• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya olsun canım rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur rabbim hayırlısıyla sanada nasipt etsin

Kızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum 😔

190 TL ödüyoruz biz inşallah günden güne zam yapılmaz herşeye zam geliyor malum siz çok ödüyorsunuz birde ben İzmir'de bu fiyatı ödüyorum
Hangi hastane ye gidiyorsunuz? Uygunmuş fiyatı bi tık daha normalden. Bende izmirdeyim sigorta ile 275ödüyorum özelde.

Kızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum 😔
Doktorum bana beslenmeyle ilgili tavisye vermedi hiç bende sormadım ben dikkat ediyordum ama hazımsızlık yaşıyorum ve o yüzden süt ürünleri gaz yapıyor dediler az yemeye çalışıyorum

Doktorum bana beslenmeyle ilgili tavisye vermedi hiç bende sormadım ben dikkat ediyordum ama hazımsızlık yaşıyorum ve o yüzden süt ürünleri gaz yapıyor dediler az yemeye çalışıyorum
Evet benimde laktoz alerjim var ona göre laktozsuz kefir,peynir,yoğurt alıyorum sizde o şekilde kullanabilirsiniz. Bebek için baya faydalıymış çünkü. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰

Evet benimde laktoz alerjim var ona göre laktozsuz kefir,peynir,yoğurt alıyorum sizde o şekilde kullanabilirsiniz. Bebek için baya faydalıymış çünkü. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰
Benim laktoz alerjim yok gebelikten dolayı sindirim yavaşlıyor ondan sana düz karınla uyanıyorum akşam 6 aylık gibi oluyor karnım şişiyor çok rahatsız olym azda yesem şişiyorum

Agdjahhsjd bunu ilk üç ay yapan varsa alnından öperim vallahi. Günde bi avuç fındık yersem kar sayıyorum kendime 😀

Back