• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de bekliyorum bende bebek hiç görünmüyor. Şimdiye kadar hiçbir şekilde embriyo görmediğim için sahiplenici duygu da geliştiremiyorum 🫤
Embriyo görsem gerçek hamilelik moduna gireceğim onu da yapamıyoruz böyle arada derede kalmak çok zor
Bende 3 gündür kahverengi akıntı da başladı
Doktor eğer bu Akıntı kırmızıya dönerse bana haber ver dedi
Umarım gönlünüze göre olsun 🙏🏻Belirsizlik gerçekten çok zor. Haber verin yine. İyi haberler paylaşmak ümidiyle 🙏🏻🙏🏻

Ayy geciyo mu o morlar ay
Yani ben bakım ürünleri konusunda biraz titizim cok da inanmam normalde ama tam puan verdiğim nadir ürünlerden. Ama şunu da söliyyim bembeyaz akça pakça biri değilim. Cok beyaz tenli arkadaşlarımın ciddi mor ve kırmızı yarık şeklinde morlukları vardı derin. Mesela onlarda ise yarar mı emin değilim. Dediğim gibi bana yüzde yüz etki etti ve doğumdan sonra kullandım

Kızlaar malum hamilelikte ekstra dikkat etmemiz gerekiyo güneşe. Hamilelikte güneş kremi olarak araştırmalarınız var mı? Yada 2. Çocuğu olan anneler ne kullandınız?
İçerik bakmadan kokusuna bakıp aldığım yves rocher bi de etkili dıe bıoderma phoderm var evde. Ne denk gelirse onu kullanıyorum.😂 cok ciddiye alamadığım konulardan 🙈 50 faktör ikisi de bu arada

Bişey sorabilir miyim arkadaşlar folik asit kullananlar nasıl kullanıyorsunuz ben folidence aldım ama yarın başlayacağım sabah mı akşam mı içiliyor
Ben sabahları içiyorum canım. Çünkü uykusuzluk yapıo bende. Bi de bulantı, bas donmesi gibi belirtileri biraz fazla yaşatıyor insana. Akşam rahat etmek adına bu şekilde kullanıyorum. Zaten 12 inci haftaya kadar kullancaz sükür ki
Şifa olsun 🙏🏻

Ayy aynıyız benimde 9 yaşında kızım var 😂 9sene ara verip patır patır doğurmaya geçtik 3 çocuk deseler hayatta inanmazdım
Ahaha aynen sen o kadar sene ara ver 1 sene içinde yine hamile ol deseler hadi ya derim inanmam hala da ben kabul edemedim açıkçası çok zor olacak duygularım çok karışık

Arkadaşlar ben şimdi 7 haftalık oldum.5+3 gibi çok bulantılarım başladı 2 gün öncesine kadar hep hasta gibi hissediyordum.Fakat biranda bulantılarım daha az olmaya başladı.Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Kalp atisi görülüyor neden o kadar uğraştı bilmiyorum. Rahat beş dakika ugrasmistir. İçim rahat etsin dedi sadece. Sonra da açıklama da yapmadı. Hersey yolunda dedi. Ama o kadar ısıyı alan bebek için korkuyorum çünkü daha 3mm ydi
Merhaba bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım doktor kalp atışını gördü fakat küçük olduğu için dinleyemedi çok bastırdı,uğraştı.Hatta nefesimi tutmamı söyledi daha iyi duyabilmek için.Istersen haftaya gel sesini dinle dedi.önce gitmek istiyordum şimdi vazgeçtim 1 ay sonraki randevuda gideceğim inşallah.

Arkadaşlar ben şimdi 7 haftalık oldum.5+3 gibi çok bulantılarım başladı 2 gün öncesine kadar hep hasta gibi hissediyordum.Fakat biranda bulantılarım daha az olmaya başladı.Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Benimde 6. Hafta başladı 15 gün sonra birden azaldı. Şimdi sürekli olmuyor tiksinti başladı bazı kokular midemi bulandırıyor sadece

Kızlar dün bununla yittim 2 gün var adetime hcg 17 çıktı korkuyorum
54DC7E76-E6A8-4533-B78F-0404CA7344C7.jpeg

Back