- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Günaydın kızlar bugün tekrar kontolüm var dua edin lütfen bana. Minişimin burnunu görelim
Görürsünüz inş canım benim. Çıkınca yaz müjdele bizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar bugün tekrar kontolüm var dua edin lütfen bana. Minişimin burnunu görelim
Canım bende aynı durumdayım 60 kiloyla hamile kaldım ama 59a dustum, kusma falanda yok bende ogunde atlamıyorum ama garip şekilde kilo verdim. :) sanırım vucut kendini hazırlıyor ileriki zamanlaraKızlar ben kilo Almadığım gibi hamile kaldığım kilodan 1 kilo zayıfım. Çünkü geçen haftaya kadar hiçbirşey yiyemedim. 1 gün boyu sadece peynirli tost yiyebildiğim oldu. Bu hafta bulantılar azaldı daha iyiyim ama mesela yumurta avokado hiç yiyemiyorum. Bebeği yeterince besleyemiyorum diye korkuyorum. Vitamin alıyorum ama yetiyor mu bilmiyorum
MaşaAllah canım suyu ihmal etmeGünaydın kızlarrrrr
Bugün muayeneye gittim bebişimi gördüm
Normalde 8+5 ama ultrasonda 9+1 çıktı .
Ayakları ve elleri belirginleşmeye başlamış
Çok şükür sorun yok , bol su içmemi istedi
Aynen canım hemen kendime şişe ayarlayıp önüme koyacağım .MaşaAllah canım suyu ihmal etme
ben de hiç içmem zorluyorum kendimi son zamanlardaAynen canım hemen kendime şişe ayarlayıp önüme koyacağım .
Geçmiş böbrek taşı ameliyatı olduğumdan doktor çok önemli dedi ve bebek için de önemliymiş
Öğreneceğim su içmeyi inşallah
Bebeğin kese içindeki durumu içinde çok önemliymiş canım .ben de hiç içmem zorluyorum kendimi son zamanlarda
kötü tarafı sürekli wcye taşınmak
Ooo hayırlı olsun canım . Oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Bildim bildim bak eski gönderimi bulayım erkek dedim çıkıntı gördüm hadi gözün aydın şükürler olsun.Kızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Ben düşünüyorum canım ama aile içinde evimde hatta , büyük organizasyon değil de anne baba kardeslerle doğum günü kutlar gibiİkili taramaya ne zaman gideceksiniz kızlar ilk bebeğimde 13. Haftada cinsiyeti görmüştük ikili taramada doktor söylemişti. Ben yine 13.5 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım. Cinsiyet partisi yapacak olan var mı bu bebişimde istiyorum ama bakalım
Seninkide erkek sanki bakalım yakında öğreniriz..
Bak bunları sana yazmışım erkek maşaAllahBana erkek gibi geldi desem çok tutturamam ama sanki öne eğimli bişey var ortadayada hayal görüyorum
ay çok duygulandım ilk cinsiyetimiz belli olduKızlar doktordan çıktım
Oğlum oluyor
Çok çok sevindim şükürler olsun. İlk oğlan geldi bakalım sıra kimdeKızlar doktordan çıktım
Oğlum oluyor
Teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımOoo hayırlı olsun canım . Oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canımBildim bildim bak eski gönderimi bulayım erkek dedim çıkıntı gördüm hadi gözün aydın şükürler olsun.
Çok teşekkür ederizPetitoogofrett hayırlı olsuuun
Çok teşekkür ederiz canımmay çok duygulandım ilk cinsiyetimiz belli oldu
çok şükür bugünlere gelebildik
maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Şükürler olsunÇok çok sevindim şükürler olsun. İlk oğlan geldi bakalım sıra kimde