• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
A aysemah canım beni listeden silebilirsin kimyasal gebeliğe döndü 😔
Ah canim gecmis olsun. Allah daha iyisini daha sagliklisini hemen nasip etsin sana insallah. Gercekten cok üzüldüm. Bende defalarca kimyasal yaşadım. Ve su an test vermeye korktuğum için vermiyorum. Bekliyorum öylece. Allah bir daha buhayal kirikliklarini yaşatmasın bizlere. Saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhabalar kızlar ben salı devlette bir doktora gitmiştim . Keseyi gördü bebeği görmedi normal dedi. Son adet trihim .14 mayıs . Ve bugün özelde randevum var radevu aldığım da tahlilleri istemişlerdi. Beya 10000 üzeri çıkmış . Bebek görülür mü kalp atılı duyulurmu randevum 18.20’de merak ettim 🤣

Bende 6+2 deyim ama acayip büyük hata yaptım. Canım acı biber yemek istedi ve yedim. Ertesi gün kusarak uyandım ve ishal vardı. Şimdi midem alev alıyor dünden beri perişanım hiçbirşey yiyemiyorum zaten gebelik mide bulantılarım vardı. İkisi mahvetti beni midem felaket gavıscon içtim fayda etmedi sizce ne iyi gelir alev alıyor midem
Soguk süt mide agrisina iyi geliyor diye biliyorum. Süt denedinizmi?

Merhabalar kızlar ben salı devlette bir doktora gitmiştim . Keseyi gördü bebeği görmedi normal dedi. Son adet trihim .14 mayıs . Ve bugün özelde randevum var radevu aldığım da tahlilleri istemişlerdi. Beya 10000 üzeri çıkmış . Bebek görülür mü kalp atılı duyulurmu randevum 18.20’de merak ettim 🤣
Benimde son adet tarihim 14 mayis. Doktorum anca 6+2den sonra garanti gorunur dedi. Ayin 29unda randevum var insallah gorebilirim

Bende 6+2 deyim ama acayip büyük hata yaptım. Canım acı biber yemek istedi ve yedim. Ertesi gün kusarak uyandım ve ishal vardı. Şimdi midem alev alıyor dünden beri perişanım hiçbirşey yiyemiyorum zaten gebelik mide bulantılarım vardı. İkisi mahvetti beni midem felaket gavıscon içtim fayda etmedi sizce ne iyi gelir alev alıyor midem
Salatalık yemek yada cacik yemek iyi gelebiliyor. Bir deneyim isterseniz

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
A aysemah 1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
egekarakas egekarakas 11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
bgm21 bgm21 17 mayıs21 Şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
M MaviFeslegen 19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
M mimozagerbera 17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
She-Raa She-Raa 17 mayıs21 şubat
S sadelik90 10 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
@gunesli gunler17 şubat
@melikei6 mayıs
Canım beni de ekler misin Sat 18 mayis tahmini beklenen doğum 22 Şubat

Ah canim gecmis olsun. Allah daha iyisini daha sagliklisini hemen nasip etsin sana insallah. Gercekten cok üzüldüm. Bende defalarca kimyasal yaşadım. Ve su an test vermeye korktuğum için vermiyorum. Bekliyorum öylece. Allah bir daha buhayal kirikliklarini yaşatmasın bizlere. Saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin inşallah 🙏 rabbim sağ salim gebelikler hayırlı sağlıklı imanlı bebişler nasip etsin inşallah

Doktor yolk kesesi biraz büyük gibi görünüyor ve bu olumlu olarak yorumlanan bir şey değildir dedi. Geç döllenme ile ilgili bilgi vermedi fakat ben kendim ultrasona göre bebek kaç haftalık görünüyor diye sorunca "5 haftalık görünüyor" dedi. 2 doktora gittim ikisi de çoğu şeyi sen sormadan kendiliğinden anlatmıyor maalesef. Yolk kesesi var mı diye ben sordum o zaman yolk kesesi var dedi. Soru sormasak öğrenemiyoruz. Allah'tan şu forum var da bir şeyler öğrenip sorabiliyoruz
İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan tekrar ne zaman muayeneye çağırdı doktor

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
A aysemah 1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat