Ya eğer çok büyük yaşam enerjisine sahip değilsen ki bence bu ülke şartlarında çok zor öyle olmak normal bence. Daha önce bahsettiğim gibi geleceği düşünüp kendinizi motive edin. Doğan büyüyor çünkü ve o zamanda farklı ihtiyaçları olmasına rağmen bağımsız hareket edebildiği için bu sıkışmış hal bitiyor hatta sonra neden öpmeme izin vermiyor vs başlıyor ve o zaman başka bebek yapıyorsun

analık delilik diye boşa demiyorlar

Bi 2 sene filan ben kimim neyim diye sorguluyorsun ama sonra herkesin kendine göre bir düzeni oluşuyor. Yani o zamana kadar kafayı kırmayın sonrası açık deniz. Evde minik bir insan oluyor kendi fikri olan, tarzı olan, istekleri olan hatta bazen öyle şeyler söyleyip yapıyolar ki alla halla sen bunu nasıl düşündün diyorsun.
O zaman naaapıyoruz you go girl diyoruz sen bunu yaparsın diyoruz, sen şimdiye kadar neleri aştın bu ne ki üstelik senden bir parça diyoruz.
Ay durun azıcık gülün eşim kızımla geçen ' siz kadınlar ' diyor bizim ki hemen susturuyor babasını ben kocaman değilim ki küçük bir prensesim bana öyle söyleme diyor eşimi bozuyor.

Bir de ben hala kilo veremediğim için alyans bile takmıyorum, bu hanımda 3 yaşına kadar toka bile taktırmazdı 3 yaşından sonra takı toka istemeye başladı kuyumcunun önünden geçerken ağzının suları akıyor filan dün benden altın bileklik ve kolye istedi bir de kalpli olacakmış

diyemedim ki kızım ananda yok bunlar sen nereden bildin de istiyorsun.