• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim

Benim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim
Canım Nesli başına gelenlere çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ama neyse ki bebeğin iyiymiş kalp atışlarını duymuşsun. Doktorlar tüm gerekeni de yapmış. Şimdi sana düşen sadece dinlenip sakin kalmaya çalışmak. Insallah birsey olmayacak :dua:

Canım Nesli başına gelenlere çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ama neyse ki bebeğin iyiymiş kalp atışlarını duymuşsun. Doktorlar tüm gerekeni de yapmış. Şimdi sana düşen sadece dinlenip sakin kalmaya çalışmak. Insallah birsey olmayacak :dua:
İnşallah canım insan hayırlısıni Allah'tan istiyor bunun için sağlıklı olsun diye dua ediyor ama nedense yinede uzulmeden endişelenmeden.edemiyor . Çok teşekkürler inşallah iyidir Zeynep inşallah

İnşallah canım insan hayırlısıni Allah'tan istiyor bunun için sağlıklı olsun diye dua ediyor ama nedense yinede uzulmeden endişelenmeden.edemiyor . Çok teşekkürler inşallah iyidir Zeynep inşallah
Kesinlikle çok haklısın. İnsanın içine korku girince kafası allak bullak oluyor. Rabbım saglikla guzellikle birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Yat dinlen film izle mesela kafanı dağıtmaya çalış canım Nesli

Kesinlikle çok haklısın. İnsanın içine korku girince kafası allak bullak oluyor. Rabbım saglikla guzellikle birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Yat dinlen film izle mesela kafanı dağıtmaya çalış canım Nesli
Saatlerdir internete bakıyorum evet bir kitap alıp okusam film izlesem kafam dağılır çok haklısın sağol zeynepcim desteğin için 😊😔

Canım çok geçmiş olsun doktorun gerekeni yapmış sen de moralini bozma güzel düşün güzel olsun. Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş inşallah sonu güzel olur 🌸

İnsaAllah hicbir sey olmaz kuzum bi anda mi oldu yoksa agir bi is mi yaptin

İnsaAllah hicbir sey olmaz kuzum bi anda mi oldu yoksa agir bi is mi yaptin
Dün kahvaltıya misafirim geldi ama doktorum da yat iş yapma gibi tembihlerde de bulunmadı cuma doktora gittim cumartesi kahverengi lekelenme oldu bugün saat 2 gibi pembeile başlar başlamaz doktora gittim şimdi de düşük oluyor gibi geliyor tuvalete gittiğinde yoğun pıhtılı kanama geliyor ped dolu değil ama idrarla epey gelmiş arada kasıgima ağrı giriyor . Hakkımızda hayırlısı bunun iş yapmakla alakası yok bence bebek sağlıklı değilse vücut kabul etmiyor sanirim . Hala bir umudum var çünkü birkaç saat önce kalbini duyduk kesede iyiydi ama neden bukadar kanıyor bilmiyorum

Korkma canım çok şükür kalp atışını duymuşsun bazı kişilerin tam 5 aylık olana kadar kanaması olabiliyor önlemini almış kanama için de iğne hap ilaç vermiş doktorun dinlen çok yorma kendini kötüye yorma Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kanama alanı kendiliğinden de geçebiliyor devam da edebiliyor korkma sen sakin ol . Doktorunun telefonu varsa ona da ulaş içinde kuşku kalmasın en azından. Dualarım seninle ama geçecektir elbet kalbini ferah tutmaya çalış 🤲🏻🙏🏻

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
A aysemah 1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
Z ZeynepBetulll 9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat