- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Amin inşallah allah razı olsunBenim de cumartesi 1202 ydi pazartesi gördük keseyi sen de çok rahat görürsün cuma günü inşallahh sağlıkla gelecekler inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah allah razı olsunBenim de cumartesi 1202 ydi pazartesi gördük keseyi sen de çok rahat görürsün cuma günü inşallahh sağlıkla gelecekler inanıyorum
Selam kızlar bende şubat annesi olucam inşallah izmirden var mi aranizda
Çok üzüldüm geçmiş olsun
Ah canim gecmis olsun. Allah daha iyisini daha sagliklisini hemen nasip etsin sana insallah. Gercekten cok üzüldüm. Bende defalarca kimyasal yaşadım. Ve su an test vermeye korktuğum için vermiyorum. Bekliyorum öylece. Allah bir daha buhayal kirikliklarini yaşatmasın bizlere. Saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
cok gecmis olsun
Soguk süt mide agrisina iyi geliyor diye biliyorum. Süt denedinizmi?Bende 6+2 deyim ama acayip büyük hata yaptım. Canım acı biber yemek istedi ve yedim. Ertesi gün kusarak uyandım ve ishal vardı. Şimdi midem alev alıyor dünden beri perişanım hiçbirşey yiyemiyorum zaten gebelik mide bulantılarım vardı. İkisi mahvetti beni midem felaket gavıscon içtim fayda etmedi sizce ne iyi gelir alev alıyor midem
Benimde son adet tarihim 14 mayis. Doktorum anca 6+2den sonra garanti gorunur dedi. Ayin 29unda randevum var insallah gorebilirimMerhabalar kızlar ben salı devlette bir doktora gitmiştim . Keseyi gördü bebeği görmedi normal dedi. Son adet trihim .14 mayıs . Ve bugün özelde randevum var radevu aldığım da tahlilleri istemişlerdi. Beya 10000 üzeri çıkmış . Bebek görülür mü kalp atılı duyulurmu randevum 18.20’de merak ettim
Salatalık yemek yada cacik yemek iyi gelebiliyor. Bir deneyim istersenizBende 6+2 deyim ama acayip büyük hata yaptım. Canım acı biber yemek istedi ve yedim. Ertesi gün kusarak uyandım ve ishal vardı. Şimdi midem alev alıyor dünden beri perişanım hiçbirşey yiyemiyorum zaten gebelik mide bulantılarım vardı. İkisi mahvetti beni midem felaket gavıscon içtim fayda etmedi sizce ne iyi gelir alev alıyor midem
Canım beni de ekler misin Sat 18 mayis tahmini beklenen doğum 22 ŞubatMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat bgm21 17 mayıs 21 Şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat M mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat S sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs
Amin inşallah rabbim sağ salim gebelikler hayırlı sağlıklı imanlı bebişler nasip etsin inşallahAh canim gecmis olsun. Allah daha iyisini daha sagliklisini hemen nasip etsin sana insallah. Gercekten cok üzüldüm. Bende defalarca kimyasal yaşadım. Ve su an test vermeye korktuğum için vermiyorum. Bekliyorum öylece. Allah bir daha buhayal kirikliklarini yaşatmasın bizlere. Saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan tekrar ne zaman muayeneye çağırdı doktorDoktor yolk kesesi biraz büyük gibi görünüyor ve bu olumlu olarak yorumlanan bir şey değildir dedi. Geç döllenme ile ilgili bilgi vermedi fakat ben kendim ultrasona göre bebek kaç haftalık görünüyor diye sorunca "5 haftalık görünüyor" dedi. 2 doktora gittim ikisi de çoğu şeyi sen sormadan kendiliğinden anlatmıyor maalesef. Yolk kesesi var mı diye ben sordum o zaman yolk kesesi var dedi. Soru sormasak öğrenemiyoruz. Allah'tan şu forum var da bir şeyler öğrenip sorabiliyoruz
Bende ayni sekilde, sabah degil ama aksam midem bulaniyor hepMorning sickness denilen şeyi ben de akşamları öğlenleri yaşıyorum. Sabah bulantısı olmuyor. Ne öldürüyor ne yaşatıyor. Maalesef....
Ağrı değil de yanma varSoguk süt mide agrisina iyi geliyor diye biliyorum. Süt denedinizmi?
Kızlar ben buraya nasıl katılacağım. Buralarda yeniyimMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat bgm21 17 mayıs 21 Şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat M mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat S sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs
Siz ne kadarlıkken gitmiştiniz doktoraBenimde son adet tarihim 14 mayis. Doktorum anca 6+2den sonra garanti gorunur dedi. Ayin 29unda randevum var insallah gorebilirim
Geçmiş olsun canım, Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı yavrular versin İnşallah
Ya birde çok sık acıkıyor musunuz? Hiç iştahım yok ama midem sürekli kazınıyor bişi yemezsem bulanıyor sürekli bişi yiyorum mecburen yoksa günlerdir aç gibiyimSalatalık yemek yada cacik yemek iyi gelebiliyor. Bir deneyim isterseniz
Bende de akşam oluyor, midemi boş bırakmamaya çalışıyorum eti gong yiyorum çizi yiyorumBende ayni sekilde, sabah degil ama aksam midem bulaniyor hep