• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ilk hafta benimde dondu hep. Malesef birsey yapamıyorsun. Geçsin diye bekliyorsun ancak. Bide gecen hafta ciddi ciddi dondu. Acaba kulakta mi birsey var dedim. 2 gun once neredeyse gece gündüz uyudum ondan sonra gecti sanki. Uykunu iyi almaya dikkat et
Bunu dikkate alıcam çok teşekkür ederim ❤️🙏🏻

Ay bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke 😂 7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği 😂 hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Ya bu arkadaşı gruptan atalım ya da benim alacağım kiloları allah bu arkadaşa versin 🤣 max 55 kilo gördüm ne demek abi ya 😀

Hoşgeldiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🧿Ben de ani kalktığımda göz kararması olmuştu . Dün Dr randevum vardı tansiyonun çıkar düşer bunlar normal dedi benim sanırım düşüyor .
Amin insallah siz de ❤️😍 ben daha doktora da gözükemedim insallah haftaya keseyi de görüp doktorumla da konuşup rahatlamayı umuyorum 🙏🏻 en azından bas dönmesi konusunda yalnız olmadığıma sevindim 🥰😍

Ay bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke 😂 7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği 😂 hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Arttırıyorum ve hiç 50 nin üstüne çıkamadım diyorum 🙈 hamilelikten sonra bi 10 kilo kalsa fena olmaz 🤭

Amin insallah siz de ❤️😍 ben daha doktora da gözükemedim insallah haftaya keseyi de görüp doktorumla da konuşup rahatlamayı umuyorum 🙏🏻 en azından bas dönmesi konusunda yalnız olmadığıma sevindim 🥰😍
Sat tarihiniz nedir ? ALLAHIN izniyle keseyide görürsünüz . Ben 6. Haftadan sonra çok kusmaya başladım muhtemelen kilo kaybettim 3 haftadır bugün biraz daha iyiyim çok şükür . Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah ❤️🧿🧿

Sat tarihiniz nedir ? ALLAHIN izniyle keseyide görürsünüz . Ben 6. Haftadan sonra çok kusmaya başladım muhtemelen kilo kaybettim 3 haftadır bugün biraz daha iyiyim çok şükür . Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah ❤️🧿🧿
Sat tarihim 22 Haziran bugün 4+2 kan değerim 1446 😍🧡 benim üç dört gün kahverengi lekelenmem oldu doktoruma telefonla ulaştım progestan başladık ama sonra lekelenme kesildi progestana devam etmeli miyim doktora sonradan ulaşamadım ilacı ağızdan almaya devam ediyorum umarım doğru yapiyorumdur🙂

Zsten dünyaları yedik de boyle olduk ya kuzum 🤣🤣🤣
Dimi ya kuzum ama ben ne yaptım şimdi bu saatte bu güzel pilav salatayi yedim ama neden yedim çünkü midemde ne varsa çıkarttım mecbur kaldım . Pişman mıyım evet ama yemezsem daha pişman olucam çünkü mide bulantım geçmiyor başka türlü

Kuruyemisi zorla yiyorum bende iki üç güne bi birazcik. Ay ben sevdiğim herseyden tiksindim. Yediğim hicbirsey guzel degil. Suyun bile tadı yok.
Ay valla ya bende öyle diyorum yediğim hiçbir şeyi seve seve yemiyorum. Aç kalınca da midem bulanıyor. Az kaldı bir kaç hafta kaldi mide sorunlarının gecmesine

Ayyy yalniz degilimmm ben de kuruyemisten tiksindim en sevdigim kaju bile midemi bulandiriyo cok sasiriyorum bu duruma ya
Aynen canım bende ceviz , badem,kabak çekirdeği, kız leblebi bile yiyemiyorum . Bizim gelin maşallah öyle güzel hamile ki . Hiçbir şekilde hamilelik belirtisi yaşamıyor. Hatta bazen orda olduğunu bile unutmuyorum diyo. Kendi hiç kilo almadi bebeğine aldı maşallah böyle güzel hamile değilmiş gibi yaşayanlarda var ama işte yüzde 10nu böyle

Aynen canım bende ceviz , badem,kabak çekirdeği, kız leblebi bile yiyemiyorum . Bizim gelin maşallah öyle güzel hamile ki . Hiçbir şekilde hamilelik belirtisi yaşamıyor. Hatta bazen orda olduğunu bile unutmuyorum diyo. Kendi hiç kilo almadi bebeğine aldı maşallah böyle güzel hamile değilmiş gibi yaşayanlarda var ama işte yüzde 10nu böyle
O şans bizi bulmaz🤣

Her gün işe giderken evden meryve süt bazen yoğurt varsa evde hamurişi bişiler bi poşet zula yapıp götürüyorum 😂
Kız çalışıyorsun sen o yüzden enerjisiz kalmamalısin iyi olmuş atıştırmalık yaptığın. Ben evdeyim kuzum enerji harcayacak alanım yok göbek benden önde gidiyor. Hayır karnım büyüdüğünde ne olacak hiç tahmin edemiyorum. Kız bide ben kısa boyluyum hiç iç karnım yok bence. Benim bağırsaklar bile karnımı şişiriyorsa demekki benim iç karnimda hiç alan yok diyorum. Dur valla merak ediyorum bir kaç ay sonraki halimi 😄😄😄 olsun yuvarlanıp giderim artık . Yeterki o sağlıklı olsun da 🤗

Kız çalışıyorsun sen o yüzden enerjisiz kalmamalısin iyi olmuş atıştırmalık yaptığın. Ben evdeyim kuzum enerji harcayacak alanım yok göbek benden önde gidiyor. Hayır karnım büyüdüğünde ne olacak hiç tahmin edemiyorum. Kız bide ben kısa boyluyum hiç iç karnım yok bence. Benim bağırsaklar bile karnımı şişiriyorsa demekki benim iç karnimda hiç alan yok diyorum. Dur valla merak ediyorum bir kaç ay sonraki halimi 😄😄😄 olsun yuvarlanıp giderim artık . Yeterki o sağlıklı olsun da 🤗
Kiz limonkizzzzz sayende gece gece pilav salata aserdim bacim🤣🤣🤣 valla erinmesem kalkar yapardim ne guzel olur simdi öf bol ekşiliiiii

iyi geceler kızlar🌸
ben bu akşamüstü tartışma gibi bir olay yaşadım ailesel bir mesele ve çok üzüldüm. benim için son damlaydı ve bi patlama yaşadım başladım ağlamaya. bu saat oldu susturamadım kendimi. saat 7:30 gibiydi olay yaşandığında. dışarı yemeğe çıktık yemek yerken bile şıpır şıpır hiç durmadı eşim şok oldu. aralıksız ağlıyorum çok yoruldum durmuyor. bu kadar saat nasıl bu kadar gözyaşı ürettim bilmiyorum sular seller oldu. ağlama diceksiniz ama durduramıyorum başım nasıl ağrıyor anlatamam. nolucak benim bu halim bilmiyorum🥺

Back