- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
hepsi değil cnım bazı kelimeleray şu an kendimi ortada ve apaçık hissettim
ayyy her mesajımız okunuyor olamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi değil cnım bazı kelimeleray şu an kendimi ortada ve apaçık hissettim
ayyy her mesajımız okunuyor olamaz
Queen de 2015 anneleri ile görüşüyor. Ben neden 2023 şubat anneleriyle görüşemeyecahmışıııımmmm2013 ocak anneleri grubundan arkadaşım çok hala da görüşüyorum.istanbula bile gittim birinin evinde kaldım tüm istanbul grubu geldi oraya yüz yüze tanıştık.şuan iki arkadaşımın çocukları dizilerde oynuyor onları da takip ediyorum.güzel günlerdi
ben etiketlemiştimYa o zaman biri etiketlemişti kazeni şuna bişey yapamaz mıyız diye. Her mesaj okunmuyordur ama belli parametreler vardır
Piii mimozaben etiketlemiştim
fadime mi emine mi söyle artıkhepsi değil cnım bazı kelimeler
çatladın demiiiiğğğğfadime mi emine mi söyle artık
Benim annemin adı fadime, ismail türüt’ün de yar fadimem diye şarkısı var. Hamielliğimde çok dinledim şarkıyı , geçen bebek oynamıyor dedim ya o zaman açtım dinledimfadime mi emine mi söyle artık
AhahahahahhaUzanamayiz
Kız bacım yok o kadar ilerlemiyor yaaa ben yaptırdıydım 10 sene oldu sistem değiştimi yoksaKız dr kolunu beynine kadar sokuyor biz nası bakcaz
valla sorma geçen yaptılar boğazımda hissettim parmakları iki gün bacaklarımı aça aça gezdim daha da nooo elletmiyorumAhahahahahha
Kız bacım yok o kadar ilerlemiyor yaaa ben yaptırdıydım 10 sene oldu sistem değiştimi yoksa
Ahhhh mimozam işte en delirdiğim bu durumu 5783638638336 kez doğumhanede yapmaları olduvalla sorma geçen yaptılar boğazımda hissettim parmakları iki gün bacaklarımı aça aça gezdim daha da nooo elletmiyorum
halalarım emine ,fadime,hanife,yıldız teyzelerim nafiye , naciye,nadireBenim annemin adı fadime, ismail türüt’ün de yar fadimem diye şarkısı var. Hamielliğimde çok dinledim şarkıyı , geçen bebek oynamıyor dedim ya o zaman açtım dinledim
Beynine kadar değil dalağa kadar sokuyor artıkAhahahahahha
Kız bacım yok o kadar ilerlemiyor yaaa ben yaptırdıydım 10 sene oldu sistem değiştimi yoksa
daha yaptırmam kuzum direkt doğuma alsınlar beni daha iyiAhhhh mimozam işte en delirdiğim bu durumu 5783638638336 kez doğumhanede yapmaları oldu
ben de kendi kimliğimizle tanışırsak bişey itiraf ederim ama şu an edememBenim annemin adı fadime, ismail türüt’ün de yar fadimem diye şarkısı var. Hamielliğimde çok dinledim şarkıyı , geçen bebek oynamıyor dedim ya o zaman açtım dinledim
Bu bu şekilde olsan isemeye gidemeyiz adamlar gezmelere gidiyor
Ama ben çok meraklıyımben de kendi kimliğimizle tanışırsak bişey itiraf ederim ama şu an edemem
Valla benim dr baya derinlere indiAhahahahahha
Off çok merk edicem şimdi ya zeref ünlü müsün yoksa söyleAma ben çok meraklıyım
Zeref neyi itiraf edecek firdevs hanım bunun kimliğimizle ne alakası var