• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cok saolasın 🙏🏻😇

Ayy kardeşim ne vakitti ama 🤪 öğle uykusuna uyuyamadım diye dar etti hayatı, kendini yerden yere atmalar, kendini yırtmalar derken... Cok kötü şeyler geçti aklımdan bi an. Nasıl doğuracam ikinciyi diye ama su an sakınledi şükür 🥹
Ayy böyle kaliteli vakitlere de bayılırım 🤪😂

Allah sabrını da veriyor canım merak etme. Zor tabi ama işte napıcan.

Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Rabbim yardimcin olsun kuzum bebegin seninle olsun dikkat et kendine herhangibir kanamayi durduran bi igne ilac bisey vermediler mi bu ne sacma bi durum ya ya da bakarsin kanama alani var mi diye tovbe ya

Pazartesi günü gittim beta hcg 1291 çıktı normal dedi doktor ama kese ve bebek için çok erkendi daha. Cuma günü kontrolüm var 💕😊 sağlıkla gelsin inşallah tüm kuzularımız
Benim de cumartesi 1202 ydi pazartesi gördük keseyi sen de çok rahat görürsün cuma günü🫠 inşallahh sağlıkla gelecekler inanıyorum🤗❤️

Bugün dün verdiğim kanın sonucunu aldım. Geçen perşembe 57 çıkmıştı, dünkü verdiğim kanda da 816 çıktı. Dr folik asit ve vitamin ilacına başlattı. Ebemiz gebelik kaydımı yaptı, çağıracağı tarihleri not etti. Bayramdan önce de kadın doğumcuya gitmek istiyorum, inşallah her şey yolunda gider 🙏🏻

Günaydın, ben bunu biraz riskli buluyorum. İlk hamileliğimde ben de böyle düşündüm. Gitmedim. Dış gebelik geçirdim. Büyüktü ilaçla düşüremedik ameliyat oldum. En szından keseyi görün bence önce. 6+5te kalp atışı duydum ben, bence bekletmeyin gidin.
Çok üzüldüm kaybınıza. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Dış gebelik geçirdiğinizde belirtiniz var mıydı birde kaç haftalıktı

• Hamilelikte Okunması Gereken 8 Kitap

• 1) Tracy Hogg – Yeni Annelere Mucize Çözümler.
  • 2) Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? – ...
  • 3) Harika Haftalar – Hetty Van de Rijt – Frans Plooij.
  • 5) Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı – Ayşe Öner.
  • 6) Annelik ve Bebek Bakımı- Elizabeth Fenwick.
  • 7) Başlarım Şimdi Anneliğe – Şermin Çarkacı
5 numaradaki kitabı mutlaka alın aşırıııı güzel

Çok üzüldüm kaybınıza. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Dış gebelik geçirdiğinizde belirtiniz var mıydı birde kaç haftalıktı
Hiç belirtim yoktu. Pztesi doktora gidecektim ctesi kanama gördüm. Pztesi doktora gittim anlamadı dr daha doğrusu karar veremediler. 3 gün oyalandım. Sürekli beta bakıldı vs.
6 haftalıkken ameliyatım oldu, daha küçük olsaydı ilaçla düşürülebilirdi. Ama çok büyümüştü.

Hiç belirtim yoktu. Pztesi doktora gidecektim ctesi kanama gördüm. Pztesi doktora gittim anlamadı dr daha doğrusu karar veremediler. 3 gün oyalandım. Sürekli beta bakıldı vs.
6 haftalıkken ameliyatım oldu, daha küçük olsaydı ilaçla düşürülebilirdi. Ama çok büyümüştü.
Bende 28 aralikte bebişimin kalbi durdu 12 haftalikti alttan ilaç koydu aynı doğum gibi sancı çektim bebeğim duştu sonra rahmi temizlendi kürtaj harşeyi gelişmişti erkek bebekti şimdide hamileyim korkuyorum daha doktora gitmedim sadeca sagʻlik ocağında Beta 329 hamiş oldugʻumu öğrendim

Bende 28 aralikte bebişimin kalbi durdu 12 haftalikti alttan ilaç koydu aynı doğum gibi sancı çektim bebeğim duştu sonra rahmi temizlendi kürtaj harşeyi gelişmişti erkek bebekti şimdide hamileyim korkuyorum daha doktora gitmedim sadeca sagʻlik ocağında Beta 329 hamiş oldugʻumu öğrendim
Ama neden gitmediniz ki?

Ben de 11 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum . İki yıl oldu. Sonrasında tedavi tüp bebek İstanbul Ankara uğraştım durdum. Şimdi nasip oldu gebelik. Ama o kadar korkuyorum ki. 6 haftalık şu an. Hiç belirtim yok. Çarşamba doktor randevum var. Bir yandan zaman geçmek bilmiyor. Bir yandan zaman geçsin istemiyorum. Ama ne olursa olsun doktora gidip durumumuzu öğrenmeliyiz. Allah yardımcımız olsun.

Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Benimde kanamam oldu. Oksapar kan sulandırıcı kullaniyordum onu kesti öncelikle. Prolutex iğneyi sabah aksama cikardi. Birde kalcadan pruluton depot yaptilar. Şükür durdu kanama. Ultrasonda kalp atisinida duyduk sorun yok dedi dr muz.

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat