Bugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Sonuç, amip çıktı. Lökosit de var baya bol, eritrosit de.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare