• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok canım bu kadar hassas değilim normalde. Hamile olunca değişiyor tüm olay.
Gerçi şöyle bi durum da var. Normalde diyare olsam direkt numune vereyim vs diye düşünmem. Geçer nasılsa, haşlanmış patates fln yiyim geçer diye düşünürüm. İdrar tahlili de rutin veriyorum ben hamile olunca. Ama normalde hiç vermiyorum sıkıntı da yaşamıyorum. O yüzden yorumum bu şekilde, demek ki hamilelik yaramıo yani
Yaramiyo demeyelim canım hamileliğin extra hassas geciyor senin. Sende biliyorsun her kadın hamileliğinde farklı seyler yaşıyor, buda senin nasibine düşen hamilelik imtihanın. Yol engebeli olsada sonu güzel olacak inşallah 😍 birazcık daha sabır 😘

Çok geçmiş olsun canım kendini üzme, benim de hep kanda lökosit çok çıkıyor. Ne yaparsam yapayım normale dönmüyor. Ben su dan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dışardan bişey yemiyorum ve meyveleri bile sirkeyle yıkıyorum. Aldığın damacana suyun markasını değiştir.
Cok haklısın. Önceden hamileyken ne önlem alıyorsam hepsıne geri dönüyorum. Erikli su aldırdım bi sürü şişe eşime. Hem ne kadar içtiğimi bilirim diye hem güvenilir olsun diye. Napalım idare ederiz bi şekilde
Sana da cok geçmiş olsun arkadaşım benim. Dikkat et sende.

Bugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Sonuç, amip çıktı. Lökosit de var baya bol, eritrosit de.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare
Çok geçmiş olsun canım dermansız dert olmadıktan sonra kendini üzüp yıpratma. Geçecek bu günler de

evet kız bebe annenin güzelliğini alıyormuş😄
benim de tüylendi göbeğim ve göğsüm🥲
Ben de göbeğimin üzerindeki sarı tüyleri alıyordum ağdayla, şimdi alsam sorun olur mu acaba? Korkudan istediğim kıyafetleri giyemiyorum kaç haftadır. O güneşte parlayan sarı tüyler çok rahatsız ediyor beni

Bugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Sonuç, amip çıktı. Lökosit de var baya bol, eritrosit de.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare
Çok geçmiş olsun. Moralini bozma, sayılı gün gelip geçecek sağlıkla kucağına al gerisi süt kokulu kuzu olacak🥰İstediğin de yersin. Hem bu sayede sağlıklı beslenme yapmış olursun.
Şifa diliyorum biran önce 🙏🏻

Naptın canım doktora gidecektin
Kürtaj oldum yolk kesesi olması gerekenden büyükmüş Buda anomali olacağını ve kan sorunu bebeğe kan gitmiyormuş iğne olmam gerekiyor tekrar genetik yaptırdım kendime test yapıldı doktorum çok iyiydi belkide eski doktorum bunları söylese baştan önlem alabildim 2 günde 4 doktora gittim kimse sorunun ne olduğunu anlamamıştı elden biley gelmiyor 😔

Kürtaj oldum yolk kesesi olması gerekenden büyükmüş Buda anomali olacağını ve kan sorunu bebeğe kan gitmiyormuş iğne olmam gerekiyor tekrar genetik yaptırdım kendime test yapıldı doktorum çok iyiydi belkide eski doktorum bunları söylese baştan önlem alabildim 2 günde 4 doktora gittim kimse sorunun ne olduğunu anlamamıştı elden biley gelmiyor 😔
Çok geçmiş olsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Bende uzun bir aradan sonra işe döndüm bakalım sonumuz hayrola ,, kimse anlamasın diyede bol bişeyler giydim birazcık göbek çıktı benim, sen bizden öncesin canım az kaldı 13 14 haftada bitecek hayırlısıyla
Günaydın çilekeş analar :KK14: bugün işe başladım ve tatilde geçen bulantılarım geri geldi:ruh:

Bende uzun bir aradan sonra işe döndüm bakalım sonumuz hayrola ,, kimse anlamasın diyede bol bişeyler giydim birazcık göbek çıktı benim, sen bizden öncesin canım az kaldı 13 14 haftada bitecek hayırlısıyla
Benimde göbek çıktı ve pantolonlarım olmuyor. Alışveriş yapmam gerek son randevumada gideyim hayırlısıyla sonra lastikli bişiler almam lazım. Siz hamilelik raporu aldınız mı? Günlük 7,5 saat çalışıyormuşuz hamileyken ben raporu alıp ik ile görüşücem bu hafta bakalım bir şey diyecekler mi 😁

Benimde göbek çıktı ve pantolonlarım olmuyor. Alışveriş yapmam gerek son randevumada gideyim hayırlısıyla sonra lastikli bişiler almam lazım. Siz hamilelik raporu aldınız mı? Günlük 7,5 saat çalışıyormuşuz hamileyken ben raporu alıp ik ile görüşücem bu hafta bakalım bir şey diyecekler mi 😁
Benim o konuda hiçbir bilgim yok arkadaşlarımında hiçbiri almadı ama senin bir bilgin olursa yazarsın bende araştırayım

Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayirlisiyla nasip etsin inşallah

Back