• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
betahcg değişmiyor Pazartesiden beri aynı ve aşırı kanamam oldu, yok burda hiç müdahele yapmıyorlar. Bekleyeceğiz dediler. Kalbini zaten hiç duyamadım, daha ultrasona girmedim hiç. Erken diye randevu vermiyorlar.
İnsallah bir sey olmamistir. Sizin adiniza çok üzüldüm.

5+6 ile tekrar merhaba. Bugün keseyi ve kalp atisini gördük olcumlere göre 6+4 çıktı.

karbonhidrat çok az tüketirdim gluten hassasiyetim var ancak bir haftadır çok ciddi ekmek tuketiyorum, yemekten çok ferah kokusuz peynir soğuk domates takılıyorum. onun şişliği ile kocaman bir gluten göbeğim oldu 🙄 İlk hamileliğimde 17 kg ile tamamladım, ilk 3 ay 3 kilo almıştım aynı sebeple. Bu kez 12 ile tamamlarım inşallah diyorum ama...Var mı çözüm öneriniz 🤔🙄😀

Merhaba benimde p.tesiden beri kanamam var p.tesi hafif.kanama olunca doktora gidip iğne ve serum yaptı kanama devam ediyordu ama bu sabah pembe bir parça oldu ped de düşük yaptığımı hissediyorum ama yarın sabah doktora gideceğim 6 haftaligim siz ?
Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?

Kızlar öyle gazım var ki valla evde gazman gibi geziniyorum, ufak bebek gibiyim çıkmıyor sanki. Midemden boğazıma kadar yanıyorum gazım var 😓 ağlıycam ya

Arkadaşlar ağrılarım hafifledi aslında sadece mide ve gaz ağrısı kaldi.Cumartesi günü dr. gideceğim bakalım herşey yolunda mı?Sizler nasılsınız ilaç vitamin kullanan var mi?

2023 mart anneleri topiği ne zaman açılacak acaba biraz da onlar bizi gözetlesin ya 😀 gözüm kör oldu ocak topiğine bakmaktan herkes cinsiyet öğreniyor bize de nasip et yarab ❤️
Ay cok güldüm 😂😂
Ben cok merak ediyordum ikinci hamileliğimde. Eskiden hamilelikte eğer sağ göz bebekleri daha parlaksa ya da sag göğüsleri sola nazaran daha büyükse bebek erkekmiş. Benim de öleydi. Ya da öle denk geldi bilemiyorum ama ben inandım 🤪😁 bi baksana aynaya 🙈🙈 sen ne hissediyorsun ?

Back