Bu benYa birde çok sık acıkıyor musunuz? Hiç iştahım yok ama midem sürekli kazınıyor bişi yemezsem bulanıyor sürekli bişi yiyorum mecburen yoksa günlerdir aç gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu benYa birde çok sık acıkıyor musunuz? Hiç iştahım yok ama midem sürekli kazınıyor bişi yemezsem bulanıyor sürekli bişi yiyorum mecburen yoksa günlerdir aç gibiyim
Ben artık yaşamıyorum günleri geçiriyorum akşam olsun diye uğraşıyorum. ilk 3 ay geçsin biran önce.Ben bugun ordan oraya ayildim bayildim kizlar ya hic kendimde degildim.esim yemek getirmis oglen onu yedim tekrar bayildim koltukta uyumusum uyandim yataga gectim yeni kendime geldim gun gecti bos bos hicbir sey yaoamadim
Ben daha yeniyim 5+0 oldu. Ilk gunler midem kotu oldu. O hal gecti ama simdide hicbirsey canim istemiyor. Ne düşünsem yok diyorum. Az yiyorum. Bu seferde bir saate ac hissediyorum.Ya birde çok sık acıkıyor musunuz? Hiç iştahım yok ama midem sürekli kazınıyor bişi yemezsem bulanıyor sürekli bişi yiyorum mecburen yoksa günlerdir aç gibiyim
Benimde asagi yukari 26 gunSiz ne kadarlıkken gitmiştiniz doktora
benim döngüm kısa ama 24 -26 günde bir addet oluyordyum
Dr herhangi bir müdahalede bulunmadı mi. Kaybettiğini nasil anladin kalp atışı mı durdu?Çok sevindim, ne şanslısınız, bebeğinizi sağlık afiyet ile kucağınıza alın, benim kanamama kimse müdahele etmedi ve sanırım kaybettim bebişimi
Anladım baya baya aynıymışız geldim bekliyorum bakalım . Bebek olucakmı gebelik kayıplarım olduğu için ilaç kullanmam gerekli o yüzden ben gelmek istedim .Benimde asagi yukari 26 gun
Benimde gebelik kayiplarim oldu. Burda doktorlar hicbirsey yapmiyo. Turkiyede arastirma yaptirdim ve doktor bana bikac ilac yazdi bunlari hamile kaldiktan sonra kullan diye. Bakalim insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucaklarimizaAnladım baya baya aynıymışız geldim bekliyorum bakalım . Bebek olucakmı gebelik kayıplarım olduğu için ilaç kullanmam gerekli o yüzden ben gelmek istedim .
Benimde 5. Haftanın başında bir yada iki kez midem kötü oldu geçti. Sonra 6. Haftada bi daha başladı. İştahsızlık herkeste var sanırım beslenemiyorum diye üzülüyorumBen daha yeniyim 5+0 oldu. Ilk gunler midem kotu oldu. O hal gecti ama simdide hicbirsey canim istemiyor. Ne düşünsem yok diyorum. Az yiyorum. Bu seferde bir saate ac hissediyorum.
Sen çalışıyor muydun cnm bi de işteyken sürekli bişi yemekte mümkün olmuyorBu ben
en son 15 Haziran'da gitmiştim şimdi yarın gideceğim çok karışık duygular içindeyim kendimi olumlu düşünmeye şartlayıp sonradan üzülmemek için akışına bıraktımİnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan tekrar ne zaman muayeneye çağırdı doktor
Yok ben evdeyim, kpss ye hazırlanıyorum ama mümkün olmuyorSen çalışıyor muydun cnm bi de işteyken sürekli bişi yemekte mümkün olmuyor
evet Almanya'dayım, yarın tekrar vereceğim, sonuç Pazartesi belli olacak.Siz yurtdışında olan mıydınız? Tekrar beta verme şansınız var mı takşp etme? Ya da doktora gitme? Korkutmak istemem ama dış gebelik de olabilir boş gebelik de olanilir.
betahcg değişmiyor Pazartesiden beri aynı ve aşırı kanamam oldu, yok burda hiç müdahele yapmıyorlar. Bekleyeceğiz dediler. Kalbini zaten hiç duyamadım, daha ultrasona girmedim hiç. Erken diye randevu vermiyorlar.Dr herhangi bir müdahalede bulunmadı mi. Kaybettiğini nasil anladin kalp atışı mı durdu?
Hemen ekliyorum gözümden kaçmış kusura bakmayın :) sat ve bdt yazar mısınızSelamlar daha önce size mesaj yazmıştım gruptan ama beni eklememistiniz
InşaAllah canım ekliyorum hemen :)
Tamamdır ekliyorum :)Merhaba sanırım benim de şubat olacak
Listeye ekleyebilir misiniz
Hayırlı olsun Gebeliğiniz ekliyorum hemen :)Merhaba Allah izin verirse ben de şubat annesi olucam beni de ekler misiniz ? Sat a göre 15 şubat olarak gösteriyor tahmini doğumu. İnşallah bu salı keseyi göreceğim ♥