- 1 Ekim 2020
- 1.729
- 1.197
- 83
- 34
- Konu Sahibi topraktonlari
maşallah kalp sesi için ne zaman gideceksiniz :)Cuma günü beta 2472 idi 5. Haftada
haftaya diye yazmışsınız şimdi gördüm :)
sağlıkla gelsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kalp sesi için ne zaman gideceksiniz :)Cuma günü beta 2472 idi 5. Haftada
Gözün aydınne güzel haftaya çağırmış benimki 3 hafta sonra dediHanımlar merhaba, 5+1 6mm kese haftaya kontrolüm var.
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bana da dua et en hayırlı zamanda hayırlı bir evladım daha olsun
Ay doğru yani umudum o yönde ama çıkmadı hala sonucben dün akşam vermiştim ya daha yeni
tekrar pazar günü veririm artık
senin 2000 i geçmiştir geçen hafta 900 lerdeydi dimi
Maşallah canım maşallahCuma günü beta 2472 idi 5. Haftada
çıkınca yaz canımAy doğru yani umudum o yönde ama çıkmadı hala sonuc
Merhaba çok şükür ben bugün duydum topraktonlari kalp atışı 6+4 listeye ekleyebilirsin :)Hiç kalb atışını duyan varmı?
Yaaa gözün aydıno zaman bana erken gitmek acele ediyorum ultrasona göre yarın daha 6 hafta olucamMerhaba çok şükür ben bugün duydum topraktonlari kalp atışı 6+4 listeye ekleyebilirsin :)
Covid aşısından ben de pişmanım da hpv kadınlara ve çocuklara gerekli ben ikinci dozu artık doğumdan sonraya yaparım hamile iken risk almayayım haklısınAynen yapma ben kovid dönemlerinde çalıştım hastanede kendi kulaklarımla doktorların aşılardan neler konuştuğunu duydum onu duyunca bir tane bile kovid aşısı vurdurmadım o zaman mecbur ettiler insanlara şimdi diyorlar fesatları varmış
Teşekkür ederim 5te gitmiştim 10 gün sonra gel demişti bugün gittik gördük şükür sen en son kaç haftanda gördünYaaa gözün aydıno zaman bana erken gitmek acele ediyorum ultrasona göre yarın daha 6 hafta olucam
Aaa… ben isviçredeyim emzirirken aşı olabilirsin sorun yok dedi doktor yaptı. Ama şimdi hamileyim kararsız kalmıştım doktora da ulaşamadım. En iyisi olmamak doğumdan sonra ikinci dozu olurum o zamanBen tüp bebekle hamile kaldım o sırada hpv aşısı olmak istemiştim doktorum gebeliktete kesinlikle hpv aşısı yasak, normal zamanda olduğundada en az 6 ay geçmesi lazım gebelikten önce demişti
Ben en son kendi doktorum 4+5 dedi gerçi sonra başka doktorada göründüm o bana 1 hafta önden dediTeşekkür ederim 5te gitmiştim 10 gün sonra gel demişti bugün gittik gördük şükür sen en son kaç haftanda gördün
Genelde 6+4 - 7+0 güzelce görünüyor bence azıcık daha sabret öyle git yoksa belirsizlik daha zor oluyorBen en son kendi doktorum 4+5 dedi gerçi sonra başka doktorada göründüm o bana 1 hafta önden dedi
Yok biliyorum ondan işte mecbur bekliyorum bu sefer ben giderken 7 haftayı gecicek bileGenelde 6+4 - 7+0 güzelce görünüyor bence azıcık daha sabret öyle git yoksa belirsizlik daha zor oluyor
Hanımlar, yardımcı olur musunuz?
Ssklisin özel hastane mi?
Özel sigorta mi?
Doğum paketi mi?
Özel hastanem muayene 1100 tl n doğum 15.000 tl sezeryan 23.000 tl
Medicalpark doğum paketi 110.000 tl yerine 95.000 tl ( ilk tahliller olmazsa 89.000 tl en son
Özel sigortadan haber bekliyorum.
Tecrübeli olanlarınız vardır?
* özel sigorta hamilelikten 6 ay önce doğum kapsamlı yaptırabilseydiniz süper olurduHanımlar, yardımcı olur musunuz?
Ssklisin özel hastane mi?
Özel sigorta mi?
Doğum paketi mi?
Özel hastanem muayene 1100 tl n doğum 15.000 tl sezeryan 23.000 tl
Medicalpark doğum paketi 110.000 tl yerine 95.000 tl ( ilk tahliller olmazsa 89.000 tl en son
Özel sigortadan haber bekliyorum.
Tecrübeli olanlarınız vardır?
Hamileyken yaptırılan sigorta hakkında fikrin var mı tmd2020?* özel sigorta hamilelikten 6 ay önce doğum kapsamlı yaptırabilseydiniz süper olurdu
**tamamlayıcı yaptırırsanız en azından muayenelerinizi karşılar. testlere sadece para ödersiniz
**sigorta şirketinden alınan doğum paketi fiyatları acayip yüksek geldi bence ondansa hastaneden alınan doğum paketi daha mantıklı
özel sigortanın teklifine göre karar verin bence
evet bazı şirketler fiyat verebiliyor ama bana çok yüksek gelmişti. bulunduğum ilçedeki özel hastane 40.000 filan diyordu doğuma, hamilelik kapsayan sigorta 80-90 bin teklif vermişti (kasım-2024 ayında)Hamileyken yaptırılan sigorta hakkında fikrin var mı tmd2020?