• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Selam
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@bgm2117 mayıs21 Şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
R Renklirenkli Ocak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
M mimozagerbera 17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
siremat siremat 14 mayıs14 şubat
G gunesli gunler 17 şubat
@melikei6 mayıs
slm benide ekleyebilirsiniz 🥰
Sat 5 mayis 2022
Bat 10 Şubat 2023

Merhaba benimde 6 Şubat görünüyor 🧡 bence beta hcg ler güzel allahım sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kasık ağrııs ve uyku benim sorunum bulduğum yerse uyuyacağım
Merhaba bişey Soracam benimde 6 haftalık şuan bugün hafif bir kahverengi lekelenme oldu sebebi nedir

Kolay gelsin canım. Şahsen ben kızımın altını gece de açtım ki daha çabuk sonuç alalım. Ama bazıları gece bezliyor o zaman süreç uzuyor bence.
Cok saolasın 🙏🏻😇
Harika afiyet olsun 😍 Baş başa geçirilen vakitler çok kıymetli diğer bebek olmadan.
Ayy kardeşim ne vakitti ama 🤪 öğle uykusuna uyuyamadım diye dar etti hayatı, kendini yerden yere atmalar, kendini yırtmalar derken... Cok kötü şeyler geçti aklımdan bi an. Nasıl doğuracam ikinciyi diye ama su an sakınledi şükür 🥹

Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?

Back