• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende 21 haftalık kaybettiğim bebeğimde, hep diyordum ki eğer eşimle ayrılacaksak çocuğum olmasın ya gibi salak şeyler geçiyordu sürekli içimden. Ne anasız kalsın ne babasız fln diye. Eşim o zmnlar cok daha sinirliydi, kayınvalidem bi yandan duygu sömürüleri yapardı, kayınbiraderimin sürekli para istemeleri, eltimin uyuzluğu derken stres sebebi olan çok sey vardı hayatımda. Kaybedince yavrumu, cok üzüldüm benim yüzümden oldu bu diye. Bi arkadaşım dedi ki, eğer ayrılsan da sen bu çocuğa babalık bile edersin vs diye sildi aklımdan bu salaklıkları saolsun.
Bu arada eşimle o günleri Geride bıraktık çok şükür. Herseyı görüp anladı ki mutluyuz. Darısı huzursuz olan yuvalara olsun inş ❤️
Ayy hepimiz mi boyle kaybetmişiz. Yada kendimize mi suc buluyoruz. Biz uzun yıllar sevgililik döneminden sonra evlendik. Evliligimizin ilk bir yılı kabus gibi kavgalarda gecti. Ve biz bebegi hep erteledik. Bu kavganın icine cocuk doğmaz diye. Hatta ayrılırsak cocuk perisan olur diye 1 bucuk yil istemedik. Sonra istedik hemen oldu. Ilk ay bana bir sakinlik geldi ama 2. Ay biz yine kavgalara basladik. Esimde bende düşumüşüz nasil olacak huzursuz aileye cocuk diye. Tabi sonra kaybedince tepetaklak olduk. Cok.sukur bir düzene oturduk. Artik buyuk problemlerimiz yok. Bu seferde bebis gelmekte inat etti 🤦‍♀️
Bundan sonra hersey güzel olur insallah

Çöp evde bulunan çocuk diye arat bak. Kolları incecik yavrunun. Erkek güya ama saçı tırnakları uzun bakımsızlıktan. Kendi annesi bile bakmayı istememiş. Başka kimsesi de yoktu heralde. Bakanlık sahip çıkıp, koruma evlerine yerleştirmiş
Allah vicdan merhamet versin. Cocuk cok buyuk bir sorumluluk ya. Göze alabilen yapmali. Kaybolan pskolojiler hayatlar 😥

Ah keşke brnde d eolsa bi litre suyu zor içiyorum. Sanki midem suyu hazmedemiyor 🫠
Yudum yudum iç canım çokta tiksindirme kendini sonra hiç içesin gelmez. Banada kokuyor su ilk zamanlar çok zor içtim🙁 sonra içine limon,salata koydum daha iyi olduuu bide bildirim geliyor sürekli bizi susuz bırakma diye koşa koşa içiyorum 🤤

Kızlar kızzzlaaaar. 3 gündür özellikle akşamları başlayan iç yanmam var. Resmen kavruluyorum hep hararetliyim su içsemde geçmiyor. Gün içinde 2litreden fazla su iciyorumdur yani. Sizlerdede var mı böyle bir durum?
Bende de gün içinde uyuyup uyanınca oluyor, dedigin gibi su kesmiyor. Soguk sulu meyve yiyorum suya nazaran rahatlatiyor 😋

Yazık ya üzücü gerçekten. 🥹 o yüzden gönlümüzden geçen ne cinsiyet olursa olsun, hiçbir şekilde ya ben sunu istiyordum diyip kendimizi şartlamamak gerek galiba. Rabbimin verdiği minik hediyelerimiz onlar bizim. Benim arkadaşlarımdan cok rahat 3 tanesinin kızları var , ve sevmiyorlar demek istemiyorum ama bi garip davranıyorlar. Sürekli ağızlarında bi erkek bebek istiyordum ben muhabbeti , ve bi arkadaşımın önce kızı sonra oğlu olmuş. Kızı cok güzel su gibi ama kadın ben oğlumu daha cok seviyorum diyo hep yanımızda. Kocam bazen uyarıyor, kızım anlıyor bu durumu diye anlatmıştı hatta. Maalesef var böle şeyler bu yüzyılda da
Bu durumu yaşayanlara hak veremiyorum ve anlamıyorum da 🤦🏻‍♀️ 3 sağlıklı kızı olan arkadasim bana dert yanıyordu oğlum olmadı, oğlum yok vs.. birgun dayanamadım ‘farkında misin benim hic çocuğum yok ve senin kadar söylenmiyorum’ dedim ama kime diyosun kadın hala aynı.. bir sene sonra oğlu oldu sonrada boşandı. Rabbim neylerse güzel eyler, herseyin hayırlısını istemek lazım..

Son düzenleme:
Yazık ya üzücü gerçekten. 🥹 o yüzden gönlümüzden geçen ne cinsiyet olursa olsun, hiçbir şekilde ya ben sunu istiyordum diyip kendimizi şartlamamak gerek galiba. Rabbimin verdiği minik hediyelerimiz onlar bizim. Benim arkadaşlarımdan cok rahat 3 tanesinin kızları var , ve sevmiyorlar demek istemiyorum ama bi garip davranıyorlar. Sürekli ağızlarında bi erkek bebek istiyordum ben muhabbeti , ve bi arkadaşımın önce kızı sonra oğlu olmuş. Kızı cok güzel su gibi ama kadın ben oğlumu daha cok seviyorum diyo hep yanımızda. Kocam bazen uyarıyor, kızım anlıyor bu durumu diye anlatmıştı hatta. Maalesef var böle şeyler bu yüzyılda da
inanmıyorum ya nasıl açık açık oğlumu daha çok seviyorum diyebilir içim acıdı. benim akrabalarda da var bu erkek çocuğa ekstra kıymet vermek. ama aileyi batırdılar iflasa sürüklediler şımara şımara. evladın hayırlısının kız mı erkek mi olduğu hiiiiç belli olmuyor. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🌸

Saçını boyayan veya boyamayı düşünen var mı? Benim doktorum dahil bir çok doktor diplere çok gelmeden boyayabilirsiniz sorun yok diyor. Eşim korktuğu için beni de korkutuyor boyama diye. Düz bir renk olsa hemen boyayacağım da, saçlarımı beyaza kadar açtığım için işlem uzun sürüyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum bu halimle. Siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 700804FD-AB67-4A18-93BC-4E78D18EEC42.jpeg
    700804FD-AB67-4A18-93BC-4E78D18EEC42.jpeg
    317,6 KB · Görüntüleme: 52
Saçını boyayan veya boyamayı düşünen var mı? Benim doktorum dahil bir çok doktor diplere çok gelmeden boyayabilirsiniz sorun yok diyor. Eşim korktuğu için beni de korkutuyor boyama diye. Düz bir renk olsa hemen boyayacağım da, saçlarımı beyaza kadar açtığım için işlem uzun sürüyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum bu halimle. Siz ne diyorsunuz?
4 aydam sonra boyanabiliyormus sanirim bugun ayni mevzu oldu arkadas oyle dedi

Ben boyamak istiyorum ama boyamak sanirim. Biraz pimpirikliyim. Bebegin böbreklerine zarar veriyor diyen de var. Hicbirsey olmuyor diyende. Ilk 3 ayda kina bile önermiyor bazıları da.
Sprey boya araştırdım ama oda kimyasal değil mi sonuçta. Ve ele boya bulasabiliyormus. Ya doğuma bir iki hafta kala boyarım. Yada hic boyamam.

Ben boyamak istiyorum ama boyamak sanirim. Biraz pimpirikliyim. Bebegin böbreklerine zarar veriyor diyen de var. Hicbirsey olmuyor diyende. Ilk 3 ayda kina bile önermiyor bazıları da.
Sprey boya araştırdım ama oda kimyasal değil mi sonuçta. Ve ele boya bulasabiliyormus. Ya doğuma bir iki hafta kala boyarım. Yada hic boyamam.
Önemli olan kafa derine değmemesi zaten, spreyle bir şey olmaz. Gerçi normal boyamanında kesin bir zararı yokmuş. 3 aylık olsun da boyayacağım ben, zaten psikolojim düzgün değil biraz kendime geleyim

Günaydın kızlar. Yahu bu folik asit mi yapıyor mide bulantısını acaba, mahvoldum 3 gündür. Sabah içiyorum folidoce ilacını. Akşama kadar halsizlikten hiç bi iş yapamıyorum
Evet folik asit yapar ben 11 haftalikken bıraktım doktor izin verdi başta bulantı yapmıyordu ama vücut alışınca çok kötü oldum sonra da bulantı ilacı verdi. Kullanmasan daha iyi ama çok kötü olursan kullan diyince sadece 2 defa kullandım hala çok kötüyüm ama kullanmamayı tercih ettim. Folik asiti bıraktığım halde maalesef devam ediyor bulantım

Benim doktorum boyama, hamilelikte saç boyayanların beneklerinin alerjik olma ihtimali fazla diyor. Benim de sarılarım akmış durumda ama oek takılmıyorum

Ben boyadım ama düz renge. Doktor 12 haftaya kadar bekleme taraftarıydı ama son kontrolde tekrar sordum bitkisel boyayabilirsin dedi ve boyadım gitti :)

Back