• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben bugun ordan oraya ayildim bayildim kizlar ya hic kendimde degildim.esim yemek getirmis oglen onu yedim tekrar bayildim koltukta uyumusum uyandim yataga gectim yeni kendime geldim gun gecti bos bos hicbir sey yaoamadim🤦🏻‍♀️

Ben bugun ordan oraya ayildim bayildim kizlar ya hic kendimde degildim.esim yemek getirmis oglen onu yedim tekrar bayildim koltukta uyumusum uyandim yataga gectim yeni kendime geldim gun gecti bos bos hicbir sey yaoamadim🤦🏻‍♀️
Ben artık yaşamıyorum günleri geçiriyorum akşam olsun diye uğraşıyorum. ilk 3 ay geçsin biran önce.

Ya birde çok sık acıkıyor musunuz? Hiç iştahım yok ama midem sürekli kazınıyor bişi yemezsem bulanıyor sürekli bişi yiyorum mecburen yoksa günlerdir aç gibiyim 😕
Ben daha yeniyim 5+0 oldu. Ilk gunler midem kotu oldu. O hal gecti ama simdide hicbirsey canim istemiyor. Ne düşünsem yok diyorum. Az yiyorum. Bu seferde bir saate ac hissediyorum.

Şu hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım diyenlere çok imreniyorum ben tüm belirtilerini fazlasıyla Yaşıyorum Allah yardımcımız olsun

Şu hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım diyenlere çok imreniyorum ben tüm belirtilerini fazlasıyla Yaşıyorum Allah yardımcımız olsum

Çok sevindim, ne şanslısınız, bebeğinizi sağlık afiyet ile kucağınıza alın, benim kanamama kimse müdahele etmedi ve sanırım kaybettim bebişimi
Dr herhangi bir müdahalede bulunmadı mi. Kaybettiğini nasil anladin kalp atışı mı durdu?

Anladım baya baya aynıymışız geldim bekliyorum bakalım . Bebek olucakmı gebelik kayıplarım olduğu için ilaç kullanmam gerekli o yüzden ben gelmek istedim .
Benimde gebelik kayiplarim oldu. Burda doktorlar hicbirsey yapmiyo. Turkiyede arastirma yaptirdim ve doktor bana bikac ilac yazdi bunlari hamile kaldiktan sonra kullan diye. Bakalim insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza

Ben daha yeniyim 5+0 oldu. Ilk gunler midem kotu oldu. O hal gecti ama simdide hicbirsey canim istemiyor. Ne düşünsem yok diyorum. Az yiyorum. Bu seferde bir saate ac hissediyorum.
Benimde 5. Haftanın başında bir yada iki kez midem kötü oldu geçti. Sonra 6. Haftada bi daha başladı. İştahsızlık herkeste var sanırım beslenemiyorum diye üzülüyorum 😕

Dr herhangi bir müdahalede bulunmadı mi. Kaybettiğini nasil anladin kalp atışı mı durdu?
betahcg değişmiyor Pazartesiden beri aynı ve aşırı kanamam oldu, yok burda hiç müdahele yapmıyorlar. Bekleyeceğiz dediler. Kalbini zaten hiç duyamadım, daha ultrasona girmedim hiç. Erken diye randevu vermiyorlar.

Back