- 24 Haziran 2023
- 110
- 186
- 23
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.521
Yarın gastroenteroloji ve çocuk doktoruna gideceğiz. Kalp daha sonraya kaldı. Randevu bulamıyorum. Bulsam gidicem deYarin cocuk doktoruna mi goturceksin yada cocuk kardiyolojiyemi?
Bu aralar aklim sende kaldi acaba goturdumu falan
Geçmiş olsun cnm hastalık yokluyor bu ara. Benimki yiyor salatalıkKızlar selam
Bayaadır hastaydı kızım. Bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Bizde ek gıdaya bu hafta başlayacağız. Labne lor vs bir şeylere karıştırarak mı veriyorsunuz?
Birde hiçbir çocukta ezilmiş salatalık vs görmüyorum ya sebebi nedir
Yada ileriki aylarda kimse kıvırcık marul vs koymuyor tabağa
Çok geçmiş olsun AminnAnneler selam, benim bebisim çok hasta oldu. Günlerce ateşini düşüremedik, kanda enfeksiyon çok hızlı yükseldi, kanlı kaka yapmaya başladı. Üst üste kan alinmaktan elleri morardi cocugun ya. İştahsızlık huysuzluk sürekli ağlama falan derken günler sonra yeni yeni kendine geliyor. Tüm yazılanları okudum, artık ne kilosu umrumda ne uykusu. Herşeyin başı sağlık cidden. O iyi olsun keyfi yerinde olsun ben üstesinden gelirim herşeyin. Allah daha büyük sağlık sorunlarıyla sınamasın, buna şükür geldi geçti
Lor yapması çok kolay kaynayan süte limon sık kesiliyor hemen al sana lorAl bende de o kadarbende kaynanalar falan yakında olmayınca yogurdu kendim yapıyorum ama lor dediler, yok labne dediler bir eksiklik hissetmedim değil hani
Canım çok geçmiş olsun, yaşadığımız dönem itibari ile hastalıklar peşimizi bırakmayacak onu anladım iyice düşün benim 4.ay aşısı 5.5 aylık olduk hala yaptıramadık (doktor yaptırabilirsin dedi sağlık ocağında aşı kalmadı, sağlık ocağı geldi diye aradı bu sefer miniğim hasta oldu, hayırlısı ile büyütelim inşallah yavrularımızı)
Oh en iyisi benimde yapanım olsa yapmazdımKızlar size masallah ya hepiniz çok beceriklisiniz. Ben yoğurdu falan kaynanamlardan alıyorum onlar mayalıyor.
Cok geçmiş olsun doğru diyosun Allah büyük sağlık sorunuyla sınamasın inşallahAnneler selam, benim bebisim çok hasta oldu. Günlerce ateşini düşüremedik, kanda enfeksiyon çok hızlı yükseldi, kanlı kaka yapmaya başladı. Üst üste kan alinmaktan elleri morardi cocugun ya. İştahsızlık huysuzluk sürekli ağlama falan derken günler sonra yeni yeni kendine geliyor. Tüm yazılanları okudum, artık ne kilosu umrumda ne uykusu. Herşeyin başı sağlık cidden. O iyi olsun keyfi yerinde olsun ben üstesinden gelirim herşeyin. Allah daha büyük sağlık sorunlarıyla sınamasın, buna şükür geldi geçti
Ben çok merak ediyorum emekleyen bebeği nasıl koruyoruz yere koyunca koltuğun ayağına vs çarpmasın diye çarpa çarpa mı öğrenecekKızlar emeklemesi üçün acele etmeyün daha çok yorulursunuz benden demesi oda oda bebe arıyorum resmen
Ya ne güzel yazmışsın içim açıldı okurkenSağlık ocağı kontrolümüz vardı 63cm 7kg çıktı bebişim, ebe sorun yok dedi gelişimi normal ilerliyormuş.
Aşılarımızı da olduk 2 bacaktan 1 de damla verdi ağızdan, bacaktan olan biri şişebilirmiş telaş yapmayın dedi, şişlik ne zaman inecek diye bekliyorum bide zeytinyağıyla hafif masaj yapıyorum.
Bebek arabamı değiştirmek istiyorum travel sistem çookkk hantal kalıyor ama çukurlarda gayet iyi hissettirmiyor o yüzden kararsızım biraz.
Mama sandalyesi bakıyorum hâlâ şu kendi kendine yeme olayını denemek istiyorum ama her seferinde ortalık ne kadar kirlenir ki diye düşünürken buluyorum kendimi
Depresyon belirtileri başlamıştı bende ufaktan, kendime haftada 2 kez kahve içmeye çıkma kuralı koydum, eşim de destekledi sağolsunbebişimizle kafede, kahvecide takılmaya başladık.
Ek gıda kabızlığı geçirdik bizde 3 gün sürdü, yoğurtlu brokoli, yoğurtlu kereviz derken açıldı çok şükür
Genelde yediklerimizden ufacık bi parça tattırıyorum, beraber sofrada oturup yemek yeme bilinci oluşturmak için, kahvaltıyı da aynı anda yapıyoruz tek yememeyi özlemişim
Benimki doğduğundan beri sırt üstü uyuyo başka türlü uyumadı hiç. Derin uyku bizde de yok yenidoğan halinden beter bu ara max 20 dk uyuyo uyanıyo dün gece 5 kere beslendi uykuya geri dönsün diye uğraşıyorum dönmeyince besliyorum öyle uyuyoKızlar bebeleri nasıl yatırıyorsunuz ya. Yüzüstü yatmayı oyun zannediyor kafayı kaldırıyor hep, sırt üstü yatsak aynı şey yine kalkmaya çalışıyor sürekli. Yan yatsak illaki dönüyorlar Derin uyku uyuyamıyoruz doğru düzgün bunun için.
Nasıl bir şey görsel varsa paylaşır mısınız bende gidip bakayımKızlarrr hasta olan bebeklerimize geçmiş olsın cidden bebişler hasta olmasın ya çok üzülüyorum.. bir daha uğramasın hastalıklar inşallah.Pheebs bambama da çok geçmiş olsun düşmüş ya çok şükür sorun yokmuş.
Ben Labne ve lor yapamayacağım Harrasın lor ve labnesini alacağım artık.
Kesinlikle genetikte çok etkili. Mesela annem diyor ki sende bebekken hiç bir şey yemek istemezdin çok zorlanırdım diyor suan aynı sıkıntıyı bende oğlumda yaşıyorumBugün 6naylık olduk, 6 kilo ölçtüm az önce. 3 kilo doğmuştu. En düşük sınır aylık 500 gram. O kadar almış sadece. Yarın doktor randevumuz var bakalım ne dicek.
Ben holmer aldım, 360 dönmesi işime geliyor. Yolda huysuzlandığında kendime çevirip oyalıyorum. Çok yüksek değil ama benimki camdan gökyüzünü izliyo
Ben yaşadım, onu da yaşadım(süt incisi sanırım) senin sıvı alımın düşükse genelde o neden oluyor. Sıcak duş alıp masaj yapmak, futbol topu tutuşunda emzirmek, bebeği sırt üstü yatırıp onun üstünde durup emzirmek iyi gelebiliyor. Benim bi de o kanal tıkandığı için memede şişlik de oluyodu, tam işkence. Damağına geldiği an hoplatıyodu acısı. Emzirerek çözdüm ama tekrarlıyor ara ara.
Kesinlikle öyle geliyor. Bebeğe yeteyim deyince ev nanay, eve yeteyim deyince bebek ilgisiz kalıyo, gözümün içine bakıyo. 7/24 ilgi istiyo. Eski günlerimi özlemedim desem yalan olur. Nerede o 10 saat uyuduğum günler.
Bugün tam 6 aylık ve 6 kilo şu an. Bana da dışarıdan çok söylüyolar. Ben de kendimi yiyip bitiriyorum yalan yok. Çok sık emiyo hala. Sen bekletmiyosun, sütün birikmiyo, damla damla içerse nasıl doysun dediler. Ben de beklemek istedim ama oyalanmıyo, çığlık kıyamet ağlıyo. Nasıl vermeyim meme? O kadar ben emsem 100 kilo olurdum ama eli ayağı hiç durmuyor, sürekli aktif ve hareketli. Azıcık uyuyor. Emzirme danışmanlığı aldım. Senin yediğin içtiğinle ilgisi yok. Her istediğinde emzir, niye ağlatasın bebeğini dedi.
Bi de kalp damarında sorun var. Kilo alımı onunla alakalı da olabilir diyorum . Karaciğer değerlerinde sorun var. Onunla da alakalı olabilir vs.
Bi sefer çok taktım, mama verdim, sindiremedi. Acillik olduk. Doktor sana da ağzına kadar süt versek, sonra bi de zorla mama dayasaak sen de kusar kusar gelirsin dedio günden sonra mama da vermedim. Baba ve dede çok zayıf. Ben de görece ortalamayım ama çocukken çok zayıftım falan. Genetik diyip geçiyorum.
Geçen aile hekimine söyledim, işte zayıf , napayım dedim. Eşim de yanımdaydı, hocam hastaneye götürdük her şeyine bakıldı, eşimi ikna edemiyorum, haftaya da beni getircek zayıf bu adama nasıl kilo aldırırım diye dedi(kendisi 55-56 kilo arasında gidip geliyo )
Bi süredir girmiyodum, toplu cevap vermiş oldumuzun oldu ama nys
Eline sağlıkKızlaaaar şahane oldu bu tarif malzemeniz ziyan olmaz. Ben bikaç tane denedim tam ölçü tutan bu oldu. Afiyet olsun bebişlere
Çok geçmiş olsunAnneler selam, benim bebisim çok hasta oldu. Günlerce ateşini düşüremedik, kanda enfeksiyon çok hızlı yükseldi, kanlı kaka yapmaya başladı. Üst üste kan alinmaktan elleri morardi cocugun ya. İştahsızlık huysuzluk sürekli ağlama falan derken günler sonra yeni yeni kendine geliyor. Tüm yazılanları okudum, artık ne kilosu umrumda ne uykusu. Herşeyin başı sağlık cidden. O iyi olsun keyfi yerinde olsun ben üstesinden gelirim herşeyin. Allah daha büyük sağlık sorunlarıyla sınamasın, buna şükür geldi geçti
Valka uyanıklararpacak yere asla gitmiyo bizimki ama ya yatak altında yada koltuk altında buluyorum kendileriniBen çok merak ediyorum emekleyen bebeği nasıl koruyoruz yere koyunca koltuğun ayağına vs çarpmasın diye çarpa çarpa mı öğrenecek
Wellgro Neo 4in1 Ahşap Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - TrendyolSağlık ocağı kontrolümüz vardı 63cm 7kg çıktı bebişim, ebe sorun yok dedi gelişimi normal ilerliyormuş.
Aşılarımızı da olduk 2 bacaktan 1 de damla verdi ağızdan, bacaktan olan biri şişebilirmiş telaş yapmayın dedi, şişlik ne zaman inecek diye bekliyorum bide zeytinyağıyla hafif masaj yapıyorum.
Bebek arabamı değiştirmek istiyorum travel sistem çookkk hantal kalıyor ama çukurlarda gayet iyi hissettirmiyor o yüzden kararsızım biraz.
Mama sandalyesi bakıyorum hâlâ şu kendi kendine yeme olayını denemek istiyorum ama her seferinde ortalık ne kadar kirlenir ki diye düşünürken buluyorum kendimi
Depresyon belirtileri başlamıştı bende ufaktan, kendime haftada 2 kez kahve içmeye çıkma kuralı koydum, eşim de destekledi sağolsunbebişimizle kafede, kahvecide takılmaya başladık.
Ek gıda kabızlığı geçirdik bizde 3 gün sürdü, yoğurtlu brokoli, yoğurtlu kereviz derken açıldı çok şükür
Genelde yediklerimizden ufacık bi parça tattırıyorum, beraber sofrada oturup yemek yeme bilinci oluşturmak için, kahvaltıyı da aynı anda yapıyoruz tek yememeyi özlemişim
Kavanoza koyucam yarısını olduğu gibi. Anne sütü veya peynir altı suyu ile ıslatıp vericem. Yarısınıda rondodan geçiricem meyveli yoğurt muhallebi üstüne koyucam. Yumurta yok içinde o yüzden biraz daha uzun süre dayanırEline sağlıknasıl saklamayı düşünüyorsun peki bende yapayım bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?