• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim benim haftada 2 gun fakan sabahtan aksama suren bulantim oluyo her gun olmuyo cok sukur normal evde yaptigim yemegi yiyorum iste ferah salatalardi meyvelerdi yogurttu falan iyi geliyo
Buzdolabının kapağını eşim açınca bile ciyaklıyorum salondan değil yemek hazırlamak. Hele tencerede yemek pişirmek Oh no oh no oh no no no no no

Buzdolabının kapağını eşim açınca bile ciyaklıyorum salondan değil yemek hazırlamak. Hele tencerede yemek pişirmek Oh no oh no oh no no no no no
Valla kuzum anliyorum seni ben de bulanti tuttugunda mutfaga bile girmiyorum giremiyorum her sey kokuyo cunku sukrediyorum ki hergun boyle degilim diye

Kızlar çatlama için tavsiyem lierac ve bio oil, ben dönüşümlü olarak kullandım vakti zamanında. 25 kilo verdim. Yeni bir çatlak oluşumumu önledi. Ergenlik dönemimde bilinçsiz kilo alıp veririken çok çatladım maalesef. Çatlamaya çok meyillim ama bu iki ürünü dönüşümlü olarak kullandığımda ekstra bir çatlağım olmadı tavsiye ederim. Ben de 12 hafta gibi başlamayı düşünüyorum tekrar.

Kızlar ya ağzımın tadı hiç yok, midem çok kötü. Kusmam yok ama sürekli bi bulantı hali. Hiçbirşey yiyemiyorum hep kuru şeyler. Üç beş grissini, yarım paket çizi, bi avuç fındık. Bu. Siz nasıl besleniyorsunuz?
Benimde 15 gün öyle geçti yediğim hiç bi şeyden tat alamadım. Yemekte yapamadım annemi getirdim şimdi mide bulantım azaldı sabahları açken oluyor ama tiksinti başladı. Bi şeyi canım çekiyor çok iştahla yiyorum sonra görmek bile istemiyorum. Bi 15 gün falan dayan cnm biz yine hafif geçiriyoruz kusmuyoruz en azından 😕

Kızlar çatlama için tavsiyem lierac ve bio oil, ben dönüşümlü olarak kullandım vakti zamanında. 25 kilo verdim. Yeni bir çatlak oluşumumu önledi. Ergenlik dönemimde bilinçsiz kilo alıp veririken çok çatladım maalesef. Çatlamaya çok meyillim ama bu iki ürünü dönüşümlü olarak kullandığımda ekstra bir çatlağım olmadı tavsiye ederim. Ben de 12 hafta gibi başlamayı düşünüyorum tekrar.
Ben de liearac kullandım hep

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
She-Raa She-Raa 17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
G gunesli gunler 17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
@Sine_0118 mayıs21 şubat
@serabeyaz5 mayıs10 şubat
cukulatam cukulatam 28 şubat
moonandstar moonandstar 15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
ozlmbysl ozlmbysl 18 şubat
@birazeze7 mayıs11 şubat
Sat 15 mayıs
Doğum 19 şubat

Kızlaar malum hamilelikte ekstra dikkat etmemiz gerekiyo güneşe. Hamilelikte güneş kremi olarak araştırmalarınız var mı? Yada 2. Çocuğu olan anneler ne kullandınız?
Merhaba solenta pregna güzel bir kremdir, genel olarak mineral filtreli koruyuculardan uzak durulması gerekir emilim sebebiyle ,fiziksel filtreli koruyucular hamileler için güvenli.Bir dermo eczaneye danışabilirsin.kişisel favorım la roche posay anthelios xl beyazlık bırakmaz kolay emilir

Merhaba solenta pregna güzel bir kremdir, genel olarak mineral filtreli koruyuculardan uzak durulması gerekir emilim sebebiyle ,fiziksel filtreli koruyucular hamileler için güvenli.Bir dermo eczaneye danışabilirsin.kişisel favorım la roche posay anthelios xl beyazlık bırakmaz kolay emilir
Mineral yazmısım kimyasal filtreden uzak durmak gerek 🙂🙂

Ya geçecek dimi? En büyük motivasyonum bu.
Tabi ki merak etme☺️İlk çocuğumda 12. Haftaya kadar böleydim zayıfladım sonra bi yedim 27 kilo aldım😂 şimdide 1,5 kilo verdim gerçekten inanılmaz kötü bir bulantı bu keşke yiyebilsemde kussam ama hem yiyemiyorum hemde kusmazsam duramıyorum ama geçiçek sağlıkla gelsinde evlatlarımız tek derdim o :)

İlk hamileliğimde de şimdikinde olduğu gibi canım çok tatlı isterdi. Ama sonra tatlıdan tiksinmiştim. Gebelik şekeri de çıkmıştı , 2-3 ay dikkat etmiştim. Buna rağmen doktor 9 kg demişti , ben 15 kg almıştım.
Bu yazdıkların bana rehber oldu, teşekkür ederim ☺️ Ben de artık daha sağlıklı beslenmeliyim, ekmeği, tatlıyı minimuma indirmeliyim. Çünkü bebeğe de bana da hiçbir faydası yok
Kız hamile misin yoksa🙄

Yok canım üstten baktı keseyi gördü ama bebeği göremedi sonra alttan baktı şükür sıkıntı yok dedi herşey normal dedi sanırım bir daha ki gittiğim de duyabilirim üstten bakınca ama doktor kalp atışı var sıkıntı yok dedi
Çok sevindim bana da üstten baktı bebek oluşmuş kalp sesini şuan duymazsınız demişti bnde persembe günü gideceğim bakalım bu arada Dr. Alttan kesinlikle olmaz dedi hiç bkmadi sıkıntı yok dedi hayırlısi artık 🤗

Kızlar ben bugün o kadar halsizim ki anlatamam bu ev işleri nasıl hallolacak halsizlik ne zamana kadar devam edecek acaba merak ediyorum

Çok sevindim bana da üstten baktı bebek oluşmuş kalp sesini şuan duymazsınız demişti bnde persembe günü gideceğim bakalım bu arada Dr. Alttan kesinlikle olmaz dedi hiç bkmadi sıkıntı yok dedi hayırlısi artık 🤗
Benim sadece keseyi gördü bebeği göremediği için baktı sonuç da doktor yani zararı olsa yapmaz diye düşündüm baktı bebek göründü tabi o görene kadar ben öldüm dirildim😂😂

Bişey sorabilir miyim arkadaşlar folik asit kullananlar nasıl kullanıyorsunuz ben folidence aldım ama yarın başlayacağım sabah mı akşam mı içiliyor

Mineral yazmısım kimyasal filtreden uzak durmak gerek 🙂🙂

teşekkür ederim bu güzel bilgiler için❤️❤️❤️ Not alıyorum hemen

Back