• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ben şuan 5+2 yim doktora göre 6+2 çıktım. Bu gün kan verdim bilurubin seviyesi 1.58 çıktı biraz yüksek böyle olan var mı aranızda. Kontrolüm haftaya merak ediyorum bir sıkıntı olur mu diye nette felaket senaryoları var malum 🤦🏼‍♀️

Merhaba sanirim bende şubat annesi olacağım 😊 dün testte pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg değerim 11573 çıktı ☺ acaba yine de iki gun sonra kan vermeli miyim yoksa değer yeterince yüksek mi? Haftasonu olunca doktora gösteremedim.
Hayırlı olsun inşallah bence gayet güzel bı değer 🙂

Merhaba sanirim bende şubat annesi olacağım 😊 dün testte pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg değerim 11573 çıktı ☺ acaba yine de iki gun sonra kan vermeli miyim yoksa değer yeterince yüksek mi? Haftasonu olunca doktora gösteremedim.
Canım çok sevindim adeti kaç gün geçti değerin epey yüksek çıkmış maşallah 🥰🙏 bence kan vermene hiç gerek yok

Canım çok sevindim adeti kaç gün geçti değerin epey yüksek çıkmış maşallah 🥰🙏 bence kan vermene hiç gerek yok
Tesekkur ederim canim. Sende beni ilk mujdeleyenlerdendin😊 benimde testim silik çıktı demistin. :)
Kanı 3 gün gecikmeyle verdim. Insallah seninde sorunsuz ilerler🤲

Merhaba arkadaşlar benım de tahmını doğum 14subat insallah 🙏 tüp bebek 3.denemem .4 tane gebelik kaybım var umarım bu defa her şey güzel olur .5+2 haftalık olduk bugün keseyi ve cok minik bi sekılde yolk sac ı gorebıldık cok şükür 🙏 herkese saglıklı gebelikler diliyorum .bir de benıml hıc belirtim yok bu bile huzursuz edıyor Yenı mi başlar acaba

Kızlar kalp atıslarını ne zaman duydunuz, dün keseyi gördük 5-6 güne kalp atısı gelir gibi dedi neye istinaden bilmiyorum kendi doktoruma gitmedim evin yakınında bi doktora göründüm baya garip bi tipti güvenemedim 6+4 de yani haftaya cumartesi gideceğim bakalım
Biz de 5+2 yiz .bugün kese gördük doktor kalp atışı ıcın 15 gün sonra gelmemi istedı ...siz kaçıncı haftadasınız ?

Merhaba arkadaşlar benım de tahmını doğum 14subat insallah 🙏 tüp bebek 3.denemem .4 tane gebelik kaybım var umarım bu defa her şey güzel olur .5+2 haftalık olduk bugün keseyi ve cok minik bi sekılde yolk sac ı gorebıldık cok şükür 🙏 herkese saglıklı gebelikler diliyorum .bir de benıml hıc belirtim yok bu bile huzursuz edıyor Yenı mi başlar acaba
Benimde tahmini 14 şubat ❤️ bizde 5+5 olduk

Arkadaşlar merhaba 🤩 sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. 6 Şubat görünüyor doğum tarihim. Ama sezeryan olacağım için ocak sonuolur doğumum diye düşünüyorum. Herkese başarılar dilerim 😅😅🙏🏻🙏🏻 A aysemah beni de ekler misin gruba ? Bu arada 1 oğlum var. Bu ikinci olacak inş
Tabiki :) hayırlı olsun

Kızlar kalp atıslarını ne zaman duydunuz, dün keseyi gördük 5-6 güne kalp atısı gelir gibi dedi neye istinaden bilmiyorum kendi doktoruma gitmedim evin yakınında bi doktora göründüm baya garip bi tipti güvenemedim 6+4 de yani haftaya cumartesi gideceğim bakalım
Ben 6+2 de duydum sizde duyarsınız merak etmeyin o günlerde ☺️

Baya zaman sonra esimle kahvalti yapicaz ama hazirladigim her seyden midem bulaniyor yani ilk kez bu kadar yogun bulanti hissi geldi. Esimi bekliyorum masada oturuyorum fistik ezmesinin kokusu beni benden aldi ya bu neydi boyle iştah miştah kalmadi🤦🏻‍♀️

Back