Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun progestan a başladı mı canım böyle olunca merak ettim de sakıncası yoksa tabi söyleyebilir misin
yarın test vericem işte bakalım umarım artmıştır amin inşallah :)Ne demek iki gün sonra iki katı artarsa eğer biraz daha bekleyip gitmeni tavsiye ederim inşallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimizde
Yok canım duymadık daha bugün acile gttim karın ağrısı ve lekelenmeyle keseyi yeni gördük
Canim ben coraspirin kullaniyorumm. Hatta gebelikten cok once başladım. Folik asitle birlikte hergun alıyorum. Hamile olmadan öncesinde ve hamilelikte 8. Aya kadar devam dedi doktorum. Tabi gerekli olursa igneye baslar mi bilmiyorum.Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda
Ben de aynı soda içiyorum her gün yoğurt ta iyi geliyorYa ben hiç duygusal değilim çok sinirliyim sadece ve midem çok fena. Sürekli yanıyor ne yapsam işe yaramıyo soda içiyorum su içiyorum kraker yiyorum var mı öneriniz
Ben iğne kullanıyorum haftada iki günde coraspin. İğne yapan varsa sorum olacaktı ondan sorduydumCanim ben coraspirin kullaniyorumm. Hatta gebelikten cok once başladım. Folik asitle birlikte hergun alıyorum. Hamile olmadan öncesinde ve hamilelikte 8. Aya kadar devam dedi doktorum. Tabi gerekli olursa igneye baslar mi bilmiyorum.
Bende yarın duymaya gideceğim hayırlısıyla
Ben de yarın gidiyorum. Hem endişeli hem heyecanlıyım İyi haberler paylaşalım umarımBende yarın duymaya gideceğim hayırlısıyla
Ben yarın 6+2 olacağım yarın yazarım yine buraya heyecanlı bekleyiş hayırlısıylaBen de yarın gidiyorum. Hem endişeli hem heyecanlıyım İyi haberler paylaşalım umarım
Merakla bekliyorum. Ben yarın 7+0 oluyorum. Haber veririmBen yarın 6+2 olacağım yarın yazarım yine buraya heyecanlı bekleyiş hayırlısıyla
Kahverengi ise sıkıntı olmuyor. Kırmızı pembe ise doktora danışmak lazımLekelenme yaşayan var mı. Korkuyorum
inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarız. Ne güzel denk gelmişSAT göre aramızda bir gün var. Sağ salim dünden gelsin bebişler
Anladım canım inşallah sağlıklı ilerlemeler yaşarız hepimizdeKeseyi gorur gormez basladik kuzum lekelenme falan olmadan doktorum basliyomus genelde hastalarina