Aynen canm ama özelede para yetiştirmek zorBende kimyasal ve 16. Haftada kayıp yaşadım şimdidlik her hafta çağırıyor doktor hiçbir riski göze almıyor para için sanmaö canım geçmişimizde kayıplar olduğu için dikkat ediyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canm ama özelede para yetiştirmek zorBende kimyasal ve 16. Haftada kayıp yaşadım şimdidlik her hafta çağırıyor doktor hiçbir riski göze almıyor para için sanmaö canım geçmişimizde kayıplar olduğu için dikkat ediyorlar
Olmaz mı zor tabi sağlıklı hayırlısıyla gelsinde evlatlarımız kalkacağız bu zorlukların üstesindenAynen canm ama özelede para yetiştirmek zor
190 TL ödüyoruz biz inşallah günden güne zam yapılmaz herşeye zam geliyor malum siz çok ödüyorsunuz birde ben İzmir'de bu fiyatı ödüyorum340 lira oduyorum evet 10 gun icinde kontrol ucretsiz
Amin inşallah verilen paraya değer sonuçta bir can söz konusuOlmaz mı zor tabi sağlıklı hayırlısıyla gelsinde evlatlarımız kalkacağız bu zorlukların üstesinden
Hangi hastane ye gidiyorsunuz? Uygunmuş fiyatı bi tık daha normalden. Bende izmirdeyim sigorta ile 275ödüyorum özelde.190 TL ödüyoruz biz inşallah günden güne zam yapılmaz herşeye zam geliyor malum siz çok ödüyorsunuz birde ben İzmir'de bu fiyatı ödüyorum
Doktorum bana beslenmeyle ilgili tavisye vermedi hiç bende sormadım ben dikkat ediyordum ama hazımsızlık yaşıyorum ve o yüzden süt ürünleri gaz yapıyor dediler az yemeye çalışıyorumKızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum
Özel deni tıp merkezi natodaHangi hastane ye gidiyorsunuz? Uygunmuş fiyatı bi tık daha normalden. Bende izmirdeyim sigorta ile 275ödüyorum özelde.
Evet benimde laktoz alerjim var ona göre laktozsuz kefir,peynir,yoğurt alıyorum sizde o şekilde kullanabilirsiniz. Bebek için baya faydalıymış çünkü. Sağlıkla gelsin bebişinizDoktorum bana beslenmeyle ilgili tavisye vermedi hiç bende sormadım ben dikkat ediyordum ama hazımsızlık yaşıyorum ve o yüzden süt ürünleri gaz yapıyor dediler az yemeye çalışıyorum
Çok şükür bulantı tiksinme olmadı iştahım yerindeDoktorum bana beslenmeyle ilgili tavisye vermedi hiç bende sormadım ben dikkat ediyordum ama hazımsızlık yaşıyorum ve o yüzden süt ürünleri gaz yapıyor dediler az yemeye çalışıyorum
Benim laktoz alerjim yok gebelikten dolayı sindirim yavaşlıyor ondan sana düz karınla uyanıyorum akşam 6 aylık gibi oluyor karnım şişiyor çok rahatsız olym azda yesem şişiyorumEvet benimde laktoz alerjim var ona göre laktozsuz kefir,peynir,yoğurt alıyorum sizde o şekilde kullanabilirsiniz. Bebek için baya faydalıymış çünkü. Sağlıkla gelsin bebişiniz
Kucuk sehir bid e tek ozel hastane olunca firsatcilik cok kuzum190 TL ödüyoruz biz inşallah günden güne zam yapılmaz herşeye zam geliyor malum siz çok ödüyorsunuz birde ben İzmir'de bu fiyatı ödüyorum
Maşallah diyelim İnşallah sorunsuz devam eder böyle hepÇok şükür bulantı tiksinme olmadı iştahım yerinde
Agdjahhsjd bunu ilk üç ay yapan varsa alnından öperim vallahi. Günde bi avuç fındık yersem kar sayıyorum kendimeKızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum
İnşallah cnm benim kendimi nazarlıyacam diye korkuyorumÇok şükür
Maşallah diyelim İnşallah sorunsuz devam eder böyle hep
Ay kimseye söylemeyin allah nazarlardan saklasınÇok şükür
Çok şükür bulantı tiksinme olmadı iştahım yerinde
Aynen canım rabbim yardımız olsunKucuk sehir bid e tek ozel hastane olunca firsatcilik cok kuzum
Özel deniz tıp merkezi sigorta özelde geçerlimiHangi hastane ye gidiyorsunuz? Uygunmuş fiyatı bi tık daha normalden. Bende izmirdeyim sigorta ile 275ödüyorum özelde.
Amin inşallah cnm ya öyle yapcam artkAy kimseye söylemeyin allah nazarlardan saklasın