• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sıkıntı etme hiç bende iki kere kan verdim ilki 90 diğer hafta 469 çıktı bundan sonra ikiye katlar artık kadın doğuma istediğin zaman başlayabilirsin dedi sağlık ocağı bende 24 hazirana aldım sizin gibi. Sebebi keseyi görme ihtimali yüksek oluyor diye geç randevu seçtim. Boşuna keseyi görmedik 1 hafta sonra 3 gün sonra gel muhabbetleri ile kendimi yıpratmak istemedim. Her günün tadını çıkaralım, dilerim de herkesler bebişlerine seneye şubat ayı kavuşsun. 🤗
Buraları okuyunca dert ettim kendime valla neyse sakin olacağım artık amin inşallah

Kizlar 18 Mayıs'ta son âdetimdi 13 Haziran da beta HCG 27.50 idi bugün 17 Haziran da 67,70 çıktı Dr sınırda dedi çok canım sıkıldı böyle değerleri az olup sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu 🙄☹️

Kizlar 18 Mayıs'ta son âdetimdi 13 Haziran da beta HCG 27.50 idi bugün 17 Haziran da 67,70 çıktı Dr sınırda dedi çok canım sıkıldı böyle değerleri az olup sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu 🙄☹️
Canım endişe etme sat 10 Mayıs 7 Haziran’da 54 çıkmıştı 2 gün önce keseyi gördüm ben adetinden. Önce olduğu için düşük çıkmıştır

Bizde degerlere bakmiyolar burda. Ben testlerle kendim baktim ve koyulasti testler ama hicbir belirtim yok yorgun degilim midem bulanmiyor. Sadece goguslerim agriyor. Korkuyorum ilk seferki gibi gelisme durduysa diye 😔 5+1deyim bugun

Merhabalar bugün kontrol vardı benim doktor 5+2 de yani 9 gün önce görmüştü herşey normal 5 mm dedi bugün 8 mm olmuş ve ultrasona göre 5+5 mis benim hesabım 6+2 idi ama haftasına göre gayet normal olduğunu söyledi inşallah öyledir boyle giderse doğum tarihi tam evlilik yıl dönümünde olacak çok heyecanlı🥰😍

Benim sat 17 Mayıs. Dünkü kan testinde Beta 57 çıktı. Geç döllenme olabilir. Endişe etmeye gerek yok bence

Back