• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Aslında 9 aylık Bir bebeğim var ve emiyor 9 yaşında da bir kızım var tamamen 3. Sürpriz oldu ne yapıcam hiç bilmiyorum hepinize sağlıklı gebelikler
Ayy aynıyız benimde 9 yaşında kızım var 😂 9sene ara verip patır patır doğurmaya geçtik 3 çocuk deseler hayatta inanmazdım

Yaa bende başlamak istiyorum ne alcağımı bulamadım direkt yağ kullanan var krem kullanan var araştırıyorum hala 😂
Valla bilmiyorum ki bio oil guvenilir gekdi bana nem hissi de guz baya kalici ki ben cok kuru cilde sahibim simdilik bunla devma ediyorum 3lu dim ben indirimdeydi trendyolda makul fiyata geldi

Evett kirmizipatikli ya ben de onu anlamadım zaten karından duyuldu vajinal duyulmadı. O yüksek ısı insallah minicik bebeğe zarar vermez. Kalp atışını duymuşken bebegi görmüşken sanırım birsey olursa zor atlatirim
Merak etme canım öyle kolay bi şey olsa drlar bakmaz. Allaha emanet miniklerimiz stres yapma sen 🙂🙏🏻

Günaydın ben de doğal doğumdan yanayım. Ilk kızımı da mudahalesiz doğurdum ama folik asit baska birsey. Folik asit zaten vücudumuzda olan bir vitamin ve vücutta depolanmiyor. Günlük olarak tükettiklerimizden aliriz ertesi güne siniflaniyor. Gebelikte de yeterli miktarda alinamazsa gerçekten ciddi problemlere yol aciyor. Korkutmak istemem ama hastanede yatarken yan yatakta yatan hanim 14 haftalik gebeydi. Folik asit kullanmamis. Bebeginin kafatası olusmamis. Dogumu baslatmislardi kurtaj icin.
Bugün almaya çalışacağım zaten kullanmayı düşünüyorumda bulamadık 8 haftadayım çiğkabak çekirdeği bahçeden taze yeşillik hergün yiyorum inşallah sıkıntı olmaz

Kızlar dün bebeğimin kalp atışını duyduk herşey normal dedi doktor şükür. Bu sabah uyandım iç çamaşırımda birşey yoktu ama peçeteye silerken yoğun parlak kırmızı akıntı geldi. Tabiki aklım çıktı hemen acile gittik. Kesede kanama yok, bebekde herşey normal. Progestan yazdı, bir hafta sonra kontrole gideceğim. Herşey normalken bu kanamalar neden oluyor ya ;((

Kızlar dün bebeğimin kalp atışını duyduk herşey normal dedi doktor şükür. Bu sabah uyandım iç çamaşırımda birşey yoktu ama peçeteye silerken yoğun parlak kırmızı akıntı geldi. Tabiki aklım çıktı hemen acile gittik. Kesede kanama yok, bebekde herşey normal. Progestan yazdı, bir hafta sonra kontrole gideceğim. Herşey normalken bu kanamalar neden oluyor ya ;((
Yat dinlen bacaklarının altına yastık koy ağır kaldırma inşallah sağlıklı geçer

Geçmiş olsun yat dinlen progestan etki gösterir maalesef çoğu gebede oluyor gibi ne çok denk geldim araştırırken bazısının doğuma kadar bile devam ediyormuş bununla geçmiş olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Mesleki deformasyon diyelim 😂 ultrasyon da iyiymiş ama yaa hakkını yemeyelim 😂👀
Bu da guzelmiş🤣🤣🤣🤣

Ayyyy yarama tuz basma kiz ben zaten kiloluydum cokta catlagim olmustu gobegim haric diger bolgelerde var yani 20 kilo verdim 4 sene de korudum evlendikten sonra 1 yilda geri aldim verdigim kiloyu ve catlaga cok musait derim gobegim de kesin catlayacak ben simdiden basladim bio oil kullaniyorum,🤦🏻‍♀️
Bio oil aşırı kaliteli cokkk tavsiye ederim canım. Ben hamileyken vücuduma bi sey süremedim pek alerji yaptı gibi oldu. Doğumdan sonra biooil kullandım, kırmızımsı morumsu çatlaklarım tamamen gecti. O yüzden yine alırım kesin

Back