Bugün 6naylık olduk, 6 kilo ölçtüm az önce. 3 kilo doğmuştu. En düşük sınır aylık 500 gram. O kadar almış sadece. Yarın doktor randevumuz var bakalım ne dicek.
Ben holmer aldım, 360 dönmesi işime geliyor. Yolda huysuzlandığında kendime çevirip oyalıyorum. Çok yüksek değil ama benimki camdan gökyüzünü izliyo
Ben yaşadım, onu da yaşadım

(süt incisi sanırım) senin sıvı alımın düşükse genelde o neden oluyor. Sıcak duş alıp masaj yapmak, futbol topu tutuşunda emzirmek, bebeği sırt üstü yatırıp onun üstünde durup emzirmek iyi gelebiliyor. Benim bi de o kanal tıkandığı için memede şişlik de oluyodu, tam işkence. Damağına geldiği an hoplatıyodu acısı. Emzirerek çözdüm ama tekrarlıyor ara ara.
Kesinlikle öyle geliyor. Bebeğe yeteyim deyince ev nanay, eve yeteyim deyince bebek ilgisiz kalıyo, gözümün içine bakıyo. 7/24 ilgi istiyo. Eski günlerimi özlemedim desem yalan olur. Nerede o 10 saat uyuduğum günler.
Bugün tam 6 aylık ve 6 kilo şu an. Bana da dışarıdan çok söylüyolar. Ben de kendimi yiyip bitiriyorum yalan yok. Çok sık emiyo hala. Sen bekletmiyosun, sütün birikmiyo, damla damla içerse nasıl doysun dediler. Ben de beklemek istedim ama oyalanmıyo, çığlık kıyamet ağlıyo. Nasıl vermeyim meme? O kadar ben emsem 100 kilo olurdum ama eli ayağı hiç durmuyor, sürekli aktif ve hareketli. Azıcık uyuyor. Emzirme danışmanlığı aldım. Senin yediğin içtiğinle ilgisi yok. Her istediğinde emzir, niye ağlatasın bebeğini dedi.
Bi de kalp damarında sorun var. Kilo alımı onunla alakalı da olabilir diyorum . Karaciğer değerlerinde sorun var. Onunla da alakalı olabilir vs.
Bi sefer çok taktım, mama verdim, sindiremedi. Acillik olduk. Doktor sana da ağzına kadar süt versek, sonra bi de zorla mama dayasaak sen de kusar kusar gelirsin dedi

o günden sonra mama da vermedim. Baba ve dede çok zayıf. Ben de görece ortalamayım ama çocukken çok zayıftım falan. Genetik diyip geçiyorum.
Geçen aile hekimine söyledim, işte zayıf , napayım dedim. Eşim de yanımdaydı, hocam hastaneye götürdük her şeyine bakıldı, eşimi ikna edemiyorum, haftaya da beni getircek zayıf bu adama nasıl kilo aldırırım diye dedi

(kendisi 55-56 kilo arasında gidip geliyo

)
Bi süredir girmiyodum, toplu cevap vermiş oldum

uzun oldu ama nys