• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay sanki kadınlar bilmiyor bunu da laf diyor ya. Ne ayıp. Senin indi mi zamanında göt dicem ben bana biri derse böyle.
Bı de benim kaynanam daha sekiz sene once doğum yapmış yani ne çabuk unuttun o günleri anlamıyorum. Lohusa psikolojisini insan unutabilir mi. Ya da ona yapıldığı için başkasına da yapmak hosuna gidiyo. Kendine yapılan kaynanaligi bana yapmaya da bayılır zaten sfshsv

Bı de benim kaynanam daha sekiz sene once doğum yapmış yani ne çabuk unuttun o günleri anlamıyorum. Lohusa psikolojisini insan unutabilir mi. Ya da ona yapıldığı için başkasına da yapmak hosuna gidiyo. Kendine yapılan kaynanaligi bana yapmaya da bayılır zaten sfshsv
Ya ben hamileyim, benden daha hamile birini görünce yapışıyom kadına aman siz iyi olun aman ne istiyorsunuz aman siz oturun diye. Asla da unutmam bugünleri. Yeni doğum yapmış kadına da karnın var demek çok acımasız bence ya. Benim derdim bebemin sağlığı ne bakıyon göbeğime göt dicem bide 😀

Ya ben hamileyim, benden daha hamile birini görünce yapışıyom kadına aman siz iyi olun aman ne istiyorsunuz aman siz oturun diye. Asla da unutmam bugünleri. Yeni doğum yapmış kadına da karnın var demek çok acımasız bence ya. Benim derdim bebemin sağlığı ne bakıyon göbeğime göt dicem bide 😀
benim teyzeme de dogumdan cıkınca koridorda bi kadın agrın cok mu dogum ne zaman dıe sormus :D

Vallahi ben de öyle düşüyorum Allah çevremizde akıl sahibi insanlar görmeyi nasip etsin yoksa teker teker deliririz Allah'tan dilimiz sivri yapıştır geç 😂

tansiyonum çıkıyo ya kaynanam diyo kızım bak bu haraketler yap düşüyomuş bacakları açıyo squat gibi haraketler yapıyo.Dedim ana benim bebenin kafası baya aşağı inmiş ben onu yaparsam kanala girer doğar hemen sen beni doğurtmaya mı çalışıyon :rolleyes: zaten bacağımı açamıyom ki

tansiyonum çıkıyo ya kaynanam diyo kızım bak bu haraketler yap düşüyomuş bacakları açıyo squat gibi haraketler yapıyo.Dedim ana benim bebenin kafası baya aşağı inmiş ben onu yaparsam kanala girer doğar hemen sen beni doğurtmaya mı çalışıyon :rolleyes: zaten bacağımı açamıyom ki
Mümoza sen de doğurcan he bana öyle geliyor 😬

Mümoza sen de doğurcan he bana öyle geliyor 😬
sabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum :confused: doğuma gidersem mesaj atarım

Back