Kayınpederim de yok.Dünyada cenneti yaşayanlar derneği bas üyesi Eco
Ama olsaydı da kötü olsaydı be ben uğraşırdım kayınvalidemle. Kocacum anasız kalmış çok erkenden onun adına çok hüzünlüyüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayınpederim de yok.Dünyada cenneti yaşayanlar derneği bas üyesi Eco
gülerken işedin mi itiraf etOf Allah sizi napmasin ya seri komik atarak geldim
Ya stresten mi çıkıyor acaba? 15-10 çok bacım ya. Doktorunla görüşüyon dimi?sabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum doğuma gidersem mesaj atarım
ya peki tansiyon böyleyken bişeyler hissediyo musun yani çarpıntı gibi falan yoksa normal misabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum doğuma gidersem mesaj atarım
yok görüşmüyorum 14-9 oldu mu acile gel dedi alacaklar bebemi erkenden.oğlum gelsin diyarbakırdan onsuz girmem doğumaYa stresten mi çıkıyor acaba? 15-10 çok bacım ya. Doktorunla görüşüyon dimi?
Ama sen sopalıksınyok görüşmüyorum 14-9 oldu mu acile gel dedi alacaklar bebemi erkenden.oğlum gelsin diyarbakırdan onsuz girmem doğuma
gözlerim şişmiş te bakamıyorum gibi birde alnımda ağrı var çokya peki tansiyon böyleyken bişeyler hissediyo musun yani çarpıntı gibi falan yoksa normal mi
Orası da ayrı tabi ama çok şükür şimdi sen varsın eşinin yanındaKayınpederim de yok.
Ama olsaydı da kötü olsaydı be ben uğraşırdım kayınvalidemle. Kocacum anasız kalmış çok erkenden onun adına çok hüzünlüyüm.
Kız mimoza böyle bebeğe daha zararlı falan olmasın sen yine de git doktorunagözlerim şişmiş te bakamıyorum gibi birde alnımda ağrı var çok
eşim de çok kızıyor.kızımın haraketleri çok iyi ondan içim rahat.yiyorum içiyorum biraz daha beslensin diyeAma sen sopalıksın
Ehehe hüzünlendin dimiOrası da ayrı tabi ama çok şükür şimdi sen varsın eşinin yanında
Sen benden daha tecrübelisin tabi ama sonradan da eyvah para etmez derler bizim oralarda sen yine de şansını çok zorlama mimoza, oğlan ne zaman geliypr diyarbakırdan ?eşim de çok kızıyor.kızımın haraketleri çok iyi ondan içim rahat.yiyorum içiyorum biraz daha beslensin diye
Allah seni napmasin yarın doguruyom ben huzunlendirip durmayın beni sonra gruba ugramam bakEhehe hüzünlendin dimi
Bunu duymak için söyledim onları aslında ajdlshsjdj
Akşam 5te mesaj at buraya doğurdum zımba gibiyim diyeAllah seni napmasin yarın doguruyom ben huzunlendirip durmayın beni sonra gruba ugramam bak
Merhaba canim bende temmuz annesi olacam insallahyok görüşmüyorum 14-9 oldu mu acile gel dedi alacaklar bebemi erkenden.oğlum gelsin diyarbakırdan onsuz girmem doğuma
Yok mesanemi yeni bosaltip gelmistimgülerken işedin mi itiraf et
Kız siz ne yediniz içtiniz cesaretinize hayran kalıyorum biz bu tansiyon illetini dikkate almayan arkadaşımı doğumdan sonra gebelik zehirlenmesinden kaybediyorduk aklımı yitirecektim bu kadar cesaretli olmayın be ben panik atak oldum sizin yüzünüzden ne çok tansiyonu yükselen dikkate almayan var bu gruptasabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum doğuma gidersem mesaj atarım
Ben LCW dan Polar sabahlık aldım kuzum, uygulama indirim veriyor devamlı 300 lira civarıydı 180 e geldiHastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
Yani aniden biri gelse şöyle üstümüze ativermelik
O zaman dansAnaaaam yarın alalım dediiii
Allah sağlıcakla kavuştursun sizi birbirinize canımMerhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
Çok güzel olmuş ya Ağız tadıyla dağıtın inşallahAyrıca çocuğumun çikolataları geldi
Bize neden yatmadı daha valla eksiye girdim bile ben daha ayın başındayızşey Memur zam farkı yattı da agdjgahs
Canım sen bilirsin demeyeceğim kizacagim olmaz lütfen bak aklımiz sende kalmasın doktoruna haber vermelisin, eğer dogacaksa kuzum haftası güzel endişe etme ama tansiyonun göz ardı edilecek bı durum değilyok görüşmüyorum 14-9 oldu mu acile gel dedi alacaklar bebemi erkenden.oğlum gelsin diyarbakırdan onsuz girmem doğuma
Kız besi beklemem merak etme. Doktora gidiyoz ya çıkınca ben hemen diyom kızlara haber verem eşim diyo yine mi kadınlar kulübüAkşam 5te mesaj at buraya doğurdum zımba gibiyim diye
Ya ne mutlu sana gerçekten, bu haberi vereceğim günü iple çekiyorum, muhtemelen ben de bu ağlarım bı gülerimAllah seni napmasin yarın doguruyom ben huzunlendirip durmayın beni sonra gruba ugramam bak