- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 53
- 28
2 günde 1 kontrol dediCnm bu kadar silik çizgide düşük çıkması normal. Biraz daha bekleyip öyle gitseydin kan vermeye. Adetine iki gün varmış normal düşük çıkması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günde 1 kontrol dediCnm bu kadar silik çizgide düşük çıkması normal. Biraz daha bekleyip öyle gitseydin kan vermeye. Adetine iki gün varmış normal düşük çıkması
Ben şok araştırdım ve yeni solenta pregna aldım
Bende bitkisel olduğu için aldım 2 haftadır kullanıyorum ilk başta yüz yemiyor gibi olsada masaj yaparak sürünce güzel oluyor
Aynı şeyleri yaşamışız bana da böyle söyledi doktorlar. Çarşamba günü 7+2 de randevum var bakalım orada güzel sonuçlar olur insallahMerhaba bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım doktor kalp atışını gördü fakat küçük olduğu için dinleyemedi çok bastırdı,uğraştı.Hatta nefesimi tutmamı söyledi daha iyi duyabilmek için.Istersen haftaya gel sesini dinle dedi.önce gitmek istiyordum şimdi vazgeçtim 1 ay sonraki randevuda gideceğim inşallah.
Bende 6. Haftadan beri içemiyorum. İlk hamileliğinizde tekrar ne zmn içebildiniz? Çayı çok severim ve çok özledimGünaydın kızlar
Ben çaydan tiksinmeye başladım sanırım. İlk hamileliğimde de tiksinmiştim.
Yeşil elma yiyebiliyorsanız, belki bol limonlu salata da deneyebilirsiniz. (Ama yumuşak olanlar değil de, kütür kütür diye tabir ettiğimiz marul, atom vb cinsi veya çoban tarzı)Mide bulantıma tek çare olarak yeşil elma tüketiyorum. Ama başka bişey yiyemiyorum
Bu bana da iyi geliyor ama acıktırıyor da sade soda içine yarım limon tavsiye ederim. Bu da iyi gelşyor banaMide bulantıma tek çare olarak yeşil elma tüketiyorum. Ama başka bişey yiyemiyorum
Ya sanki ben salata yiyebilirim gibi. Çok teşekkür ederim ya harika bir fikir sundunuzYeşil elma yiyebiliyorsanız, belki bol limonlu salata da deneyebilirsiniz. (Ama yumuşak olanlar değil de, kütür kütür diye tabir ettiğimiz marul, atom vb cinsi veya çoban tarzı)
Yaa olumsuz örnek olmak istemem ama doğumdan 5-6 ay sonra anca içebilmiştim. Fena tiksinmiştimBende 6. Haftadan beri içemiyorum. İlk hamileliğinizde tekrar ne zmn içebildiniz? Çayı çok severim ve çok özledim
Evet canım bacak ağrısı oluyor.Ya birde benim bacaklarım ağrıyor sizde de var mı? Gece özellikle çok ağrıdı sürekli sağdan sola döndüm
Yaa zaten hep sevdiğim şeylerden tiksindimYaa olumsuz örnek olmak istemem ama doğumdan 5-6 ay sonra anca içebilmiştim. Fena tiksinmiştim
Öyle oluyorYaa zaten hep sevdiğim şeylerden tiksindim
Kan hacmi ve akişi artiyomus ya ondan mi acaba bende olmadi amaYa birde benim bacaklarım ağrıyor sizde de var mı? Gece özellikle çok ağrıdı sürekli sağdan sola döndüm
12 den sonra içebilmiştim ben bayadır bende içemiyorum ve çok severimBende 6. Haftadan beri içemiyorum. İlk hamileliğinizde tekrar ne zmn içebildiniz? Çayı çok severim ve çok özledim