2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sağlık ocağı kontrolümüz vardı 63cm 7kg çıktı bebişim, ebe sorun yok dedi gelişimi normal ilerliyormuş.
Aşılarımızı da olduk 2 bacaktan 1 de damla verdi ağızdan, bacaktan olan biri şişebilirmiş telaş yapmayın dedi, şişlik ne zaman inecek diye bekliyorum bide zeytinyağıyla hafif masaj yapıyorum.
Bebek arabamı değiştirmek istiyorum travel sistem çookkk hantal kalıyor ama çukurlarda gayet iyi hissettirmiyor o yüzden kararsızım biraz.
Mama sandalyesi bakıyorum hâlâ şu kendi kendine yeme olayını denemek istiyorum ama her seferinde ortalık ne kadar kirlenir ki diye düşünürken buluyorum kendimi
Depresyon belirtileri başlamıştı bende ufaktan, kendime haftada 2 kez kahve içmeye çıkma kuralı koydum, eşim de destekledi sağolsun bebişimizle kafede, kahvecide takılmaya başladık.
Ek gıda kabızlığı geçirdik bizde 3 gün sürdü, yoğurtlu brokoli, yoğurtlu kereviz derken açıldı çok şükür
Genelde yediklerimizden ufacık bi parça tattırıyorum, beraber sofrada oturup yemek yeme bilinci oluşturmak için, kahvaltıyı da aynı anda yapıyoruz tek yememeyi özlemişim

Geçmiş olsun cnm hastalık yokluyor bu ara. Benimki yiyor salatalıkben diyet yaptığım için elimde salatalıkla gezince hıyarlı baba gibi istiyor ben yerken bende içini denedim çok sevdi

Çok geçmiş olsun Aminn

Lor yapması çok kolay kaynayan süte limon sık kesiliyor hemen al sana lor

Kızlar size masallah ya hepiniz çok beceriklisiniz. Ben yoğurdu falan kaynanamlardan alıyorum onlar mayalıyor.
Oh en iyisi benimde yapanım olsa yapmazdım mecbur olunca yapıyor insan becerekli olduğumdan değil de bide hiç önemsemeden yaparım güzel olur el alışkanlığı oluyor zamanla

Kızlar bebeleri nasıl yatırıyorsunuz ya. Yüzüstü yatmayı oyun zannediyor kafayı kaldırıyor hep, sırt üstü yatsak aynı şey yine kalkmaya çalışıyor sürekli. Yan yatsak illaki dönüyorlar Derin uyku uyuyamıyoruz doğru düzgün bunun için.

Cok geçmiş olsun doğru diyosun Allah büyük sağlık sorunuyla sınamasın inşallah

Kızlar emeklemesi üçün acele etmeyün daha çok yorulursunuz benden demesi oda oda bebe arıyorum resmen
Ben çok merak ediyorum emekleyen bebeği nasıl koruyoruz yere koyunca koltuğun ayağına vs çarpmasın diye çarpa çarpa mı öğrenecek

Ya ne güzel yazmışsın içim açıldı okurken mama sandalyesi fisher price aldım ben memnunum. Ortalık kirlenir düşüncesi beni de geriyo giyilen önlüklerden aldım üstünü çok kirletiyo yediği yerde de halı olmamasına dikkat ediyorum yere dökülüyo verirken çoğu zaman ama tamamen ona bırakmıyorum temizlemek zor geliyo arada elini sokuyo sadece

Benimki doğduğundan beri sırt üstü uyuyo başka türlü uyumadı hiç. Derin uyku bizde de yok yenidoğan halinden beter bu ara max 20 dk uyuyo uyanıyo dün gece 5 kere beslendi uykuya geri dönsün diye uğraşıyorum dönmeyince besliyorum öyle uyuyo

Nasıl bir şey görsel varsa paylaşır mısınız bende gidip bakayım

Kesinlikle genetikte çok etkili. Mesela annem diyor ki sende bebekken hiç bir şey yemek istemezdin çok zorlanırdım diyor suan aynı sıkıntıyı bende oğlumda yaşıyorum ya tek sıkıntı insanların bizi eksik hissettirmesi özellikle de annelik gibi bir konuda oğluma yetememek beni çok korkutuyor.

Çok geçmiş olsun

Wellgro Neo 4in1 Ahşap Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben bu ürünü aldım gayet memnunum önerebilirim :)

Eline sağlık nasıl saklamayı düşünüyorsun peki bende yapayım bundan
Kavanoza koyucam yarısını olduğu gibi. Anne sütü veya peynir altı suyu ile ıslatıp vericem. Yarısınıda rondodan geçiricem meyveli yoğurt muhallebi üstüne koyucam. Yumurta yok içinde o yüzden biraz daha uzun süre dayanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…