- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 30
Bu pazartesi beta 3901 di doktora da bu sabah gittikAmin inşallah.Çok rahatlamışsınızdır eminim
En son hcg değeriniz kaçtı acaba hangi gündü merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu pazartesi beta 3901 di doktora da bu sabah gittikAmin inşallah.Çok rahatlamışsınızdır eminim
En son hcg değeriniz kaçtı acaba hangi gündü merak ettim.
Hayırlı olsun inşallah bence gayet güzel bı değerMerhaba sanirim bende şubat annesi olacağım dün testte pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg değerim 11573 çıktı ☺ acaba yine de iki gun sonra kan vermeli miyim yoksa değer yeterince yüksek mi? Haftasonu olunca doktora gösteremedim.
Evet ya cok güzel hatırlattın. Yasin de dinliyordum önceden belki ona da başlarım bende.
Yaaaa gamzelerin mi var ne güzellll ben cok severim hatta kendime yaptırmayı düşünüyordum
Hoş geldin canımMerhaba bende aranıza katıldım :)
Canım çok sevindim adeti kaç gün geçti değerin epey yüksek çıkmış maşallah bence kan vermene hiç gerek yokMerhaba sanirim bende şubat annesi olacağım dün testte pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg değerim 11573 çıktı ☺ acaba yine de iki gun sonra kan vermeli miyim yoksa değer yeterince yüksek mi? Haftasonu olunca doktora gösteremedim.
Tesekkur ederim canim. Sende beni ilk mujdeleyenlerdendin benimde testim silik çıktı demistin. :)Canım çok sevindim adeti kaç gün geçti değerin epey yüksek çıkmış maşallah bence kan vermene hiç gerek yok
İnşallah canım ya benim değerlerim çok düşük malesef Dr salı günü gel dedi bekliyorum bakalımTesekkur ederim canim. Sende beni ilk mujdeleyenlerdendin benimde testim silik çıktı demistin. :)
Kanı 3 gün gecikmeyle verdim. Insallah seninde sorunsuz ilerler
Insallah yükselir belli mi olur biz dua edelimİnşallah canım ya benim değerlerim çok düşük malesef Dr salı günü gel dedi bekliyorum bakalım
Biz de 5+2 yiz .bugün kese gördük doktor kalp atışı ıcın 15 gün sonra gelmemi istedı ...siz kaçıncı haftadasınız ?Kızlar kalp atıslarını ne zaman duydunuz, dün keseyi gördük 5-6 güne kalp atısı gelir gibi dedi neye istinaden bilmiyorum kendi doktoruma gitmedim evin yakınında bi doktora göründüm baya garip bi tipti güvenemedim 6+4 de yani haftaya cumartesi gideceğim bakalım
Benimde tahmini 14 şubat bizde 5+5 oldukMerhaba arkadaşlar benım de tahmını doğum 14subat insallah tüp bebek 3.denemem .4 tane gebelik kaybım var umarım bu defa her şey güzel olur .5+2 haftalık olduk bugün keseyi ve cok minik bi sekılde yolk sac ı gorebıldık cok şükür herkese saglıklı gebelikler diliyorum .bir de benıml hıc belirtim yok bu bile huzursuz edıyor Yenı mi başlar acaba
Ayy hadi bakalım insallah her şey güzel devam ederBenimde tahmini 14 şubat bizde 5+5 olduk
Tabiki ekliyorum :)
Tabiki canım ekliyorum :)
Ben 6+2 de duydum sizde duyarsınız merak etmeyin o günlerdeKızlar kalp atıslarını ne zaman duydunuz, dün keseyi gördük 5-6 güne kalp atısı gelir gibi dedi neye istinaden bilmiyorum kendi doktoruma gitmedim evin yakınında bi doktora göründüm baya garip bi tipti güvenemedim 6+4 de yani haftaya cumartesi gideceğim bakalım