haline getiriyor. Biraz hak verdim eşine ama azıcık şu kadancık hala sen favori ebeveynimsin eheheh.

Yeğenim için inşallah diyorum. Çoook akıllı işini iyi biliyor aslında. Ama benim öğrendiğim bir şey var ki o da bireysel yaşam alanını idame edemiyorsan istersen apple şirketine CEO ol. Cidden beceriksiz bir kimse oluyorsun.
Bir insan kendi alanını temiz tutabilmeli (dedi tüm odaları dağınık olan kadın) şu cümlemi bitiremiycem zira mutfakta bulaşıklar hala duruyor ahsöflwşxmaiz

Kızlar bebişlerimizi ne zaman emeklemeye başladı bizim minik sürünerek her yere gidiyor ama tam emekleme denmez de göbekle ittire ittire gidiyor
Bizimki asssssla emeklemiyor ama sıralıyor bugün ilk kez kendisi tutunarak sıralayıp istediği oyuncağa erişti

Kızlar merhabaa uzuuun zaman oldu size yazamıyorum bizim kız 7buçuk aylık oldu kilosu 5.600 prematüre ve yarık damak olduğundan dolayı doktorumuz normal olduğunu söylüyor...ameliyatımız 14 şubatta olucak Allh isderse... Destekli oturabiliyor mama sandalyesindede oturuyor bir süre sonra sağa sola kayıyor emekleme yok yüz üstü yatırıyorum o ısrarla dönüyor ek gıdaya cumartesi günü başlamıştık geç başladık çünkü ameliyatı yapıcak olan doktorumuz pürelere geçmek için bekleyin demişti... Yavaş yavaş veriyorum artırarak... Oto koltuğu siparişi verdim coolbaby dafiti convers marka isofixli 360derece dönebilen bi model umarım memnun kalırız memnun kalanlar var bakalım bekliyorum siz aldınız mı hangi marka aldınız memnunmusunuz?

Benim kızım 19 aylık hava bağımsız yürümüyor. Ben 3 ay öncesine kadar çalışıyordum ve kızıma bir baskasi bakiyordu devamlı TV izliyorlardı. Kasim ayında işten çıktım o zamandan beri kızımla ilgileniyorum ve 1 aydirda kızımı devamli hastaneye götürüyorum. Kan ve emar sonuclarinda bişey çıkmadı ama bu seferde genetik istediler onu bekleyecegiz. Kizim çok şükür 1 aydır yürümeyi bayaaa gelistirdi hatta uzun süre kendi başına yürüyor yani 45 50 adım falan ama hala tamamen bagimsiz yürümüyor. Kas hastasi veya beyinde sinirlerden ötürü zihinsel bişey olabilir dediler. Birde kızım doğumda biraz oksijensiz kalmıştı. Dışarıdan bakıldığı zaman insanlar çocuğumun birşeyi olmadigini ilgisiz kaldığını söylüyorlar ve bende onlarla aynı fikirdeyim aslında çünkü hep yanında olup çok ilgi gösterince hem kilo aldı hemde yavaş yavaş yürümeye başladı. Lütfen bununla ilgili biseylerde soyleyebilir misiniz ?

Çok çocuklu ve yardımsız annenin aklı yerindeyse heryeri dağınık olabilir. Elbet toplanıyor sonuçta azıcık beklesin

Bende hastalığına verip devam ediyorum başka hastalığıda var kronik ne diyeyim Rabbim ağız tadıyla yaşamak nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…