• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Aynen yapma ben kovid dönemlerinde çalıştım hastanede kendi kulaklarımla doktorların aşılardan neler konuştuğunu duydum onu duyunca bir tane bile kovid aşısı vurdurmadım o zaman mecbur ettiler insanlara şimdi diyorlar fesatları varmış🤷🏻‍♀️
Covid aşısından ben de pişmanım da hpv kadınlara ve çocuklara gerekli ben ikinci dozu artık doğumdan sonraya yaparım hamile iken risk almayayım haklısın

Ben tüp bebekle hamile kaldım o sırada hpv aşısı olmak istemiştim doktorum gebeliktete kesinlikle hpv aşısı yasak, normal zamanda olduğundada en az 6 ay geçmesi lazım gebelikten önce demişti
Aaa… ben isviçredeyim emzirirken aşı olabilirsin sorun yok dedi doktor yaptı. Ama şimdi hamileyim kararsız kalmıştım doktora da ulaşamadım. En iyisi olmamak doğumdan sonra ikinci dozu olurum o zaman

Hanımlar, yardımcı olur musunuz?
Ssklisin özel hastane mi?
Özel sigorta mi?
Doğum paketi mi?

Özel hastanem muayene 1100 tl n doğum 15.000 tl sezeryan 23.000 tl
Medicalpark doğum paketi 110.000 tl yerine 95.000 tl ( ilk tahliller olmazsa 89.000 tl en son
Özel sigortadan haber bekliyorum.
Tecrübeli olanlarınız vardır?

Özel sigorta mi?
Doğum paketi mi?

Medicalpark doğum paketi 110.000 tl yerine 95.000 tl ( ilk tahliller olmazsa 89.000 tl en son

Sorum biraz erken gibi gelebilir bir an önce dr umu belirlemek istiyorum.

Özel sigorta mi?
Doğum paketi mi?

* özel sigorta hamilelikten 6 ay önce doğum kapsamlı yaptırabilseydiniz süper olurdu
**tamamlayıcı yaptırırsanız en azından muayenelerinizi karşılar. testlere sadece para ödersiniz
**sigorta şirketinden alınan doğum paketi fiyatları acayip yüksek geldi bence ondansa hastaneden alınan doğum paketi daha mantıklı
özel sigortanın teklifine göre karar verin bence

* özel sigorta hamilelikten 6 ay önce doğum kapsamlı yaptırabilseydiniz süper olurdu
**tamamlayıcı yaptırırsanız en azından muayenelerinizi karşılar. testlere sadece para ödersiniz
**sigorta şirketinden alınan doğum paketi fiyatları acayip yüksek geldi bence ondansa hastaneden alınan doğum paketi daha mantıklı
özel sigortanın teklifine göre karar verin bence
Hamileyken yaptırılan sigorta hakkında fikrin var mı tmd2020?

Hamileyken yaptırılan sigorta hakkında fikrin var mı tmd2020?
evet bazı şirketler fiyat verebiliyor ama bana çok yüksek gelmişti. bulunduğum ilçedeki özel hastane 40.000 filan diyordu doğuma, hamilelik kapsayan sigorta 80-90 bin teklif vermişti (kasım-2024 ayında)

Back