• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
iyi geceler kızlar🌸
ben bu akşamüstü tartışma gibi bir olay yaşadım ailesel bir mesele ve çok üzüldüm. benim için son damlaydı ve bi patlama yaşadım başladım ağlamaya. bu saat oldu susturamadım kendimi. saat 7:30 gibiydi olay yaşandığında. dışarı yemeğe çıktık yemek yerken bile şıpır şıpır hiç durmadı eşim şok oldu. aralıksız ağlıyorum çok yoruldum durmuyor. bu kadar saat nasıl bu kadar gözyaşı ürettim bilmiyorum sular seller oldu. ağlama diceksiniz ama durduramıyorum başım nasıl ağrıyor anlatamam. nolucak benim bu halim bilmiyorum🥺
Hormonlardanmış bende pazartesiden beri ağlıyorum yersiz de değil herşey üst üste geliyo ama hormonlar coşturuyormuş

Hormonlardanmış bende pazartesiden beri ağlıyorum yersiz de değil herşey üst üste geliyo ama hormonlar coşturuyormuş
evet benimki tatlı duygusallıktan çıktı artık başedemiyorum. adet dönemlerimde de böyle olurdu hiç karnım ağrımazdı ama başka bir insana dönüşürdüm. şimdi ise iyice başka bişey oldum

iyi geceler kızlar🌸
ben bu akşamüstü tartışma gibi bir olay yaşadım ailesel bir mesele ve çok üzüldüm. benim için son damlaydı ve bi patlama yaşadım başladım ağlamaya. bu saat oldu susturamadım kendimi. saat 7:30 gibiydi olay yaşandığında. dışarı yemeğe çıktık yemek yerken bile şıpır şıpır hiç durmadı eşim şok oldu. aralıksız ağlıyorum çok yoruldum durmuyor. bu kadar saat nasıl bu kadar gözyaşı ürettim bilmiyorum sular seller oldu. ağlama diceksiniz ama durduramıyorum başım nasıl ağrıyor anlatamam. nolucak benim bu halim bilmiyorum🥺
Bende bişey izlerken ağlayan birisi göreyim hemen bende ağlıyorum , eşim cips yeme dedi diye ağladım geçen gün , yaş hep gözümün ucunda hazır , bazen bişey olmasına gerek bile olmuyor kendiliğinden geliyor seni anlıyorum geçecek inşallah 🤷🙏

iyi geceler kızlar🌸
Ya kiyamam kuzum kendini uzme ama lutfen stres cok onemli bi etken bosver her sey gelir gecer. Gecmiste yasadigin ve bu nasil gececek dedigin seyler olmadi mi simdi hepsi geride kaldi ama her şey gecer sen onemlisin kendini uzme lutfen
Ay ben bunu nasıl düşünemedim 😂😂😂
Bisey olmaz kizzz🤣

Güneşcim yalnız senle ıkı arkadaşa da zıt tahminde bulunmuşuz 😂😂😂🙈🙈🙈 senin kız dediklerine ben erkek dedim hep 😝😝 sen daha tecrübelisin tabi ama bakalım ne çıkacak 🙈🙈🙈
Ahahah yok bebeğim ya ben de öyle işte nub teorisinden okuduğuma göre biraz tahmin yaptım. Maksat işte biraz neşelenelim. Kız erkek hepsi bizim 😍

Ya kızlar benim bebişime de bir tahminde bulunabilir misiniz ? 9+1 görüntüsü bu. 😊
Maşallah bu kuzuya benim tahminim erkek 💕
Sevgili arkadaşlarım. Bugun ilk defa rahat bir enfes aldim. Doktora gittim. Bebiskom ilk defa günüyle uyumlu cikti. Tam 9+1 Doktor hersey normal rahim boyun iyi dedi. Kalp atisini da gum gum duyabildim :) kaygılı olduğumu fark etmisti doktor. Kaygılanmana gerek yok. Olumsuz deneyimler yasadin diye hepsi öyle olacak diye birsey yok. Rahat hisset artik dedi.
Hadi gözün aydın canım artık tadını çıkar tamam mı💕
Ablamın kızı da duru maşallahı var erkek çocuklarindan daha hareketli tum durular için yaramaz diyorlar 😅 adıyla büyüsünler 💜
Ayy benim küçük kızım Duru. Ve tam bir survivor kesinlikle 🙈😂
Ay bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke 😂 7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği 😂 hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Kız öyle deme ben ilk hamilelikte 20den fazla kilo aldım. Çok kötü bir şey çünkü 9 ay içinde birden alıyorsun bu kiloyu ve eklemlerin alışmamış oluyor o kiloya. Dizlerin, belin filan fena ağrıyor. Sağlıklı olan normal sınırlar içinde kilo almak bence. Fazlası vücuda yük 👌

Bende bişey izlerken ağlayan birisi göreyim hemen bende ağlıyorum , eşim cips yeme dedi diye ağladım geçen gün , yaş hep gözümün ucunda hazır , bazen bişey olmasına gerek bile olmuyor kendiliğinden geliyor seni anlıyorum geçecek inşallah 🤷🙏
Ya kiyamam kuzum kendini uzme ama lutfen stres cok onemli bi etken bosver her sey gelir gecer. Gecmiste yasadigin ve bu nasil gececek dedigin seyler olmadi mi simdi hepsi geride kaldi ama her şey gecer sen onemlisin kendini uzme lutfen
teşekkürler kızlar evet inşallah geçecek🧡
Şu an iyiyim ama gözlerim davul gibi uyandım🤩
Ben üzüleyim önemli değil ama bebek etkilenecek diye üzülüyorum. Sakin bir hayatım yok malesef ve bu ortamda nasıl ruhu bedeni sağlıklı bir çocuk büyüteceğimin stresi içerisindeyim.
Allahım hepimize kolaylığını versin inşallah masum bebeklerimizi korusun🌸

Bu arada konusu açılmış, ben beslenme desteği almaya başladım. Ama her zaman uyamıyorum tabi dün akşam kebap yedim😂 kendimi zorlamadan yapabildiğim kadarını yapıyorum.
Şu an için günde 3 ana öğün 2 ara öğün var
Ana öğünlerin hepsi protein ağırlıklı ve porsiyonlar oldukça küçük. mesela öğle yemeği 4 köfte ve yarım kase çorba gibi.
ara öğünler de yoğurt, meyve, proteinli süt.
Ekmek birer dilim ve tahıllı.
Tuz tüketimi minimum düzeyde.
günde 3 litre su (asla içemiyorum)
Meyve sadece 1 porsiyon.
Bir arkadaşımız yazmış çok meyve yiyorum diye ona dikkat etmemiz lazım fazla şeker almamamız gerekiyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,
listeler geldikçe yazarım size de🌸

Bu arada konusu açılmış, ben beslenme desteği almaya başladım. Ama her zaman uyamıyorum tabi dün akşam kebap yedim😂 kendimi zorlamadan yapabildiğim kadarını yapıyorum.
Şu an için günde 3 ana öğün 2 ara öğün var
Ana öğünlerin hepsi protein ağırlıklı ve porsiyonlar oldukça küçük. mesela öğle yemeği 4 köfte ve yarım kase çorba gibi.
ara öğünler de yoğurt, meyve, proteinli süt.
Ekmek birer dilim ve tahıllı.
Tuz tüketimi minimum düzeyde.
günde 3 litre su (asla içemiyorum)
Meyve sadece 1 porsiyon.
Bir arkadaşımız yazmış çok meyve yiyorum diye ona dikkat etmemiz lazım fazla şeker almamamız gerekiyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,
listeler geldikçe yazarım size de🌸
Ay ben de 2 kilo almistim 1 kiloyu geri vermisim nasil oldu hic bilmiyorum istah yoktu gerci bu hafta bakalim nasil ilerleyecek

Ay ben de 2 kilo almistim 1 kiloyu geri vermisim nasil oldu hic bilmiyorum istah yoktu gerci bu hafta bakalim nasil ilerleyecek
maşallah😍 ben fazla kilo alınacağını düşünmüyorum zaten vücut kendini dengeliyor bir şekilde. ama benim gidişat kötüydü günde en az 2 ekmek yiyordum, makarna, poğaça, börek vs hamur gibi oldum😄 o yüzden kendimi durdurmaya çalışıyorum🙂

Kızlar ben kilo Almadığım gibi hamile kaldığım kilodan 1 kilo zayıfım. Çünkü geçen haftaya kadar hiçbirşey yiyemedim. 1 gün boyu sadece peynirli tost yiyebildiğim oldu. Bu hafta bulantılar azaldı daha iyiyim ama mesela yumurta avokado hiç yiyemiyorum. Bebeği yeterince besleyemiyorum diye korkuyorum. Vitamin alıyorum ama yetiyor mu bilmiyorum 🤷‍♀️

İkili taramaya ne zaman gideceksiniz kızlar ilk bebeğimde 13. Haftada cinsiyeti görmüştük ikili taramada doktor söylemişti. Ben yine 13.5 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım. Cinsiyet partisi yapacak olan var mı bu bebişimde istiyorum ama bakalım

Kızlar ben kilo Almadığım gibi hamile kaldığım kilodan 1 kilo zayıfım. Çünkü geçen haftaya kadar hiçbirşey yiyemedim. 1 gün boyu sadece peynirli tost yiyebildiğim oldu. Bu hafta bulantılar azaldı daha iyiyim ama mesela yumurta avokado hiç yiyemiyorum. Bebeği yeterince besleyemiyorum diye korkuyorum. Vitamin alıyorum ama yetiyor mu bilmiyorum 🤷‍♀️
ilk 3 ay hiçbir şey yemesek bile olurmuş canım ve fazladan kaloriye ihtiyacımız yokmuş. daha sonrasında bebek büyüdüğü zaman yediklerimiz önemli merak etme☺️

İkili taramaya ne zaman gideceksiniz kızlar ilk bebeğimde 13. Haftada cinsiyeti görmüştük ikili taramada doktor söylemişti. Ben yine 13.5 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım. Cinsiyet partisi yapacak olan var mı bu bebişimde istiyorum ama bakalım
ben önümüzdeki hafta gidicem 12. haftaya başlamış olucam o zaman. ama zamanı ben seçmedim doktor o tarihte gel dedi

Back