• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
She-Raa She-Raa 17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
@gunesli gunler17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
@Sine_0118 mayıs21 şubat
@serabeyaz5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
@birazeze7 mayıs11 şubat
M Mymoomm 6 Mayıs 10 Şubat

Kızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?

Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Ben ikisi karışık devam edicem herhalde ama bilmiyorum aklım karışık çok. 9250 tl doğum paketi dedi. Yaşadığım şehir şartlarına göre uygun denilebilir ama yine de Çıkar ver dersen öyle bi paramız yok yani 😀
Şehir hastanesi bana yakın, oraya gidicem dış gebelik ameliyatımı da orda olmuştum. Odaları ferah güzel. Ama dediğim gibi aklım karışık. Doktora birebir ulaşmak da istiyorum. Açıkçası o özel ilgi de hoşuma gidiyor.

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
She-Raa She-Raa 17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
@gunesli gunler17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
@Sine_0118 mayıs21 şubat
@serabeyaz5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
@Mymoomm 6mayıs10 şubat

Merhaba, ben bugün 6+2 (SAT 14 mayıs) ilk randevuma gittim. Kese göründü; haftasıyla uyumlu, bebek net görünmüyor ama bu haftada görünmemesi normal, dedi doktor. İstersen alttan bakalım veya haftaya gel dedi. Ben de okulu asmış öğrenci sevinciyle haftaya geleyim o zaman dedim.
Acaba hata mı ettiim?🤔
Bebeği karından muayenede görünmeyen var mı bu haftada?
benimde 14 mayıs saT aynıyız bende geçtiğimiz perşembe gittim keseyi ve içindeki yolk keseyi gördü bu hafta için herşey normal dedi cumartesi kontrolüm var.

Ben ikisi karışık devam edicem herhalde ama bilmiyorum aklım karışık çok. 9250 tl doğum paketi dedi. Yaşadığım şehir şartlarına göre uygun denilebilir ama yine de Çıkar ver dersen öyle bi paramız yok yani 😀
Şehir hastanesi bana yakın, oraya gidicem dış gebelik ameliyatımı da orda olmuştum. Odaları ferah güzel. Ama dediğim gibi aklım karışık. Doktora birebir ulaşmak da istiyorum. Açıkçası o özel ilgi de hoşuma gidiyor.
Özele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayı

Kızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?

Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Devlette randevu bulabilmek ne mumkun sabahtan gidip aksama kadar beklemekte istemiyorum ozelde basladim ozelde devam edicem galiba ben Sivas ta yasiyorum burda da bi tane ozel hastane var
Çay ve türk kahvesi 2 haftadır hiç içmedim 🤣 her gün 4 fincan içerdim. Tiskinmedim ama asla canım istemiyor. Bir de tahin ve fıstık ezmesi . Normalde çok severdim ama görüntüsü beni rahatsız ediyo soğudum bi anda 🤣
Ayyyy fistik ezmesini bende cok severdim muzla yerdim simdi kokusu burnuma geljnce kusasim geliyo yuzune bile bakmiyorum🤣
Özele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayı
Valla biz gebeligi ogrenince sordum dogum icin 7200 dedi eşim esnaf odasinda diye indirim varmis 5000 kusure geliyomus falan ama sadece dogum tabi bu kontroller falan yok onlara devamli para yagdiriyoruz🤦🏻‍♀️

Devlette randevu bulabilmek ne mumkun sabahtan gidip aksama kadar beklemekte istemiyorum ozelde basladim ozelde devam edicem galiba ben Sivas ta yasiyorum burda da bi tane ozel hastane var

Ayyyy fistik ezmesini bende cok severdim muzla yerdim simdi kokusu burnuma geljnce kusasim geliyo yuzune bile bakmiyorum🤣

Valla biz gebeligi ogrenince sordum dogum icin 7200 dedi eşim esnaf odasinda diye indirim varmis 5000 kusure geliyomus falan ama sadece dogum tabi bu kontroller falan yok onlara devamli para yagdiriyoruz🤦🏻‍♀️
Hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirler arasıda fiyat değişiyor ya ondan sordum doktorum her hafta muayneye çağrıyo ben her hafta gidemem zaten ayda bir gidicem yoksa para dayanmaz

Hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirler arasıda fiyat değişiyor ya ondan sordum doktorum her hafta muayneye çağrıyo ben her hafta gidemem zaten ayda bir gidicem yoksa para dayanmaz
Sivas kuzum yazmistim msjda. Yok her hafta cagirmiyo benimki 20 gune falan cagirdi zaten 1 temmuzda bi gidecem sonra aydan aya giderim

Ben daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim ondan heralde yada özel para kopartmak için
Bende kimyasal ve 16. Haftada kayıp yaşadım şimdidlik her hafta çağırıyor doktor hiçbir riski göze almıyor para için sanmaö canım geçmişimizde kayıplar olduğu için dikkat ediyorlar

Benim bu sabah inanılmaz bir bulantım oldu, asla kusamam kusarsam ağlarım hatta öyle nefret ederim kusmaktan. Baya zorladı kussam rahatlayacağım ama kusamadım öldüm öldüm dirildim. Biraz tuzlu beyaz peynir ve esmer ekmek midemi bastırdı iyi geldi.Sabahta kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Özel bir hastaneye gidiyorum ancak tahliller çok pahalı geldi. Ben de devletten aile hekimliği randevusu aldım. Vitamin D3 hariç tüm testlerimi yaptırdım. Aklınızda olsun bu şekilde yaptırabilirsiniz.
Ben bu sefer kontroller için devlete gideceğim. Doğumu da özelde yapacağım . Yoksa özeller çok pahalı. O muayene ücretleri ile bir sürü bez alırım

Back