• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
sabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum :confused: doğuma gidersem mesaj atarım
Ya stresten mi çıkıyor acaba? 15-10 çok bacım ya. Doktorunla görüşüyon dimi?

sabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum :confused: doğuma gidersem mesaj atarım
ya peki tansiyon böyleyken bişeyler hissediyo musun yani çarpıntı gibi falan yoksa normal mi

eşim de çok kızıyor.kızımın haraketleri çok iyi ondan içim rahat.yiyorum içiyorum biraz daha beslensin diye
Sen benden daha tecrübelisin tabi ama sonradan da eyvah para etmez derler bizim oralarda 😬 sen yine de şansını çok zorlama mimoza, oğlan ne zaman geliypr diyarbakırdan ?

yok görüşmüyorum 14-9 oldu mu acile gel dedi :63:alacaklar bebemi erkenden.oğlum gelsin diyarbakırdan onsuz girmem doğuma
Merhaba canim bende temmuz annesi olacam insallah
Arada takip ediyorum size
Bu arada tansiyonun ve odemin varsa idrarda protein cikarsa doguma alirlar acilen
Banada oyle yaptilar 32 haftada dogum yaptim
Korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi olabilir sende hemen doktora gitmelisin bebege ve anneye cok ciddi zararlar verir
Gecmiş olsun🙏

Kız siz ne yediniz içtiniz cesaretinize hayran kalıyorum biz bu tansiyon illetini dikkate almayan arkadaşımı doğumdan sonra gebelik zehirlenmesinden kaybediyorduk aklımı yitirecektim 🥹 bu kadar cesaretli olmayın be ben panik atak oldum sizin yüzünüzden ne çok tansiyonu yükselen dikkate almayan var bu grupta 🤦🏻‍♀️

Hastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
Yani aniden biri gelse şöyle üstümüze ativermelik
Ben LCW dan Polar sabahlık aldım kuzum, uygulama indirim veriyor devamlı 300 lira civarıydı 180 e geldi
Anaaaam yarın alalım dediiii😵‍💫🫣😲😳
O zaman dans 💃
Merhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
🤲Allah sağlıcakla kavuştursun sizi birbirinize canım 🥰
Ayrıca çocuğumun çikolataları geldi 😍
Çok güzel olmuş ya ❤️ Ağız tadıyla dağıtın inşallah
şey Memur zam farkı yattı da agdjgahs
Bize neden yatmadı daha valla eksiye girdim bile ben daha ayın başındayız 😥
yok görüşmüyorum 14-9 oldu mu acile gel dedi :63:alacaklar bebemi erkenden.oğlum gelsin diyarbakırdan onsuz girmem doğuma
Canım sen bilirsin demeyeceğim kizacagim😤 olmaz lütfen bak aklımiz sende kalmasın doktoruna haber vermelisin, eğer dogacaksa kuzum haftası güzel endişe etme ama tansiyonun göz ardı edilecek bı durum değil

Back