• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Mi
sabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorum :confused: doğuma gidersem mesaj atarım
Mimozaaaa inadim inat totom iki kanat diyon haaa

Anaaaam yarın alalım dediiii😵‍💫🫣😲😳
Senin için en hayırlısı protein kaçağı tansiyon çift bebek iyi bile dayandı doktor almamaya 🙇🏻‍♀️ sağlıkla kucağına al evlatlarını inşallah sende sağlıkla atlat hemencik 🙏

Bunu bende merak ediyorum valla 35. Haftadayım çalışıyorum 2 hafta sonra ayrılıcam normalde ama ayrılmadan gününden önce doğarsa oğlan nasıl olcak kafam karıştı
sağlık raporu yazıyor doktorlar 14 gün 37 de çıkmış gibi oluyorsun yine iznine

Merhaba canim bende temmuz annesi olacam insallah
Arada takip ediyorum size
Bu arada tansiyonun ve odemin varsa idrarda protein cikarsa doguma alirlar acilen
Banada oyle yaptilar 32 haftada dogum yaptim
Korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi olabilir sende hemen doktora gitmelisin bebege ve anneye cok ciddi zararlar verir
Gecmiş olsun🙏
perşembe günü idrarda protein çıkmadı o yüzden tansiyon ilacı yazıp eve gönderdi doktor.günde 3 tane nidicard içiyorum içince düşüyor sonra çıkıyor sürekli yatmam lazım çünkü gece yatarken normal seviyelerde hep. korktum ama ya şimdi :( yarın gitsem mi ki doktora.hemen alırsa diye gidemiyorum

Kız siz ne yediniz içtiniz cesaretinize hayran kalıyorum biz bu tansiyon illetini dikkate almayan arkadaşımı doğumdan sonra gebelik zehirlenmesinden kaybediyorduk aklımı yitirecektim 🥹 bu kadar cesaretli olmayın be ben panik atak oldum sizin yüzünüzden ne çok tansiyonu yükselen dikkate almayan var bu grupta 🤦🏻‍♀️
gerçekten neye güveniyoruz bende bilmiyorum canım ama yorumlardan sonra korktum akşamki duruma göre yarın giderim doktora

Ben LCW dan Polar sabahlık aldım kuzum, uygulama indirim veriyor devamlı 300 lira civarıydı 180 e geldi

O zaman dans 💃

🤲Allah sağlıcakla kavuştursun sizi birbirinize canım 🥰

Çok güzel olmuş ya ❤️ Ağız tadıyla dağıtın inşallah

Bize neden yatmadı daha valla eksiye girdim bile ben daha ayın başındayız 😥

Canım sen bilirsin demeyeceğim kizacagim😤 olmaz lütfen bak aklımiz sende kalmasın doktoruna haber vermelisin, eğer dogacaksa kuzum haftası güzel endişe etme ama tansiyonun göz ardı edilecek bı durum değil
yarın gidebilirim canım akşam eşimle de konuşayım iznini ayarlasın.allah korusun bende yorumlardan sonra korkmaya başladım

gerçekten neye güveniyoruz bende bilmiyorum canım ama yorumlardan sonra korktum akşamki duruma göre yarın giderim doktora
Yani ben sana 17 gün yogun bakım kapısına git gel bebeye mi baksın yogun bakımın kapısında mı beklesın harap olmuş yeni baba ,süt bekleyen bebe ve bir densizin annen ölüyor demesi üzerine 7 yaşındaki kızının psikolojisi bozulmuş bir arkadaşımın yaşadıklarına şahit olmuş biri olarak söyleyeyim ihmal etme git baksınlar kimse bebeğinizi zevkten erken almak istemez zaten :/
Doktorlar da bayılmıyor 36-37 hafta da dogurtmaya riskli görüyorlarsa senin ve bebeğin sağlığı için olması gereken oluyor :/
Ben birebir şahit olduğum için siz tansiyon dedikçe yüreğim ağzıma geliyor :/

Yani ben sana 17 gün yogun bakım kapısına git gel bebeye mi baksın yogun bakımın kapısında mı beklesın harap olmuş yeni baba ,süt bekleyen bebe ve bir densizin annen ölüyor demesi üzerine 7 yaşındaki kızının psikolojisi bozulmuş bir arkadaşımın yaşadıklarına şahit olmuş biri olarak söyleyeyim ihmal etme git baksınlar kimse bebeğinizi zevkten erken almak istemez zaten :/
Doktorlar da bayılmıyor 36-37 hafta da dogurtmaya riskli görüyorlarsa senin ve bebeğin sağlığı için olması gereken oluyor :/
Ben birebir şahit olduğum için siz tansiyon dedikçe yüreğim ağzıma geliyor :/
allah korusun canım :KK43: arkadaşın için de çok üzüldüm inanki.rabbim o şekilde çaresiz bırakmasın inşallah.tabiki önceliğim sağ salim dünyaya getirmek.

perşembe günü idrarda protein çıkmadı o yüzden tansiyon ilacı yazıp eve gönderdi doktor.günde 3 tane nidicard içiyorum içince düşüyor sonra çıkıyor sürekli yatmam lazım çünkü gece yatarken normal seviyelerde hep. korktum ama ya şimdi :KK43: yarın gitsem mi ki doktora.hemen alırsa diye gidemiyorum
Bence ihmal etme
En azindan icin rahatlar kac haftaliksin şuan

allah korusun canım :KK43: arkadaşın için de çok üzüldüm inanki.rabbim o şekilde çaresiz bırakmasın inşallah.tabiki önceliğim sağ salim dünyaya getirmek.
Şimdi ikisi de iyi bebek 34 hafta mı neydi küvezde bile kalmadı doğru düzgün olan anneye oldu sen artık 37 haftadan gün alıyorsun ikinizde sağ salim çıkarsınız Allah’ın izninle..
Allah hayırlısıyla kucağına alıp sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin sana da hepimize de 🙏
Biliyorsunuz benim bebe iri suyum fazla doktor 37’yi görsek şükretcem demişti yarın gidicem belki beni de alacak doğuma bilemiyorum hayırlısını dileyelim biz elimizden geleni yaptık gerisi bebeğin bizim sağlığımız için en uygun olan neyse onu yapmak

Kız siz ne yediniz içtiniz cesaretinize hayran kalıyorum biz bu tansiyon illetini dikkate almayan arkadaşımı doğumdan sonra gebelik zehirlenmesinden kaybediyorduk aklımı yitirecektim 🥹 bu kadar cesaretli olmayın be ben panik atak oldum sizin yüzünüzden ne çok tansiyonu yükselen dikkate almayan var bu grupta 🤦🏻‍♀️
Bende gecirdim 10 gun yogun bakimda kaldim bebeklerde bi ay kuvezde kaldilar
Biraz daha gec kalsaydim ikizler şuan hayata kalmazdi
Şuan hamileyim ve tekrarlanma ihtimalide varmiş cok dikat ediyorum insallah bunda olmaz

Şimdi ikisi de iyi bebek 34 hafta mı neydi küvezde bile kalmadı doğru düzgün olan anneye oldu sen artık 37 haftadan gün alıyorsun ikinizde sağ salim çıkarsınız Allah’ın izninle..
Allah hayırlısıyla kucağına alıp sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin sana da hepimize de 🙏
amin canım inşallah :dua: içim bi tuhaf oldu anne olmak gerçekten çok zor

Bende gecirdim 10 gun yogun bakimda kaldim bebeklerde bi ay kuvezde kaldilar
Biraz daha gec kalsaydim ikizler şuan hayata kalmazdi
Şuan hamileyim ve tekrarlanma ihtimalide varmiş cok dikat ediyorum insallah bunda olmaz
Allah yaşatmasın inan gözümün önünden tubişim geçti ağlıyorum 😭 çocukluk arkadaşım bi de bunu yaşayan size zor kapıda iyi haber bekleyene de zor 😭
İnşallah sende de bir daha olmaz çift gebelik ağırlığından olmuştur 🙏 bende tansiyon yok sabah öğle akşam ölçüyorum o kadar etkisindeyim düşün 🙇🏻‍♀️

Back