Ekliyorum :)Benide eklermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum :)Benide eklermisiniz
Yaa canın sağolsun yine nasip eder Rabbim inşaAllah
Tabiki canım ekliyorum :)Canım beni de ekler misin Sat 18 mayis tahmini beklenen doğum 22 Şubat
Son adet tarihi ve beklenen doğum tarihini de yaz yazayım listeye canımKızlar ben buraya nasıl katılacağım. Buralarda yeniyim
Ekliyorum :)Selam
slm benide ekleyebilirsiniz
Sat 5 mayis 2022
Bat 10 Şubat 2023
İnsallah bir sey olmamistir. Sizin adiniza çok üzüldüm.betahcg değişmiyor Pazartesiden beri aynı ve aşırı kanamam oldu, yok burda hiç müdahele yapmıyorlar. Bekleyeceğiz dediler. Kalbini zaten hiç duyamadım, daha ultrasona girmedim hiç. Erken diye randevu vermiyorlar.
Sat tarihimi yazmayı unutmuşum 11 mayıs :)Hayırlı olsun Gebeliğiniz ekliyorum hemen :)
Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Ay doktor buna bişey söylerse benle paylaşır mısınız? Ölüyorum şuanArkadaşlar ağrılarım hafifledi aslında sadece mide ve gaz ağrısı kaldi.Cumartesi günü dr. gideceğim bakalım herşey yolunda mı?Sizler nasılsınız ilaç vitamin kullanan var mi?
Soda iç hafif yürü ben oyle yapınca rahatlıyorum.Kızlar öyle gazım var ki valla evde gazman gibi geziniyorum, ufak bebek gibiyim çıkmıyor sanki. Midemden boğazıma kadar yanıyorum gazım var ağlıycam ya
Yaptım yürüdüm yokSoda iç hafif yürü ben oyle yapınca rahatlıyorum.
Aslında ilk muayeneye gideceğim bebeği görürmuyum var mi yok mu tereddüt içindeyim birazda şaşkınım yıllardır olmuyordu çok tedavi gördüm kendiliğinden beklenmedik zamanda oldu.Ay doktor buna bişey söylerse benle paylaşır mısınız? Ölüyorum şuan
Ay cok güldüm2023 mart anneleri topiği ne zaman açılacak acaba biraz da onlar bizi gözetlesin ya gözüm kör oldu ocak topiğine bakmaktan herkes cinsiyet öğreniyor bize de nasip et yarab
Ayağını sıcak tut karnına masaj yap benim ayaklarım üşüyor ısıtamıyorum sonra karnım başlıyor gurgur düşmeyeYaptım yürüdüm yok